A heti horoszkóp szerint hatalmas változásokat indít el a zodiákus tagjainak életében az, hogy 5-én belép a Vénusz az Oroszlánba! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A Vénusz 5-én lép be az élvezeti szektorba, és ezzel kezdetét veszi az év legkacérabb időszaka, ráadásul ez lehet életed legforróbb hete. A következő napokban lehetőséget kapsz arra, hogy alaposan átgondold mire - illetve kire - van szükséged, és mire nincs.

Bika

Ahogy az uralkodó bolygód, a Vénusz belép az Oroszlánba, és az otthoni szektorodba négy hónapos tartózkodásra 5-én, teljesen újjáépítheted magad. Jöhet a lakásvásárlás vagy felújítás? A fészekrakás a pasiddal? Sőt, hamarosan még a kapcsolatotok is egy következő szintre lép, és a kezedet is megkérheti.

Ikrek

Nyugi Ikrek, tudsz te meditálni, csak nem érted, hogyan nyugodhatnál le annyira, hogy „ne gondolkodj”. Ezen a héten megérni gyakorolnod, mert egy pillanatnyi békesség érdekes áttöréshez vezet. Valami, ami április közepe óta (vagy még korábbról!) nyomasztott vagy problémát jelentett, most egy csapásra megoldódhat.

Rák

A Vénusz 5-én elhagyja a jeledet, és belép az Oroszlánba. Ebben a négy hónapos időszakban lehetőséged lesz javítani az anyagi helyzeteden, és a karriereden. Itt az ideje, hogy igényt tarts a hatalomra és bőségére. Többet érdemelsz, mint azt hiszed, szóval ne érd be kevesebbel!

Oroszlán

Az elmúlt néhány év mindenkivel szemben durva volt, de veled különösen, Oroszlán. Ne aggódj, mert innentől kezdve felfelé visz az utad! A Vénusz 5-én lép be a jegyedbe négy hónapos tartózkodásra. Ideje bejelentkezned egy masszázsra, a fodrászhoz, és kezdj el végre élni.

Szűz

Nem arról van szó, hogy azt hiszed, mindig igazad van, hanem arról: a meglátásaid értékesek mások számára. Ennek ellenére megszoktad, hogy az emberek figyelmen kívül hagyják a javaslataidat, és most megdöbbenve csodálkozol, mert mindenki a tanácsodat kéri.

Mérleg

Ó, Mérleg, sokat változtál az elmúlt néhány évben, és egy részed azon töpreng, hogy nem nőtted-e ki néhány baráti kapcsolatodat? A Vénusz 5-én négy hónapos tartózkodásra az Oroszlánba költözik, és megkezdődik a kapcsolatok átgondolása, és ez valószínűleg a pasiddal való viszonyodat is érinteni fogja.

Skorpió

Az elmúlt hetekben nagy nyomást éreztél magadon. Most sem lesz jobb: a munkatársaid, a barátaid, a pasid, mind iránymutatást várnak tőled. Na igen, de te szívesebben foglalkoznál önmagaddal. Ezt is kellene tenned, mivel a következő néhány hónap a céljaid és ambícióid áttekintéséről, illetve átgondolásáról fog szólni.

Nyilas

A hét elején adódhat egy kis felfordulás, de ne aggódj: ura leszel a helyzetnek. Amint elrendezed, már nyugodt, békés napokra számíthatsz. A Vénusz 5-én lép be az Oroszlánba négy hónapos tartózkodásra, és arra buzdít, hogy kielégítsd a kalandvágyadat és a tudáséhségedet.

Bak

A hét elején hirtelen megoldást találhatsz egy égető problémádra. Az utóbbi időben nagyon nehéznek érezted a dolgokat. A pénz miatti stressz teljesen kikészített. A Vénusz 5-én belép a megosztott erőforrások szektorába, négy hónapos tartózkodásra, lehetőséget adva a gyógyulásra, és az anyagi gondok orvosolására. 

Vízöntő

Az elmúlt hetekben sok konfliktusod volt a pasiddal, és ez most elérheti a csúcsát. Ahogy a Vénusz 5-én belép a kapcsolati szektorodba négy hónapos tartózkodásra, egyesek arra döbbenhetnek rá: nem éri meg nekik ez a kapcsolat. Mások pedig rájönnek a megoldásra, hogyan tehetnék működőképesebbé a viszonyukat.

Halak

Úgy érzed, kifogyott belőled a maradék szusz is. A Vénusz 5-én belép az Oroszlánba és a napi daráló szektorba négy hónapos tartózkodásra, és ezzel a váltással megkezdődik egy időszak, amikor áttekinted és felülvizsgálod, hogyan viszonyulsz a mindennapokhoz, és min kellene változtatnod.