A heti horoszkóp szerint a 19-ei újhold brutálisan felkavarja az állóvizet a zodiákus tagjainak életében! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Azonnal orvosolni akarod minden létező gondodat, Kos. Megvan hozzá a kellő magabiztosságod, sőt, számíthatsz a barátaid támogatására is. Miután megoldottad a bajaidat, jöhet a féktelen önkényeztetés, a masszázs, az új rucik beszerzése, a nasizás, a koktélozás a csajokkal.

Bika

Végre minden rendben jön az életedben. El se akarod majd hinni! Pedig szép lassan megoldódnak a problémák, és mindez annyira jó érzéssel tölt el, hogy lépten-nyomon elérzékenyülhetsz. Élvezd a sikert, a rád irányuló reflektorfényt, és a szeretetet, ami körbevesz a következő napokban.

Ikrek

Ezen a héten sok jelet kapsz az univerzumtól, Ikrek. Vedd észre a reménysugár ígéreteit, hogy jó úton haladsz, még akkor is, ha nem tudod pontosan megmagyarázni, mit jelentenek ezek a jelek! Hallgass az ösztöneidre, és tudni fogod, mikor és mit tegyél, így nem akármilyen élményekben lehet részed!

Rák

Végre tudod, mit akarsz az életben, de legfőképpen a pasidtól. Kész vagy ennek hangot is adni. De nemcsak te világosodsz meg, hanem a barátod is! Egy igen furcsa dolgot kérhet tőled, amivel jobbik esetben nem tudsz mit kezdeni hirtelen, rosszabbik esetben meg teljesen kiakaszt.

Oroszlán

Rá kell eszmélned Oroszlán: minden csupa káosz körülötted! Ideje rendet tenni! Tégy pontot a függőben lévő ügyekre, simítsd el a vitákat, tedd tisztába a kapcsolataidat, szóval bőven van dolgot a héten! Nem kell mindent egyszerre, csak szépen, lassan, és akkor nem lesz baj!

Szűz

Olyan érzésed lehet a héten: végigment rajtad egy tornádó, és mindent felforgatott körülötted. Aztán te csak ott állsz, teljes sokkban, totál stresszesen, agyon aggódva magad, hogy mihez is kezdj. Ez most olyan szitu, amikor kénytelen leszel segítséget kérni, ha szeretnél ebből mielőbb talpra állni.

Mérleg

Akár büszkeségből, akár kényszerből jutottál erre, Mérleg, de úgy hiszed: jobb, ha mindent egyedül csinálsz. De a heti bolygóállások arra intenek, igenis kérj egy kis segítségét, támogatást, különben csúnyán megütöd a bokádat, vagy nem fogod tudni megvalósítani a célodat.

Skorpió

Az utóbbi időszakban rengeteg csalódás ért. A héten egyértelműen látni fogod, kiben bízhatsz, és kik azok, akiktől végleg búcsút kell venned. A 19-i újhold alkalom arra, hogy belevágj egy új cél megvalósításába, és egyúttal feldobd pasidnak a labdát, és tudtára add, mit vársz a kapcsolattól.

Nyilas

Eléggé felpörögnek nálad a dolgok! Uralkodó bolygód, a Jupiter 16-án belép a Bikába. A következő évben (2024 májusáig) több örömöt és értelmet találsz a melóban, a mindennapokban, miközben az egészséged is sokat javul. Használd ki a 19-i újholdat, és alkalmazd a vonzás törvényét!

Bak

Az élet sokkal szórakoztatóbb lesz, Bak! Az elmúlt időszakban sokat küzdöttél önmagad megtalálásával, és egy jó baráti társaság kialakításával. Ezen a héten azonban rájössz, hogy ha követed az ösztöneidet, és azt teszed, ami boldoggá tesz, a kapcsolatok, amikre vágysz, az öledbe hullanak.

Vízöntő

A karrieredben, a lelki világodban, az identitásodban is rengeteg változás és felfordulás történt az utóbbi időben. Ezen a héten elkezd minden a helyére kerülni. A 19-i újhold segít közelebb kerülni azokhoz a rokonaidhoz, akikkel az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól, és felfrissíti a párkapcsolatodat is.

Halak

Nyugi Halak, a dolgok hamarosan javulni fognak! A Jupiter 16-án lép be a Bikába, és a következő egy évben lehetőséged lesz új célokat találni, megvalósítani az aktuálisakat, és szoros barátságokat kialakítani. A 19-ei újhold pedig segít felfrissíteni a kapcsolataidat, és új életet lehelni a szerelmi életedbe.