A heti horoszkóp szerint, miután véget ért a Vénusz retrográd 3-án, egy kicsit minden könnyebb lesz a mindennapokban. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A Vénusz retrográd véget ért 3-án, és ezzel együtt az exekkel való találkozások, és az újrakezdés lehetősége is. Az utóbbi idők eseményeiből egy komplett forgatókönyv vagy regény készülhetne, és valójában inkább ezekre a kreatív ötletekre kellene fordítanod a figyelmedet, ahelyett, hogy szellempasikat kergetnél.

Bika

Hatalmas megkönnyebbülést tapasztalsz a héten, ahogy véget ér a Vénusz retrográd. Mindjárt meg is jön az önbizalmad! Miután az elmúlt hetekben egy nosztalgiaspirálban éltél, de most végre kiléphetsz belőle, és egy teljesen új életbe vághatsz bele. Készen állsz szembenézni a jövővel.

Ikrek

Azt hitted, valami örökre elveszett, de amikor a Merkúr találkozik a Nappal hatodikán, megtalálod azt, amiről azt hitted, soha többé nem látod! Ez lehet egy tárgy, egy esély, de akár személy is. Ezenkívül más lehetőségeket is feldob neked a sors, úgyhogy izgalmakból nem lesz hiány!

Rák

Több hónapos kemény munka után ezen a héten végre az megérkeznek a karrierlehetőségek, és a pénzügyek terén is fellélegezhetsz. A Merkúr retrográd még mindig erősebben sújt, mint a legtöbb csillagjegyet, ezért ügyelj a késésekre és a félreértésekre, amikor elfogadod az ajánlatokat.

Oroszlán

A héten végre nagy kő esik le a szívedről, és megoldódni látszanak az anyagi gondjaid. Végre rákattinthatsz az álomruha megvásárlásra az unokatestvéred esküvőjére, és elmehetsz a körmöshöz meg a fodrászhoz is. Bár az idei nyári Vénusz retrográd segített újra kapcsolatba lépni önmagaddal, még nem az néz vissza a tükörből, akire vágysz.

Szűz

A Merkúr retrográd továbbra is megnehezítheti az életedet. Késik a vonatod, nem kapod meg az üzeneteket, és technikai nehézségeid is adódhatnak. Ám ezek okkal történnek, és hamarosan meg is fogod érteni, hogy a pechsorozatodnak komoly célja van. Onnantól kezdve a dolgokhoz való hozzáállásod is megváltozik.

Mérleg

A napokban sikerül búcsút intened a felgyülemlett stressznek és szorongásnak, ami már majdnem két hónapja dolgozik benned. Ezenkívül a Vénusz retrográd közelebb hozott néhány baráthoz, és elszakított pár másiktól, de most megszabadulhatsz a bűntudattól, a haragtól, és élvezheted a kevésbé terhelt társasági életet.

Skorpió

A karriered hirtelen felgyorsul, akárcsak a kapcsolataid is. Nem tudod nem azt érezni, hogy az életednek ez a két része állandóan összeütközik. Inkább a mindennapi egyensúlyt keresed, mint az állandó keveredést, és sikerrel fogsz járni. De először el kell gondolkodnod a prioritásokon.

Nyilas

Az utazásokkal, tanulással és felfedezésekkel teli nyár után ideje lelassítani, és a munkára és a napi rutinokra koncentrálni. A napokban egy csomó olyan dologgal kell foglalkoznod, amit meg kell tenned, nem pedig azzal, amit tenni akarsz. A nagy kérdés az: hogyan építheted be a nyár összes új ötletét a mindennapjaidba?

Bak

Egy teher, ami egész nyáron lehúzott Bak, most végre megszűnik, és nem ez az egyetlen jó dolog, ami történni fog veled, mert most szinte mindennap ér valamilyen kellemes meglepetés, örömteli esemény. Rád is fér a korábbi nehézségek után, szóval élvezd, hogy végre minden jól alakul körülötted.

Vízöntő

Készülj az érzelmi hullámvasutazásra, Vízöntő! Nyugtalanító híreket kaphatsz az egyik barátodról, rokonodról, de az is lehet, hogy a melóhelyeden hallasz olyan dolgot, ami aggasztónak bizonyul. Ugyanakkor örömteli élmények is várnak rád, amik ellensúlyozhatják a kellemetlenségeket.

Halak

Igazán büszke lehetsz magadra Halak, mert sokat elértél az utóbbi időben. Ez nem feltétlenül a karrierben elért hatalmas eredményekről vagy a kapcsolati mérföldkövekről szól, hanem arról, hogyan kezeled a mindennapi eseményeket, és mennyit fejlődött az önmagaddal való kapcsolatod.