A heti horoszkóp szerint a zodiákus tagjai a kezükbe veszik az életüket, és komoly változásokat eszközölnek ki! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ideje kutatási módba kapcsolni, Kos! Akár egy nagy utazást tervezel, akár a családfádat kutatod, ezen a héten fontos felfedezéseket tehetsz. Bár frusztráltnak érezheted magad, amikor a válaszok nem érkeznek olyan gyorsan, ahogyan szeretnéd, de minél tovább folytatod, annál több eltemetett kincset találsz.

Bika

A héten gőzerővel tervezel. Megint. Bár azt hitted, hogy mindent előkészítettél a nagy bulira vagy találkozóra (például a tesód meglepetés születésnapi partijára, vagy a pasiddal való romantikus kiruccanásra), az utolsó pillanatban kapsz néhány információt, ami mindent megváltoztat. Próbálj higgadt maradni, mert úgyis megoldod a nehézségeket!

Ikrek

11-én a Merkúr belépett a jegyedbe, és hatalmas erőt ad neked, kedves Ikrek. Késztetést érzel változtatni azon, amivel elégedetlen vagy, és hogy őszintén kimondd az érzéseidet. A napokban meglepő változások veszik kezdetét az életedben, és meg fogsz lepődni azon, ahová a hét végén megérkezel.

Rák

A héten nem érzed magadat jó passzban, és motiválatlan, kedvtelen vagy. Ez az év befelé forduló időszaka számodra, mert egy jelentős átalakulás előtt állsz. Most kellene átgondolnod, mire van igazán szükséged, mi tesz boldoggá, mert ezek segítenek majd pozitív irányba terelni az életedet.

Oroszlán

A Merkúr belépett az Ikrekbe és a baráti szektorodba 11-én, így végre visszatérsz a mozgalmas társadalmi életbe. Megint te leszel minden társaságban a legragyogóbb és legizgalmasabb személy. Csak ügyelj a környezetedben lévő energiavámpírokra, és arra, hogy kivel mész el egy buli után egy egyéjszakás kalandra!

Szűz

Ezen a héten te vagy a figyelem középpontjában, Szűz. A főnököd sokat bókol, a kollégáid, és barátaid felnéznek rád, és ettől mind-mind nagyon fontosnak érezheted magad. Viszont az önbizalom növekedése mellett továbbra is sokat vitáztok a pasiddal, akivel több kompromisszumot kellene kötnöd.

Mérleg

Talán már lemondtál egy titkos vagy sokat hangozatott vágyadról, erre mi történik? Váratlanul a szerelmed megadja neked azt, amiről azt gondoltad, soha nem fogja. Óriási öröm ez számodra, ahogy az is, hogy a melóhelyeden elismerésben részesülsz, amihez most akár pénz is társulhat!

Skorpió

Ideje kilépni abból, ami már nagyon nem szolgálja az érdekeidet, és csak leamortizál lelkileg. Szóval, ha úgy érzed, akkor add be a felmondásodat a melóhelyeden vagy ints búcsút a pasidnak, a barátnak, aki csak lehúz téged. Azzal, hogy azt teszed, ami a legjobb neked, másokra is ösztönző hatással lesz!

Nyilas

Óriási előrelépés előtt állsz Nyilas, mert nagy az esélye annak, hogy végre összeköltözöl Mr. Biggel vagy eljegyzitek egymást! Csak ne hagyd, hogy a munkahelyi nehézségek vagy bármiféle apró bosszúság beárnyékolja ezt az alapvetően nagyon pozitív időszakot.

Bak

Amennyiben rászánod magadat, a napokban sikerül beépítened egy új étkezési szokást, vagy fitnesztervet, ami egészséges és normál körülmények között segíthet felkészülni az igazi beach szezonra. Ezzel együtt pedig sikerül megoldanod egy munkahelyi vagy családi problémát is.

Vízöntő

A héten nagyon ihletett leszel, kedvet is kapsz elmerülni valamilyen művészeti formában. De a szerelemben is megjön a kedved flörtöléshez, vagy ahhoz, hogy újra meg újra magadba bolondítsd a pasidat, és nagyon fogod élvezni a tőle, vagy más srácoktól érkező pozitív visszacsatolásokat.

Halak

Ezen a héten egy elfoglalt kis méhecske leszel, Halak. Függetlenül attól, hogy családlátogatások előtt, költözés, munkahelyváltás előtt állsz, ezer dolgod lesz. Néhány ajtót becsuksz a napokban, néhány újat pedig kinyitsz, szóval rengeteg izgalom, és új kaland vár rád.