A heti szerelmi horoszkóp szerint a bolygók támogatni fogják a sikeres kapcsolatok megerősödését, és hogy a szinglik is megtalálják a boldogságukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A Mérlegben lévő Vénusz uralja a romantikus szektort, így ez egy izgalmas időszak lesz számodra. Viszont olyan témákat is felhozhat, amiket még mindig nem sikerült tisztáznod a pasiddal. Azok a kapcsolatok, amik jól működnek, megerősödnek, míg azok, amik egy cérnaszálon lógnak, véget érnek.

Bika

Mivel a Merkúr a Nyilas jegyébe lépett, ez segít közelebb kerülni a vágyott kapcsolat kialakításához. Olyan beszélgetéseket folytattok Mr. Biggel, ami jobbá tesz a kapcsolatotokat. Ha pedig szingli vagy, egy meglepő találkozás során megismerkedhetsz azzal a férfival, aki minden igényedet tökéletesen kielégíti.

Ikrek

A csillagok arra biztatnak Ikrek, hogy gondold át, milyen típusú kapcsolatra vágysz, és kivel szeretnéd azt felépíteni. Szingliként így most könnyebben meglelheted álmaid pasiját. Párban élőként pedig fontolgatni kezded a kapcsolatot sorsát, és annak fényében mennyire volt erős az utóbbi időben, még szorosabbra fűzöd a köteléket vagy inkább elengeded.

Rák

Jelentős átalakulási időszak veszi kezdetét az életedben, Rák. Szingliként ez azt jelenti, hogy begyógyulnak a lelki sebeid, és készen állsz visszatérni a randizáshoz. Párban élőként pedig úgy érezheted: részedről jöhet a házasság vagy akár a családalapítás. A következő napokban komoly tisztázó beszélgetéseket folytattok, ami megváltoztatja a kapcsolatotok státuszát.

Oroszlán

A Merkúr a Nyilas jegyébe lépett, így azt tapasztalhatod, hogy többet beszélgettek a kapcsolat elmélyítéséről vagy további növekedési lehetőségek megteremtéséről. Ha te is ezt akarod, akkor hamarosan elkezdheted keresni álmaid menyasszonyi ruháját vagy a tökéletes kiságyat a csemetéteknek. Eközben a szinglik esélyt adnak valakinek, aki korábban nem volt az esetük.

Szűz

Fogadd el az új lehetőségeket, amik azért érkeznek, hogy elősegítsék a kapcsolatod fejlődését. Akár összeköltöztök, akár új otthont vásároltok, pozitív energia áramlik felétek, ami jobbá tesz a kapcsolatotokat. A szingliknek hirtelen szemet szúrhat a tökéletes pasi a környezetükben, aki jó eséllyel egy kollégájuk vagy közeli barátjuk.

Mérleg

A Vénusz az uralkodó bolygód, így profitálhatsz abból a pozitív és szeretetteljes energiából, most, hogy a jegyedbe lépett. Így megkapod a kapcsolatot, amiről mindig is álmodtál, és igazi Mr. Big válik a pasidból. Az egyedülálló Mérlegekből pedig végre boldog szingli lesz, mivel megtanulják szeretni önmagukat.

Skorpió

Valószínűleg bele vagy fáradva a párkapcsolati leckékbe, és már ott tartasz, hogy elengeded. De legnagyobb meglepetésedre, érkezik az égi segítség, mert minden energia, amit eddig a kapcsolatodba öltél, sokszorosan térjen vissza hozzád, így csodás időszak veszi kezdetét.

Nyilas

Úgy érzed, megvan a bátorságod ahhoz, hogy ledobd a szerelmedre a bombát, és megoszd vele, mire vágysz. Jól is teszed, az őszinteséged kifizetődőnek bizonyul. A szinglik most hajlamosak lehetnek belemenni egy olyan kapcsolatba, amire nem is vágynak igazán, csak azért, hogy ne legyenek egyedül. Biztos ezt akarod, Nyilas?

Bak

Ez a hét segít elfogadni a közelmúltban történteket, és begyógyítja a lelki sebeidet. Ha esetleg nem alakult túl fényesen eddig a kapcsolatotok, most számíthatsz arra, hogy  javulni fog a helyzet. A szinglik is túl lesznek a szakításon vagy a korábbi sérülésen, és igent mondhatnak annak, aki randira hívja őket.

Vízöntő

Jó úton haladtok Vízöntő, és hamarosan szintet léphet a kapcsolatotok. Éppen ezért ne engedd másoknak, hogy beleszóljanak abba, ami köztetek van. Jó szándékkal teszik, de könnyen összezavarhatnak és rossz irányba terelhetnek. Az egyedülállók ne kövessék el azt a hibát, hogy félszívvel mennek bele egy kapcsolatba, akkor inkább megéri még egy kicsit várniuk az igazira!

Halak

Nagyon bensőségesen alakul a kapcsolatod az imádottaddal, és a régi szenvedély is fellobban köztetek. Már tudod, mire vágysz egy kapcsolattól, és nem vagy szívbajos ezt kifelé is kommunikálni. A szingli Halak pedig készüljenek, mert egy rettentően forró, mindent elsöprő szerelmet hozhatnak nekik a csillagok.