A heti horoszkóp szerint sok minden megváltozik a napokban a zodiákus tagjainak életében. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egy hirtelen feltörő ihlettel, vagy az eddigi tervek megváltoztatásával indul a heted. Kövesd a kerülőutakat, ahová vezetnek, mert meglepő élményeket, és vad kalandokat tartogat neked a sors erre a hétre, szóval nem éri meg bosszankodni, ha másképp alakulnak a dolgok, mint azt vártad.

Bika

Nem vagy az, aki terv nélkül ugrik fejest az ismeretlenbe, de néhány váratlan munkahelyi vagy családi ügy arra kényszerít, hogy ezt tedd, és hirtelen minden a feje tetejére állhat. Úgy érezheted magad, mint Alíz a nyúl üregében. Egy hosszú telefonálás vagy kiadós lelkizés BFF-eddel pénteken segít visszanyerni a belső békédet.

Ikrek

Azt hitted, hogy ezen a héten végre megkapod az előléptetést, de a főnököd hirtelen elérhetetlenné válik, vagy pedig vonakodik döntést hozni. Pedig te már nagy terveket szőttél a bónusz és a fizetésemelés elköltésére. Nyugi, végül minden rendeződni fog, csak idő kérdése, szóval ne borulj ki!

Rák

A Merkúr bolygó 25-én belépett a jegyedbe, és a következő néhány hétben az érzékeny kommunikáció erejével leszel megáldva. Amennyiben eddig halogattad a lelkizést, a problémák tisztázását, a vágyaid kifejezését, a napokban lazán megteheted, és még sikered is lehet!

Oroszlán

Húha, Oroszlán, légy óvatos, mert valami nagyon bosszantó baki miatt pénz veszíthetsz el, de az sem kizárt: a pasid lesz az, aki legombol. Ha szingli vagy, légy nagyon óvatos, mennyit viszel a buliba, vagy utána kivel töltöd az éjszakát, mert nagy az esélye annak, hogy meglopnak.

Szűz

Nagyon másképp látjátok a jövőtöket, és úgy igazából minden mást is a legjobb barátnőddel vagy a pasiddal, és ha ezt nem sikerül megfelelően kezelnetek, éket verhet közétek. Ezzel együtt a Merkúr beköltözött a baráti szektorodba 25-én, így rengeteg lehetőséged nyílik az új barátok szerzésére, sőt, akár előnyös kapcsolatok teremtésére is.

Mérleg

Lassíts le, és vigyázz a testedre, meg az lelkedre ezen a héten, kedves Mérleg. Bár sok minden jól alakul a karriereddel, és az imázsoddal kapcsolatban, de nem fogod tudni élvezni a sikert, ha nem gondoskodsz megfelelően magadról. Nem ártana többet pihenned, és töltekezned!

Skorpió

A változás nem a kedvenced, de ezen a héten elkerülhetetlen. Hirtelen új pozícióba rakhatnak át a melóhelyeden, vagy egy másik helyről kapsz egy kivételes lehetőséget. Esetleg egy nagyszerű beszélgetés egy mentorral vagy tanárral új távlatokat nyit meg előtted.

Nyilas

Életed bizonyos területei, esetleg projektjei a lezárás felé tartanak, és ezzel együtt jó pár új dolog is elkezdődik. Ám ezzel együtt átalakulhat a baráti köröd is. Egyesekkel véget érhet a kapcsolatod, másokkal pedig szorosabbá válik. A napokban sok minden megváltozik az életedben.

Bak

A napokban több dolog is átalakul az életedben, amiket kifejezetten zavarónak érzel, hiszen nem vagy oda a változásokért. Ám most megváltozhat a melóhelyed, lecserélődhetnek a kollégáid, vagy teljesen más feladatokat kaphatsz. De ne parázz Bak, végül úgyis újra megtalálod a helyedet!

Vízöntő

Legyen szó anyagi gondokról vagy önértékelési problémákról, az utóbbi időben nem érzed magadat túl magabiztosnak. Ráadásul még vár rád néhány nehéz döntés meghozatala is. Még szerencse, hogy a hét közepén történik valami, ami sokat lendít a hangulatodon, és segít megtalálni azokat a lehetőségeket, amikre épp szükséged van.

Halak

Nagyon izgalmas hét előtt állsz Halak, mivel 30-án a Neptunusz a jegyedben megkezdi retrográd mozgását, és ez alaposan fel fog téged rázni. Minden nap szánj időt arra, hogy kapcsolatba lépj a testeddel és lelkeddel, valamint gondoskodj az idegrendszerről.