A heti horoszkóp szerint a lezárások, és új kezdetek időszaka vár a zodiákus tagjaira! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A napokban fordulóponthoz érkezel a szerelmi életedben. Ez lehet egy eljegyzés, egy szakítás, vagy egy izgalmas új korszak kezdete. Ezzel együtt remek lehetőség adódik ahhoz, hogy egy baráttal vagy üzlettárssal az oldaladon belekezdj egy jövedelmező vállalkozásba, esetleg megmutasd a világnak, milyen tehetséggel bírsz.

Bika

A jövő héten a sors lehetőséget teremt ahhoz, hogy megszabadulj a lelki terheidtől, valamint az adósságaidtól, szóval légy résen, Bika! Ráadásul egy közeli baráttal vagy családtaggal folytatott katartikus beszélgetés segít meglátni azt: a helyzeted nem olyan szörnyű, mint gondoltad.

Ikrek

Ez a hét hosszú idő óta az egyik legmozgalmasabbnak ígérkezik. Hamarosan látni fogod, mekkora plusz felelősséget vállaltál az elmúlt hónapokban. Érzed, mennyire közel kerültél a testi-lelki kiégéshez, ezért tenned kell valamit annak érdekében, hogy visszafordítsd ezt az állapotot.

Rák

Ez a hét áttörést hoz a szerelmi vagy a művészi életedbe. Nagy az esélye annak, hogy megismerkedj valakivel, és még az is lehet: pont olyan művészi beállítottságú, mint te. De ettől függetlenül is számíthatsz arra, hogy végre elismerik a tehetségedet.

Oroszlán

A napokban nyugtalanító híreket kaphatsz a családoddal vagy az otthonoddal kapcsolatban. Meglehet, kénytelen leszel beiktatni egy költséges lakásfelújítást, vagy az egyik rokonod ad okot az aggodalomra. Bármiről is legyen szó, végül meg fog érkezni a megoldás.

Szűz

Fontos híreket kapsz Szűz, egy közeli barátoddal vagy rokonoddal kapcsolatban, és nagy hatással van rád. Talán a testvéred szeretne egy közöst vállalkozást indítani veled, vagy eljegyezhetik a barátnődet, és felkér tanúnak, de legalábbis szeretné, ha segítenél neki a készülődésben.

Mérleg

A napokban véget ér egy hosszú és kaotikus időszak. Szép lassan megoldódnak a pénzügyi problémáid, de talán még a párkapcsolati gondjaid is.  A dolgok nem romlanak tovább, és sokkal jobbak lesznek. Ez a javulás kis lépésekkel kezdődik ezen a héten. Légy türelmes, várd ki, amíg az események lassan kibontakoznak.

Skorpió

A heti horoszkóp egy viharos időszak végét jelzi, kedves Skorpió. Végre búcsút inthetsz a testi-lelki panaszaidnak, és ugyanígy a munkahelyi és kapcsolati gondoknak is. Mindez nem egyetlen varázsütésre történik, hanem szépen fokozatosan, de nagyon fogod élvezni!

Nyilas

Kissé magányosnak érzed magad, mert körülötted mindenki gondokkal küzd, te meg épp jó passzban vagy, és nem tudsz velük azonosulni. Persze ettől még támogatod őket, csak sokaknak nincs kedve most trécselni, vagy beülni veled valahová. Mi lenne, ha a napokban inkább befelé figyelnél, és a saját jóléteddel foglalkoznál?

Bak

Az egyik barátoddal váratlanul véget vettek a kapcsolatotoknak. Valahol már érezted, hogy sor fog kerülni, mégis hirtelen ér a dolog. Talán a jövőben még kibékültök, de most jobb, ha elengeded. Fókuszálj most önmagadra, és gondoskodj a testi-lelki jólétedről. Meditálj, masszíroztass, vágass új frizurát!

Vízöntő

A napokban izgalmas áttörésre számíthatsz a karrieredben. Talán előléptetnek, és vezetői pozícióba kerülsz. De olyanok is lesznek, akiknek lehetősége nyílik a szakmaváltásra. Bárhogy is legyen, ne most bizonytalanodj el, vagy kezdj kételkedni magadban, mikor már közel a cél!

Halak

Ez a hét váratlan lehetőséget kínál tanulásra, utazásra vagy spirituális kalandozásra. Az elmúlt év során már annyi mindent megtanultál, ami befolyásolta jövőképedet, és hosszú távú céljaidat. Ez egy nagyszerű hét arra, hogy kapcsolatba lépj egy mentorral vagy tanárral, és megerősítsd magadat abban: jó úton haladsz.