A heti horoszkóp szerint a március 21-i újhold megújulást hoz a zodiákus tagjainak életébe. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az életed megváltoztatása nem könnyű, és ahogy a szezonod elstartol a héten, úgy érzed: időszámítás veszi kezdetét az életedben. A következő napokban egy ritka különleges ajánlatot tehetnek neked, és minden összejön, amit csak eltervezel. Ne csodálkozz azon, ha sokan irigykednek majd rád.

Bika

Számodra ez a hét az önbizalom és az önszabotázs keveréke. De a magas és mélypontok közepette megtanulod, hogy kevésbé törődj mások véleményével, és jobban bízz magadban. A 21-i újhold lehetővé teszi, hogy elengedd a régi félelmeidet, és nyitottá válj arra, amit a jövő hoz neked.

Ikrek

Ezen a héten egy finom határvonalon haladsz aközött, hogy eléred, amit szeretnél, és megtedd azt, amit mások várnak tőled, Ikrek. Az újhold ihletet és magabiztosságot ad, hogy megvalósíthasd a napokban a nagy álmodat. Ezenfelül mindenképpen tenned kellene valamit a kiégés elkerülése érdekében.

Rák

Ideje lépéseket tenned a céljaid megvalósításért. A héten tett erőfeszítéseknek köszönhetően sokkal gyorsabban és könnyebben érheted el azt, amit szeretnél.  Csak ügyelj a testi-lelki szükségleteidre, mivel a Mars 25-én belép a jegyedbe két hónapos tartózkodásra, és a nagy álmok megvalósítása közben túlhajthatod magad.

Oroszlán

Bár észrevetted, hogy körülötted mások vadul nekivágtak álmaik megvalósításának, te inkább most még a belső világodra fókuszálsz, Oroszlán. A napokban le kell számolnod azzal, hogy mindenáron meg akarsz felelni mások elvárásainak. A következő nagy kalandod a valódi vágyaidhoz igazodjon, és nem ahhoz, amit valaki más elvár tőled.

Szűz

A következő napokban elkezded megalapozni a jövődet. A 21-i újhold alkalmat kínál egy üzlet megtárgyalására, egy adósság elszámolására vagy egy nézeteltérés elsimítására. Egy új korszak veszi számodra kezdetét Szűz, miközben visszatérsz egy korábbi terápiás módszeredhez, és megszabadulsz a benned dúló feszültségtől.

Mérleg

Ezen a héten két pasival is dolgod lesz: egy régivel meg egy újjal. A legfontosabb kérdés az, hogy kit választasz? A 21-i újhold kedvezőnek bizonyul a kapcsolatok megújításához. Akit most választasz majd, azzal hosszú távon együtt maradsz. De nemcsak a szerelmi életedben, hanem a karrieredben is választás elé kerülhetsz.

Skorpió

Ez az a hét, amikor minden erőfeszítésed többszörösen kifizetődik, ezért érdemes lépéseket tenni a vágyott jövőért. A 21-i újhold szerencsés dátum egy új munka megkezdésére, egy fitneszterv újraindítására, vagy hogy megszabadulj a nasi iránti megszállottságodtól.

Nyilas

Egy kicsit aggaszt, hogy fogod elérni a jövővel kapcsolatos céljaidat. Viszont, a 21-i újhold egy új pasit vagy kreatív projektet hoz az életedbe. Nincs okod parázni, mert ha még nem is így látod, akkor is jól alakulnak a dolgok az életedben, és ez hamarosan számodra is láthatóvá válik.

Bak

Egy új korszak kapujában állsz, aminek célja, hogy sokkal jobban érezd magad kívül-belül egyaránt. Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy feldobd az otthonodat, felkeresd a fodrászodat, a kozmetikusodat, kicsinosítsd magad, és közben szörfözni kezdj a Tinderen. Jót fog tenni az önbizalmadnak mások csodálata!

Vízöntő

Egy új szezonba lépsz át a héten, és merésznek és végtelenül erősnek érzed magad. A 21-i újhold arra szólít fel: mondd ki véleményedet, és alakíts ki erősebb határokat. A cél, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik felemelnek, megbecsülnek, és nem elnyomni akarnak téged.

Halak

Változnak az idők, és ezen a héten az a feladatod, hogy rendbe tedd pénzügyeidet kedves Halak, a boldogulásod érdekében. A 21-i újhold időszaka erre kínál lehetőséget. A következő napokban szinte bármit elérhetsz, ha hajlandó vagy egy kicsit több erőfeszítést tenni érte.