A heti horoszkóp szerint a napokban lezárul egy fejezet a zodiákus tagjainak életében. Azok, akik erőfeszítéseket tettek az elmúlt hónapokban, élvezhetik a sikert. Akik viszont nem, azok nem sok jóra számíthatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Rengeteg munkát fektettél abba Kos, hogy megvalósítsd a karriereddel kapcsolatos célodat. A héten végre élvezheted a sikert, és ami ennél is jobb: végre pihenhetsz. Kényelmesen, hátradőlve élvezheted a munkád gyümölcsét, szóval ne is találj ki magadnak semmilyen feladatot, csak lazíts!

Bika

A héten összpontosíts arra, hogy a tavaly december óta szerzett tapasztalataidat és tanulságokat beépítsd az életedbe. Közben pedig készülj, mert elképesztő meglepetésekben lesz részed. Most olyan vad dolgok történhetnek veled, minthogy a barátaiddal elugrotok Las Vegasba, vagy csobbantok egyet az Adriai-tengerben.

Ikrek

Ha van egy kellemetlen igazság, amit elkerültél, amiről eddig nem akartál tudomást venni, akkor most sajnos nincs tovább, és szembe kell vele nézned. Ez az a hét, amikor a titkok felszínre kerülnek, és feltárulnak az elfojtott érzelmek is. Jobban érzed majd magad egy kiadós sírás után.

Rák

Már nem vagy biztos bizonyos dolgokban, kedves Rák. Nem tudod biztosan, hogy akarod-e a kapcsolatodat folytatni, vagy a jelenlegi melóhelyeden kívánsz-e maradni. Egész héten ezeken a kérdéseken fogsz agyalni. Szánj időt arra, hogy alaposan átgondold, mit akarsz igazából.

Oroszlán

Ha korábban keményen odatetted magadat a melóban, az edzőteremben vagy éppen a párkapcsolatodban, akkor a héten minden téren élvezheted a sikert. Előléptethetnek, a szerelmed megkérheti a kezedet, és az alakoddal is rendkívül elégedett lehetsz. Igazi bombanő vagy a pasik szemében!

Szűz

Az e heti telihold rávilágít arra, van-e jövőtök a pasiddal. Ha az utóbbi időben dolgoztatok a kapcsolatotokon, akkor talán már a héten összeköltözésre vagy lánykérésre kerül sor. Ugyanez a helyzet a karrieredben is. Amennyiben eddig keményen dolgoztál, most siker koronázza az erőfeszítéseidet.

Mérleg

Rendet teszel az otthonodban, és megszabadulsz mindattól, amire nincs szükséged. Ugyanakkor a magánéletedben is hasonló tisztogatást végzel. Búcsút intesz azoknak, akik kihasználnak, vagy rossz hatással vannak rád. Ha pedig valaki tartozik neked, akár pénzzel, akár szívességgel, azt visszakapod a napokban.

Skorpió

A mostani telihold lehetővé teszi, hogy meglásd azt, mi az, ami igazán működik, és kik azok a személyek, mik azok a dolgok, amiket el kellene engedned. Most már csak olyat tegyél, ami tényleg örömet okoz, és ne erőltess magadra semmit.

Nyilas

Még decemberben nagyon világos pénzügyi célokat és mindenféle tervet tűztél ki magadnak. Ezen a héten láthatod, meddig jutottál el. Ha úgy érzed, nem érted el a célt, gondold át, hogyan juthatnál több pénzhez, vagy érhetnéd el a vágyaidat. Remek ötleteid támadhatnak a napokban!

Bak

A 3-ai telihold a jegyedben szenvedélyessé tesz, és önbizalomlöketet ad neked. Kedved lenne megváltoztatni a külsődet, új dolgokat kipróbálni, és lazábban, felszabadultabban viselkedni, de aggódsz amiatt, hogy akkor mások mit fognak rólad gondolni. Most gondolj nyugodtan csak magadra!

Vízöntő

Készen állsz egy hosszabb nyaralásra, Vízöntő. Valószínűleg már van hova, és kivel elmenekülnöd pár napra, de az is lehet, hogy váratlanul jön a lehetőség. A következő napok nyugodtan telnek, ami azért is szerencsés, mert ez egy felkészülési időszak, mivel hamarosan beindulnak az események nálad.

Halak

Még korábban határozott célokat tűztél ki magad elé a barátkozás, a közösségépítés vagy a kollégákkal való kapcsolatfejlesztés terén, és ezen a héten láthatóvá válik az elmúlt hat hónapban végzett összes munka. Szép teljesítmény. De hogyan biztosítod azt, hogy ezek a kapcsolatok tovább növekedjenek?