A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők vágyai teljesülhetnek, és néhány szingli is bepasizhat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egyre szorosabbnak érzed a kapcsolatodat a szerelmeddel. Hirtelen ötleteid támadhatnak azzal kapcsolatban, hogyan tehetnéd még izgalmasabbá a dolgokat kettőtök között. Bármit is találsz ki, azzal a pasid is elégedett lesz. A szinglikre vár egy izgalmas találkozás, méghozzá a legváratlanabb helyen!

Bika

Sokkal jobban alakul a szerelmi életed, mint azt remélni merted volna, Bika. Sőt, talán valami komolyabb elköteleződés is felmerülhet kettőtök között, mint amilyen a házasság, de az is lehet, hogy hamarosan szülői örömök elé néztek. Ha ez is volt a tervetek, akkor készüljetek arra: hamarosan pozitív hírt kaptok.

Ikrek

Nagyon vágysz egy komoly kapcsolatra? A jó hír az, hogy ha a napokban kimozdulsz otthonról, találkozhatsz is megfelelő emberrel. A párban élők kapcsolata elmélyülhet, kivéve azoknál, ahol a jegy szülötte még mindig nem bontotta le az érzelmi falat, amit egy korábban csalódás után felhúzott. Amíg nem bontja le, nem lehet kiegyensúlyozott a kapcsolata.

Rák

Mélyreható változások kellős közepén vagy, Rák. Fontos, hogy most a saját szükségleteidre összpontosíts, és ne add fel megint a vágyaidat a pasid kedvéért. Szingliként viszont megnő az önbizalmad, és tökéletesen teljesnek, boldognak érzed magad egyedül is.

Oroszlán

Sokat töprengsz a  kapcsolatod sorsán, hogy mennyire lehetsz önmagad a szerelmed mellett, és mennyi esélye van a vágyaid megvalósításának. Végül úgy döntesz, adsz magatoknak még egy esélyt, és megpróbálod jobbá tenni a kapcsolatot. Ugye tudod, hogy ezt a pasidnak is akarnia kell?

Szűz

Nehezedre esik, de végül csak megosztod az imádottaddal, hogy mire is vágysz igazából. Ne parázz Szűz, mert a csillagok segítenek abban, hogy a megfelelő szavakat használd, és egyúttal célba is érjenek a vágyaid. Tökéletes ez az időszak a családalapításhoz is. A szinglik nézzenek szét a melóhelyükön, mert van ott valaki, aki titokban csodálja őket.

Mérleg

Szeretnél mélyebb kapcsolatot kialakítani Mr. Biggel. Valószínűleg ő is veled, és ezért lephet meg egy kedves gesztussal, akár egy romantikus kiruccanással. Ezenkívül készen állsz arra, hogy érvényesítsd a saját vágyaidat. Szingliként az exed hatalmas meglepetést okozhat, és ennek hatására még az újrakezdést is megfontolod.

Skorpió

Ha hiszel abban, hogy többre vagy méltó, akkor meg fogod tenni a lépéseket, amiknek a segítségével megkaphatod azt, amire vágysz. Talán eddig bizonytalannak érezted magadat a kapcsolatodban, de jelenleg már bátran ki mered fejezni magadat és a vágyaidat. Amennyiben randizol, most ne érd be kevesebbel. Ne kezdj kapcsolatba csak azért, hogy legyen valakid.

Nyilas

Nagyon motivált vagy most Nyilas azzal kapcsolatban, hogy kövesd a szívedet, a vágyaidat. De ha van terved, ami esetleg érintheti Mr. Biget is, nem ártana vele is megbeszélned, hogy ne érezze azt: nem veszed figyelembe az igényeit. Szingliként ritka boldog időszak vár rád, és a kötetlen flörtölések, a pasik csodálata nagyon jót tesz az önbizalmadnak.

Bak

Bár meglehet, nem arról vagy ismert, hogy te vagy a legintuitívabb csillagjegy, most mégis könnyen ráhangolódsz másokra, és ennek köszönhetően azt is megérzed, ki táplál irántad gyengéd érzelmeket. A párban élőknek is jól fog jönni ez az adottság, mert így közelebb kerülhetnek egymáshoz az emberével.

Vízöntő

Végre elmondhatod azt: olyan a kapcsolatod, mint amilyenre vágytál. Kemény munka volt, de összejött. A legjobb még csak azután jön, mert megvalósulhatnak azok a titkos kívánságaid is, amikről eddig talán álmodozni sem mertél. Az egyedülállók szert tehetnek egy hódolóra, akinek érdemes lehet esélyt adniuk.

Halak

Iszonyatosan erős a kisugárzásod. Szinte nincs olyan nap, amikor ne akarna valaki meghódítani. A héten még az is előfordulhat, hogy találsz egy olyan srácot, akinek szívesen adnál egy esélyt! A párban élők megint megfeledkeztek arról, hogy önmagukat adják, és emiatt boldogtalanok. Nyugodtan változzanak vissza, különben sosem lesz boldog a szerelmi életük.