A heti horoszkóp szerint segítséget nyújtanak vagy kapnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bárhová is mész, ott te kerülsz a középpontba, kedves Kos. Rengeteg figyelemben és szeretetben részesülsz, szingliként pedig mágnesként vonzod a pasikat. A napokban több okod is lesz ünnepelni, beleértve a nagy áttöréseket, és a váratlan jutalmakat. Hagyd, hogy az élet és a környezeted kényeztessen!

Bika

Minél többet aggódsz amiatt, hogy sikerül-e valami, annál nagyobb erőt adsz a félelmeidnek. Valószínűleg rengeteg szorongással kezded a hetet, ezért koncentrálj arra, hogy elengedd őket, és azt, amit nem tudsz irányítani. Nem tudod megszabni mások hogyan lássanak téged, de büszke lehetnél arra, mennyire hiteles vagy!

Ikrek

Ezen a héten minden összejön! A barátokkal, munkatársakkal való összejövetelek feldobják a hangulatodat. Ha egyedülálló vagy, légy nyitott az új kapcsolatra, mert előfordulhat, hogy találkozol az új pasiddal valamelyik eseményen. Légy bátor, és tedd meg az első lépést!

Rák

Akár egy stand-up klubban lépsz fel, akár prezentációt tartasz a melóhelyeden, esetleg a helyi önkéntes találkozót vezeted, ezen a héten minden szem rád szegeződik. Kimerítő lehet, de nagyon sok ember értékeli a mentorálásodat, a szakértelmedet, a törődésedet. A kedvességed új és érdekes barátokat vonz.

Oroszlán

Légy nyitott a váratlan lehetőségekre a szakmai életedben ezen a héten, Oroszlán. Akár álláskeresés kellős közepén vagy, akár új projekteket valósítasz meg, egy hosszú eseménytelen időszak után rengeteg lehetőség vár rád. Esélyt kaphatsz arra is, hogy továbbfejleszd a képességeidet, de akár vezetői pozícióba is kerülhetsz.

Szűz

Ez a hét tele van áttörésekkel. Megoldódnak az anyagi, a munkahelyi, a párkapcsolati problémáid. Még saját magadat is meglepheted azzal, hogy olyan szerepet vállalsz, ami máskor eszedbe sem jutna, de most vezetői, mentori pozícióba kerülhetsz. Az újdonsült hatalmad pedig új ajtókat nyit meg előtted.

Mérleg

Nagyon vágysz a szerelemre, de egyben félsz is tőle. Ha egy másik személyen keresztül látod magad tükrözve, az felfedi mindazt, amit szeretsz, és még intenzívebben mindazt, amit ki nem állhatsz magadban. Pontosan ez történhet veled a héten, miután megismerted az új szerelmedet.

Skorpió

A napokban lehetőséged lesz megvalósítani egy régi nagy tervedet. Csakhogy közben mások is feladatokat találnak ki neked, meg szívességet kérnek, ők maguk viszont nem segítenek neked, amikor szükséged lenne rá. Bármilyen nehéz is legyen, a sarkadra kell állnod, különben nem lesz semmi a nagy terveidből.

Nyilas

A forró flört egy barátod születésnapi partiján sikeres randevúhoz vezet ezen a héten. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy a dolgok ilyen jól mennek, vagy ilyen könnyűek legyenek, különösen, ha romantikáról van szó. A párban élők szerelmi élete is felélénkülhet, és új dolgokkal kezdenek kísérletezni az ágyban.

Bak

Ezen a héten egy egynapos romantikus kirándulásban lesz részed, és valami plusszal feledhetetlenné teheti a szerelmed. A magánéletedben fejlődést tapasztalsz, úgy érzed, kezd minden jól alakulni körülötted, és ott tartasz, ahol lenni szeretnél. Rengeteg pozitív visszacsatolást kapsz, ami ezt megerősíti benned.

Vízöntő

Brutál elfoglalt leszel a héten, Vízöntő. Szabályosan beesel az ágyadba esténként. Ráadásul az életed tele lesz kihívásokkal, és a környezeted egy perc nyugtot sem hagy. Viszont nagyon kreatív és eredményes leszel, hihetetlen léptékben érheted el a céljaidat. Aztán be kellene már ütemezned végre a pihenést is!

Halak

Ha abban reménykedtél, hogy végre könnyebbek lesznek a dolgok az életedben – különösen ami a pénzügyeidet illeti –, akkor örülhetsz, mert ez a hét nagyon jó hírekkel szolgál. Szinte varázslatos módon megérkezik végre a csodamegoldás, amire szükséged volt ahhoz, hogy megszabadulj a jelenlegi a nehéz helyzetből.