A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők veszekedni vagy imádni fogják egymást, a szinglik pedig végre sínen lehetnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez a hét pozitív hatással lesz a tartós kapcsolatban élő Kosokra nézve. Annyira egy hullámhosszon lesznek, hogy a házasság is felmerülhet. Most semmi és senki sem állhat a boldog szerelmi életük útjába. Az egyedülállóknak hallgatniuk kell a szívükre, és ha van valaki, aki tetszik nekik, legyenek bátrak és hívják el randizni!

Bika

Nyisd ki a szemedet Bika, mert van valaki, akinek nagyon bejössz. De ha egy kis szerencséd van, a pasi megunja a várakozást, hogy észrevedd, és hamarosan elhív téged randizni. A párban élők legyenek türelmesek az emberükkel szemben, aki mostanában sokat bakizhat. Ne feledjék: bárkivel előfordulhat, hogy peches időszaka van!

Ikrek

Már megvan a Nagy Ő, Ikrek? Nos, ebben az esetben számíthatsz arra, hogy hamarosan szintet lép a kapcsolatotok, és gyűrű kerülhet az ujjadra, esetleg összebútoroztok még az idén. A szinglik kissé maguk alatt lehetnek, mert rettentően magányosnak érezhetik magukat. Erre a legjobb ellenszer, ha körbeveszik magukat a barátaikkal.

Rák

Rád tör a vágy, hogy azonnal pasira találj. Csak óvatosan Rák, mert az ilyen kezdeményezések szoktak balul elsülni, és sírás lehet a vége. A párban élőknek viszont érdemes a napokban kifejezni a vágyaikat, mert végre megkaphatják azt az emberüktől, amire annyira vágynak.

Oroszlán

Szingli napjaid megvannak számlálva! Készülj Oroszlán, mert valaki mindent megtesz azért a napokban, hogy magába bolondítson. A párban élőkre izgalmas randik várnak a szerelmükkel, ami üdítő hatással lesz a kapcsolatukra, sőt, a nemi életükre is. Kísérletezésre fel!

Szűz

A napokban fantasztikus híreket oszt meg a szerelmed, amik mindkettőtöket boldoggá tesznek. Talán fizetésemelést kap vagy utazási lehetőséget. Bármi is legyen az, te is részesülni fogsz a jóból! Ha egyes szinglik bizonytalanak azzal kapcsolatban, mit érezhet irántuk a kedvesük, megnyugodhatnak, mert pozitív jelzéseket kapnak.

Mérleg

Húha Mérleg, elő kell venned a türelmedet a héten, mert valami olyat tehet a pasid, ami szörnyű haragra gerjeszt. Valószínűleg pár napig fasírtban lesztek, de utána helyreáll a béke köztetek. Az egyedülállók egy csajos vagy akár magányos kiruccanás alkalmából megismerkedhetnek egy szexi idegennel.

Skorpió

Harmóniát fogsz tapasztalni a szerelmi életedben. Komoly erőfeszítéseket tesz azért az imádottad, hogy te különlegesnek és szeretettnek érezhesd magad. A szinglik jelenleg nagyszerűen elvannak egyedül is, de kétségkívül színesebbé teszik a napjaikat a Tinder, meg a flörtölés a neten.

Nyilas

Találkozni fogsz életed szerelmével, és nem kell sokáig várnod arra, hogy egy pár legyetek. A nyílt kommunikáció pedig segít a párban élőknek megoldani a gondjaikat. Szerencsére nincsenek nagy problémák, de érdemes mielőbb tisztázni bizonyos kérdéseket és orvosolni a felmerülő problémákat.

Bak

Ahelyett, hogy szimplán csak hagynád elgurulni a gyógyszeredet, mi lenne, ha megpróbálnád megérteni a pasid cselekedeteit? Legalábbis így elkerülhetnétek, hogy egész héten fasírtban legyetek. Szingliként pedig érdemes átgondolnod azt: vajon egyértelmű jeleket küldesz a srácnak? Talán nem tiszták előtte a szándékaid.

Vízöntő

Az egyedülállók legyenek óvatosak, mert olyan embernek szavazhatnak bizalmat, aki összetöri a szívüket. A párban élő Vízöntők viszont egész héten úsznak a romantikában. Olyanok lesznek, mint a friss szerelmesek. Az már csak a hab a tortán, hogy kellemes meglepetéseket okozhatnak egymásnak.

Halak

A szerelmi életed hullámvölgyeken megy keresztül a karriered miatt. Valószínűleg a sok meló, a fáradtság, a munkahelyi gondok miatt gyakran összepattanhattok, de megnyugodhatsz, mert annál édesebb lesz a békülés. A szingliknek bár most semmi affinitásuk az ismerkedéshez, szerencsére a barátaik gondoskodnak arról, hogy ne legyenek magányosak.