A heti horoszkóp szerint a zodiákus tagjai búcsút inthetnek a problémáiknak, és újra gondtalanul fogják élvezni az életet! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Mostanában nem úgy alakult a szerelmi életed, ahogyan vártad? Ez egy csapásra megváltozhat! Megszűnnek az akadályok, és ez akár komoly előrelépést hozhat! Hirtelen a szerelmed a tenyerén hordoz, miközben szó esik a jövőtökről. Különleges meglepetést tartogat számodra a pasid! 

Bika

Megnyugodhatsz Bika, sikerül megoldást találni a pénzügyi problémáidra. Több lehetőséged is lesz, hogy egyenesbe jöjj, és még értékes segítséget is kaphatsz hozzá. Mire elkezdődik a Rák szezon 21-én, már látni fogod a fényt az alagút végén, és határozottan elégedett leszel!  

Ikrek

A héten nagyon elégedett leszel Ikrek, mert jól sikerül az átváltozásod! Sikerül megszabadulni pár makacs kilótól, merész és új frizurát választasz magadnak, és végre eltűnik a túlzottan önkritikus hang a fejedből. Nemcsak önmagadtól, de másoktól is rengeteg szeretet fogsz kapni. 

 Rák

Nem alkalmas ez a hét az üzleti megbeszélésekhez, a munkahelyi vagy párkapcsolati gondok megvitatásához, lényegeben semmi komolyra. Az lenne a legjobb, ha minél több teret adnál magadnak a pihenéshez, álmodozáshoz, hogy mikor megkezdődik a szezonod, kiélvezhesd annak első, áldásos napjait.  

Oroszlán

A héten szinte mindenki szívességet kér tőled. Sokat teszel azért, hogy segíts a barátaidnak, a családodnak, és a kollégáidnak. Ám a helyzet az: neked sem ártana segítséget kérned. Amíg azon töröd a fejed, hogyan tedd meg, több lehetőséged is lesz egy kis potyapénzhez jutni a napokban. 

Szűz

Most főleg karriered és az imázsod kezd foglalkoztatni, kedves Szűz. Bár még nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél, hosszú utat tettél meg, és ezt önmagában is érdemes megünnepelni. Álmodj nagyot, ha új célok kitűzéséről van szó, és a hamarosan kezdődő Rák szezont töltsd olyanokkal, akik valóra válthatják álmaidat. 

Mérleg

A napokban falni fogod a könyveket, darálod a filmeket, és közben keresed a választ mindarra, ami mostanában foglalkoztat. Vagy a spirituális, vagy a pszichológia világában mélyülhetsz el. Viszont miközben az önmagadat és a sorsodat kutatod, szembe kell nézned azzal is, hogy vezető szerepet ajánlhatnak a melóhelyeden. 

 Skorpió

Oszd meg a tehetségedet másokkal, Skorpió. Legyen szó profi művészről vagy amatőr költőről, ideje minél több alkotással előrukkolni. Nem gondolnád, pedig rendkívül ösztönző lennél másokra. Merj ragyogni, és fogadd el a népszerűséget, meg persze azt, hogy mágnesként kezded vonzani a pasikat. 

Nyilas

18-án az Ikrek újhold izgalmas (de egyben rémisztő) időszakot indított el párkapcsolatodban. Annyi kapcsolatod volt már, ami miatt a múltban elégedetlennek érezted magad, de ezúttal a dolgok másként alakulnak, és most már képes vagy a szerelmednek adni a szívedet. Töltsetek együtt több időt arra, és készülj arra, hogy a Rák szezonban elmélyül a kötelék köztetek.  

Bak

Az Ikrek újhold azt üzeni: ne légy túl szigorú magaddal, és csökkentsd a magaddal szemben támasztott az elvárásokat. Kihívásokkal teli időket élsz, és néha nem tehetsz mást, mint túlélni. Ez nem jelenti azt, hogy a napi teljesítményeidet nem érdemes ünnepelni! Tölts több időt a barátaiddal, és engedd, hogy kikapcsoljanak!  

 Vízöntő

Csinálj olyan dolgokat, amik tényleg boldoggá tesznek, és amitől újra gyereknek érzed magad! Vállalj be dupla adag fagyit gumimacikkal a tetején! Kerékpározz a tó partján! Tölts el egy délutánt gitározással! Ha nem kellene aggódnod a megélhetés miatt, mivel töltenéd az idődet? Építsd bele a mindennapjaidba a kreativitást. 

Halak

Az Ikrek újhold után újra önmagadra irányul a figyelem. Olyan szinten képes vagy alkalmazkodni minden helyzethez és kapcsolathoz, hogy néha könnyű elfelejteni, ki is vagy a felszín alatt. Szánj időt ezen a héten arra, hogy újra kapcsolatba lépj a lelkeddel, és jól érezd magadat a bőrödben.