A heti horoszkóp szerint a Vénusz bolygó gondoskodik arról, hogy a zodiákus tagjai jól érezzék magukat! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Március vége óta rengeteg átrendeződés történt az otthon területén: nem beszélsz a húgoddal valami miatt, kidobsz egy új dohányzóasztalt a nappaliból a feng shuira figyelve, és az újítások rosszul sülnek el. De 7-én a Vénusz beköltözött az otthoni szektorodba, hozva egy kis békét, rendet és némi szerencsét!

Bika

Uralkodó bolygód, a Vénusz a Rákba, valamint a kommunikációs szektorodba költözött, és művészi inspirációt, szépséget, örömöt hoz a napokban. Sőt, most a legjobb barátodnak köszönhetően lehetőséged adódik megismerni az igaz szerelmet, úgyhogy, ha buliba hív, tarts vele!

Ikrek

A Vénusz 7-én a Rákba és a pénzszektorba költözött, ami jó hírt hoz bankszámládra nézve. Március vége óta rengeteg nem várt kiadással kellett szembenézned, de most váratlan forrásból érkezhet hozzád némi plusz, és megoldódhatnak a gondjaid! Ezenkívül lesz még mit ünnepelned a napokban!

Rák

A Vénusz 7-én belépett a jegyedbe, hurrá! Hónapok óta küzdesz a stresszel, de ez a bolygóállás segíteni fog abban, hogy ismét jól érezd magadat testeben és lélekben egyaránt. De légy óvatos, mivel a Mars 20-ig még a jegyedben van, nagyobb fellángolások is előfordulhatnak az életed minden területén.

Oroszlán

Valamilyen váratlan felelősség zúdul a nyakadba 9-én, amikor a nap találkozik az Uránusszal. Hirtelen kiemelt pozícióba kerülhetsz a melóhelyeden, de legalábbis fontos feladattal bízhatnak meg. Az igyekezz fenntartani az egyensúlyt, mert a pasid is szeretne veled több időt tölteni.

Szűz

Az utóbbi időben folyamatosan csak dolgozol, és így nehéz volt olyan barátokat találnod, akik a te szinteden vannak. De Vénusz 7-én belépett a baráti szektorodba, és rengeteg lehetőséget kínál új emberek megismerésére, akikkel akár életre szóló barátságot is köthetsz.

Mérleg

Uralkodó bolygód, a Vénusz 7-én a Rákba és a karrierszektorba költözött, és ez lehetőséget ad arra, hogy megszabadulj a munkahelyi problémáidtól, és közelebb kerülj a céljaidhoz. Ha pedig melóhelyet szeretnél váltani, azt is lazán megteheted, egy dolgod van: cselekedni.

Skorpió

Mivel a múlt heti holdfogyatkozás a jegyedben történt, most még eléggé megviselt lehetsz, így igazán megtehetnéd, hogy pihensz a következő napokban. Tervezz egy meg egy könnyed kiruccanást a hétvégére, és gondoskodj arról, hogy a hét közben csupa olyan dolgot tegyél, ami feltölt testi és lelki szinten egyaránt.

Nyilas

A múlt heti holdfogyatkozás miatt kimerültnek és érzelmileg kontrollálhatatlannak érezhetted magad, így senki sem hibáztat azért, hogy keserűen vagy melankolikusan kezded ezt a hetet. De a Vénusz beköltözött a közösségi életedbe 7-én, szóval már úton van segítség. De ne csak várj rá, hanem merd kérni is!

Bak

A Vénusz 7-én belépett a Rákba, és a kapcsolati szektorodba, ez pedig édes hangulatot hoz minden közeli kapcsolatodba. A pasiddal olyanok lesztek, mint a szerelmes tinik, jó üzletet kötsz egy ügyféllel, sőt, talán végre minőségi időt töltesz a BFF-eddel, és fantasztikusan fogod érezni magad!

Vízöntő

Március vége óta folyamatosan taposod a mókuskereket, de a napokban végre itt a lehetőség arra, hogy kiszállj. Fogadd el a héten érkező meghívásokat, menj el a találkozókra, programokra, és kezd el végre élvezni az életet! Ne hagyd, hogy csak a melóból álljon az életed.

Halak

Bár a múlt heti holdfogyatkozás kemény kinyilatkoztatásokat hozott,  de ne szomorkodj túl sokáig amiatt, ami elveszett, Halak. A Vénusz 7-én beköltözött a Rákba és a romantikus szektorodba, és néhány nagyon szükséges, kellemes fordulatot hoz a szerelmi életedbe.