A heti horoszkóp szerint a napokban mindenki azon lesz, hogy megszabaduljon attól, ami csak hátráltatja. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten meg kell szabadulnod mindattól, ami nem szolgálja az érdekeidet. Ne hagyd, hogy a továbbiakban hátráltassanak téged. A napokban remek ötleteid támadhatnak, miközben anyukáddal, a barátaiddal vagy épp a szomszédokkal beszélgetsz, ezért érdemes erre időt szánni.

Bika

A napokban szabadulj meg mindattól, ami hátráltat, és nem szolgálja az igényeidet. Ezt azért is kell megtenned, hogy végre több időd legyen. A héten ne vállalj több új kötelezettséget, hanem mindenféle rossz érzés nélkül add át magadat a pihenésnek, és szánj több időt a hobbidra.

Ikrek

Átgondolod, mi mindent tettél eddig a siker érdekében, Ikrek, és rájössz, hogy mik azok a dolgok, amik kimaradtak, vagy legalábbis nem merted korábban meglépni őket. Ha azokat is pótolod, rövidebb idő alatt elérheted a kívánt célt, mint azt gondoltad volna.

Rák

Hihetetlenül sűrű hét elé nézel, szinte egy perc nyugtod sem lesz estig. Némelyik feladat túl sok figyelmet igényel vagy egyszerűen túl sok dolgot vállaltál be. Nem jó ötlet egyszerre túl sok mindenen pörögni, ezért azt kellene kitalálnod, hogy leadsz belőlük vagy inkább segítséget kérsz.

Oroszlán

Végre rendeződnek az anyagi problémáid. Meglehet, segítséget kell hozzá kérned. De legalább letudhatnád az adósságokat, és a jövő is ígéretesebbnek tűnne az eddigi kilátástalanság helyett, szóval gondold át, melyik éri meg jobban. Néhány szerencsés Oroszlánnak potyapénz hullik az ölébe.

Szűz

A héten saját magaddal kellene foglalkoznod, a testi és lelki jóléteddel egyaránt. Ahelyett, hogy azon paráznál, mit szeretne a pasid, mit vár el a főnököd, vagy a legjobb barátodnőd, inkább azzal foglalkozz: neked mire lenne szükséged. Sokkal kifizetődőbb a napokban önmagaddal, semmint másokkal törődni.

Mérleg

Bármennyire is nem szeretnél, a héten szembe kell nézned azokkal a félelmekkel, aggodalmakkal, amiket általában eltitkolsz, máskülönben túlnőhetnek rajtad, és megbéníthatnak. Azért egy jó hír is van itt számodra: miután orvosolod őket, kitisztul előtted a jövőképed, ami meglehetősen ígéretes.

Skorpió

A napokban szörnyen fáradt és kimerült leszel, mert érzed: túlhajtottad magad. Ráadásul azt is érzed, túl sok időt és energiát áldoztál másokra, és sajnos a napokban derülhet ki az, hogy nem is érte meg. A hálátlanságtól fel tudnál robbanni. Ilyen tekintetben ez egy szomorú, tanulságos hét lesz.

Nyilas

Végre kifizetődik a kemény munkád, és áttörést érsz el a karrieredben. Ez jelentkezhet fizetésemelés vagy előléptetés formájában. Viszont ezzel együtt fáradtnak, és kimerültnek fogod érezni magadat a napokban. Támaszkodj a szeretteidre, akiktől rengeteg figyelmet kapsz.

Bak

A héten elérkezel egy nagy projekt csúcspontjához, amin régóta dolgozol. Végre eléred a kívánt sikert, de közben azt érzed, semmi energiád nem maradt. Tisztában vagy azzal, hogy ideje hosszú távon visszavenni a tempóból és megszabadulni néhány kötelezettségtől.

Vízöntő

A következő napokban sikerül megszabadulnod néhány olyan dologtól, ami visszatartott a fejlődéstől, legyen az érzelmi poggyász vagy éppen adósság, rossz kapcsolat. Ez a hét egy nagy terápiás áttörésnek tűnhet: katarzist és a megkönnyebbülést fogsz érezni, ami valószínűleg könnyeket csal a szemedbe.

Halak

Készülj kedves Halak, mert ez a hét döntő fontosságú lesz párkapcsolat szempontjából. Egy próbatétel hatására kiderül, milyen ember is a pasid, vagy az a férfi, akivel épp ismerkedsz. Pont olyan, amilyennek látszik vagy több annál? Esetleg jóval kevesebb? A napokban fény derül rá!