A heti horoszkóp szerint az Oroszlán havának első hete bőven tartogat meglepetéseket a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hét nagyon érzékenyen kezdődik számodra, mivel a Chiron 23-án megkezdte retrográd mozgását a jegyedben, és felszínre hozza az eldugott érzelmi poggyászaidat. Pedig te vagy az, aki általában képes könnyen megkeményíteni magát, és átvészelni a fájdalmat, de most nem ez a helyzet. Ideje feldolgozni mindazt, amit eddig elnyomtál!

Bika

A héten egyfajta újrakonfigurálás zajlik az életedben, és megújítod a külsődet, a ruhatáraddal együtt. Aztán amint a Merkúr találkozik a Vénusz retrográdjával 27-én, kapsz néhány szaftos információt, ami némi megkönnyebbülést hoz. Úgy érzed, valami nem volt hiábavaló. Jöhetnek az áttörések!

Ikrek

Érdemes egész héten csinosba vágni magad, mert soha nem tudhatod, kivel futsz össze. A Nagy Ő-vel való találkozás az élelmiszerboltban váratlan randevúhoz vezet, vagy egy régi munkatárs a kávézóban meghívhat az új üzleti vállalkozásához. A következő napokban bármi megtörténhet veled!

Rák

A Merkúr és a Vénusz retrográd találkozása során 27-én kísértésbe eshetsz, hogy nagy bevásárlókörútra indulj. Természetesen megérdemled, hogy meglepd magad, de légy óvatos, és ne ess túlzásokba. Ez minden másra is érvényes a héten: a nassolásra, az alkoholfogyasztásra, a pasizásra. Így legalább semmit sem bánhatsz majd meg!

Oroszlán

Megkezdődött a szezonod, Oroszlán és csodás hét elé nézel! Te leszel minden buli és összejövetel szíve-lelke, nem győzöd majd besöpörni a rengeteg bókot és elismerést. Sőt, a figyelmen és szereteten kívül egyéb ajándékokat is kaphatsz a napokban, amiktől még fontosabbnak és nagyrabecsültnek fogod érezni magad.

Szűz

A héten végre élvezheted a csendet és a békét. Ez főleg annak köszönhető, hogy a Merkúr ezután 28-án beköltözik a jegyedbe, így a nyár hátralévő része nyugodtan telik számodra, a szeretteid és a pasid körében, akikkel rengeteg új élményben lesz részed. A napokban is gazdagodni fogsz pár szép emlékkel!

Mérleg

A Chiron retrográd feltépi néhány régi sebedet. Nem arról van szó, hogy szeretnéd visszakapni az exedet, hanem hiányzik az, ahogyan érezted magad, amikor együtt voltatok. Érdemes 27-én elmenned oda, ahova hívnak, mert nem tudhatod, kivel találkozhatsz ott. A párban élők pedig tegyék tisztába a kapcsolatukat, hogy működőképesebb legyen.

Skorpió

A napokban úgy dönthetsz: megváltoztatod a külsődet, sőt, a karrieredet is. Tényleg tökéletes ez a hét, hogy tesztelj néhány új ötletet, és megnézd, hogyan reagál rá a környezeted. Dobd fel az egyik versedet az Insta-sztoridba, beszélj a főnököddel az elképzeléseidről, és válts hajszínt, ha attól éreznéd jobban magad.

Nyilas

Egyre nőnek a feszültségek a melóhelyeden, és egyre többször gondolsz arra: felmondasz. A Vénusz retrográd úgyis arra ösztönöz, hogy továbbtanulj, vagy belevágj valami másba, és a Merkúr is belép 28-án karrierszektorodba szóval Nyilas: itt az ideje újra kezedbe venni az életed irányítását.

Bak

Ez a hét arra késztet, hogy kellemetlen beszélgetéseket folytass, és visszaszerezd a hatalmadat a kapcsolataidban. De előbb kezd azzal: jó vagy magadhoz, megadod a lelkednek, és a testednek, amire vágyik, és csak utána, feltöltődve indulsz bármiféle csatába, így a sikerre is nagyobb esélyed lesz.

Vízöntő

Kezdenek egyre komolyabbra fordulni a dolgok közted és a szerelmed között, míg a közeli kapcsolataid is szeretetteljesebbé válnak. Bármilyen fura is legyen, de éppen ezért kellene most beszélnetek az esetleges nehézkes, problémás témákról, mert könnyen orvosolhatjátok őket.

Halak

Úgy tűnik, az elmúlt néhány év összes problémája ugyanarra a dologra tér vissza: a pénzre. Függetlenül attól, hogy nincs elég belőle, vagy csak te érzed így, de a 23-ától a pénzügyi szektorodban állomásozó Chiron retrográd előhozza ezeket a kényes érzéseket. Ha a kiégés fenyeget vagy úgy érzed, rossz irányba tartasz, ideje váltani!