A heti horoszkóp szerint szinten minden csillagjegyre rámosolyog a szerencse a karrier területén. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez a hét arra késztet, hogy végre beiktasd a közösségimédia-detoxot, amit olyan régóta tervezel. Egyszerűen tényleg eleged van már a képmutatásból, és szeretnél inkább a való életben olyan dolgokkal foglalkozni, amikre rég nem volt már időd. El is hiheted: csodás dolgok fognak veled történni!

Bika

Rengeteg időt töltöttél azzal, hogy "lépést tarts" a barátaiddal, de ezen a héten visszatérsz önmagadhoz, és megtanulsz nemet mondani. Ismét te vagy az első az életedben, és a saját szükségleteid. Ennek hatására figyeld meg: fantasztikus testi és lelki változásokon mész majd keresztül!

Ikrek

Rengeteg energiát feccöltél abba, hogy a munkahelyeden megmutasd a képességeidet, és előléptessenek. A jó hír az: végre a héten kifizetődnek az erőfeszítéseid. Erősebbnek, sikeresebbnek érzed magadat, mint valaha, és hatalmasra nő az önbizalmad. Azért légy óvatos, ne ess át a ló túloldalára!

Rák

A héten bizonyos események hatására eléri a stressz, a szorongás és a félelem a tetőpontját. Ne csodálkozz azon, ha sírásban törsz ki, ami végül nevetéssé fajul. Végre képes leszel elengedni minden terhedet, és megszabadulsz a gondjaidtól. Utána sokkal több időt töltesz majd a barátaiddal, akiktől rengeteg szeretetet és megértést fogsz kapni.

Oroszlán

Sokat küzdöttél azért Oroszlán, hogy elismerjenek, felfedezzenek a munkahelyeden, és végre: célba érsz. Ezen a héten elnyered a méltó jutalmadat. Még akár vezető pozícióba is kerülhetsz! Viszont sokan irigyek lesznek rád, és megpróbálhatnak lehúzni vagy viszályt szítani, de ne foglalkozz velük!

Szűz

Az utóbbi időben keményen dolgoztál azért, hogy megtaláld a munka és magánélet közötti egyensúlyt, de egészen eddig nem jött össze. Ám a héten fordul a kocka! Emellett, a mások iránti elkötelezettség visszatartott attól, hogy a saját örömödre fókuszálj, de végre ez is változik, és ismét olyan dolgokat tehetsz, ami neked is jól esik!

Mérleg

Keményen dolgoztál azért, hogy összejöjjön a karrierváltás vagy pedig az előléptetés. A következő napokban végre ki is fizetődik minden erőfeszítésed. Pontosan ott fogsz tartani, ahol már jó ideje lenni szerettél volna. A hab a tortán, hogy a sikeredhez pénz is társul, de akár más jellegű támogatást is kaphatsz.

Skorpió

Régóta cipeled a lelki terheidet és traumáidat, Skorpió. A héten jöhet az ideje annak, hogy végre leteszed őket, és felszabadul a lelked. Itt az ideje továbblépni életed következő szakaszába! Új lehetőségekre, örömteli eseményekre, és kellemes kikapcsolódásra számíthatsz a napokban.

Nyilas

Kínos szituációba kerülhetsz a melóhelyeden, méghozzá azért, mert valaki intim pillanaton kaphat téged egy kollégáddal, vagy éppenséggel te leszel az, aki rajtakap valaki mást. A párban élők viszont bajban vannak, mert eléggé rosszul áll a szénájuk, szóval, ha meg akarják menteni a kapcsolatukat, ez az utolsó utáni pillanat.

Bak

Eddig is elfoglalt voltál, de most aztán még inkább az leszel. Úgy érzed, képtelenség ennyi mindennel időben végezni, éppen ezért kénytelen leszel fontossági sorrendet állítani. Viszont vedd észre: sok esetben még mindig mások jóváhagyására vársz ahhoz, hogy megtegyél bizonyos dolgokat, ezért nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél.

Vízöntő

Nem vagy biztos a pasid hűségében vagy érzéseiben? Nos, a héten megkapod a kérdésedre a választ, Vízöntő! A szinglik mostanában sokat költhetnek a szépségükre, de talán annál is többet randikra, mert szinte egész héten eljárnak majd ismerkedni. El is gondolkodnak azon, hogy ez mennyire éri meg nekik.

Halak

Bár még mindig rengeteg nyomás nehezedik rád, de már látod a fényt az alagút végén, és a héten már végre elkezdheted learatni a munkád gyümölcsét! Sőt, a hét második felében már sokkal többet pihenhetsz, és bepótolhatod az elmaradt találkozókat, és randikat. Mondj igent arra is, ha kirándulni hívnak!