A heti horoszkóp szerint a május 21-én kezdődött Ikrek hava sok változást hoz a zodiákus tagjainak életébe! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Régóta vársz arra, hogy meglépj valamit, kedves Kos? Akkor készülj, mert a héten érkezik el az ideje a cselekvésnek! Nagyon motivált és ihletett vagy a napokban, készen állsz megvalósítani a kisebb-nagyobb terveidet, és ami a legjobb: semmi sem állhat az utadba. Hajrá!

Bika

Az Ikrek-szezon az év azon időszaka, amikor arra összpontosítasz, amire igazán szükséged van. Mi táplálja a lelkedet? Bár azt gondolhatod, nincs időd most a lelked kívánságaira, mert rengeteg melód van, mégis érdemes követni a sugallatait, mert még akár életed szerelmedhez is elvezethetnek.

Ikrek

Megjött a szezonod, Ikrek! Hatalmas kihívás volt számodra, hogy jól érezd magad a bőrödben az elmúlt hetekben, de mikor 21-én a Nap belépett a jegyedbe, sokkal erősebbnek és egészségesebbnek érzed magad. Innentől kezdve semmi sem lehetetlen számodra, használd ki a szerencsés hátszelet, amit kapsz!

Rák

Az Ikrek-szezon elején érdemes egy lépést hátra lépned, és elgondolkodni. Ha teheted, meditálj, vagy utazz el néhány napra! Ezen a héten a pénzen és a karriereden jár az eszed. Arra törekszel, hogy mély benyomást tegyél azokra az emberekre, akiktől segítséget remélsz. Miért nem a megérzéseidet követed inkább?

Oroszlán

Ez az év legszociálisabb időszaka számodra, Oroszlán! És bár szívesebben töltenéd ezeket a kora nyári napokat a medence mellett flörtölve, használd ezt az időszakot a kapcsolatteremtésre és az új állás keresésére. Nehéz lenyelni a büszkeségedet és segítséget kérni, de amint tájékoztatod közösségedet arról, hogy mit keresel, a lehetőségek is áradni kezdenek.

Szűz

Az Ikrek szezonja az év leglátványosabb időszaka számodra, Szűz. Akár új munkába kezdesz, akár egy nagy otthoni projektben merülsz el, ezen a héten rájössz, – nagy bánatodra – néha a részletek tényleg nem számítanak. Meg egyszerűen annyi a dolgod, hogy azt csináld, ami igazán jól esik!

Mérleg

Egyszerű megoldást reméltél egy nagy problémára, és ezen a héten talán kapsz is egyet. Legyen szó egy tartozás törlesztésére, egy olcsó repülőjegy megtalálásáról, vagy hogy megtaláld a tökéletes ruhát az esküvőre! Csak légy kitartó, és ne add fel a keresést!

Skorpió

Most sok minden változik számodra, Skorpió! De ha te épp nem vágysz változásokra, akkor elég vadnak és megerőltetőnek érezheted a hetet! Magánéleted és a karriered is felfrissül, és bár izgalmas, nagyon keserédes. Ne a veszteségeken agyalj, hanem élvezd az örömteli pillanatokat!

Nyilas

Az Ikrek-szezon az évnek az az időszaka, amikor leginkább a legközelebbi kapcsolataidra koncentrálsz. Hogyan lehetsz támogatóbb társ, kolléga és barát? Életedben nagyon sok ember küzd most nagy változásokkal, és az a „feladatod”, hogy bátorítsd őket, és erőt önts beléjük.

Bak

Amint a nap ezen a héten belép az Ikrek jegyébe, nyüzsgő üzemmódba lépsz, Bak. Talán új melóhely után nézel, új étrendet, stílust alakítasz ki, új edzésprogramba vágsz bele, és természetesen: új barátokkal ismerkedsz meg. Rengeteg terved van, és mindet egyszerre igyekszel megvalósítani.

Vízöntő

Az Ikrek szezonja a tökéletes időszak arra, hogy azokra a dolgokra összpontosíts, amik örömet okoznak. Tölts több időt a csajokkal, vágj bele egy kreatív projektbe, a lényeg, hogy boldoggá tegyen. De nem árt ha tudod, mostanában gyorsan változnak majd a személyes kapcsolataid.

Halak

A Nap 21-én belépett az Ikrekbe, és az otthoni szektorodba, így ez az évszak az, amikor a leginkább hajlamos vagy az introvertáltságra. Ahelyett, hogy elmennél egy nagy buliba, inkább otthon grilleznél a barátokkal. Az kapcsolatok ápolása fontos, különösen ebben a viharos időszakban, amikor sok minden változik a munkahelyeden vagy a mindennapjaidban.