A heti szerelmi horoszkóp szerint a szinglikre rátalál a szerelem, a párban élők viszont a szakítást fontolgatják. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten váratlanul felerősödik az önbecsülésed és felteszed magadnak a kérdést: miért vagyok még ebben a kapcsolatban? Hirtelen szembesülsz az elmúlt időszak eseményeivel, a pasid viselkedésével és alaposan eltöprengsz a folytatáson. A szinglik életében viszont egy új romantikus fejezet veszi kezdetét.

Bika

Úgy veszed észre, hogy mérgező kapcsolatban élsz, de legalábbis azt gondolod, „nem ezt érdemlem”? Akkor a napokban könnyen arra a következtetésre juthatsz: ideje véget vetni. Bármennyire is félelmetes a szakítás, talán pont erre van most szükséged! A szinglik egész héten ragyogni fognak, minden tekintet rájuk szegeződik majd!

Ikrek

A szerelemben, különösen egy új kapcsolat kezdetén, könnyen előfordulhat, hogy alkalmazkodsz a szerelmedhez, vagy megengedsz neki dolgokat, amikre esetleg te nem is vágysz. A héten viszont ezt megelégelheted, és úgy dönthetsz: ideje egyensúlyba hozni a dolgokat, vagy véget vetni az egésznek.

Rák

Úgy érzed, megkapsz mindent a pasidtól, amire vágysz, de mégis boldogtalan vagy, mert nem lehetsz önmagad mellette, vagy megfeledkeztél a valódi vágyaidról. Ideje kiteríteni a lapjaidat, kedves Rák, és változtatni a kapcsolaton úgy, hogy neked is jó legyen. Néhány szingli szíve pedig visszahúzhat az exhez, pedig jobb lenne őt inkább elkerülni!

Oroszlán

Egyre inkább úgy tűnik, az embered nem támogat téged, és nem kapod meg tőle azt, amire vágysz. Ha van még hozzá türelmed, beszélj vele erről, de ha hirtelen azt érzed, betelt a pohár, akkor vegyél búcsút tőle. A szingli Oroszlánok viszont megismerkednek valakivel, aki minden romantikus vágyukat kielégíti.

Szűz

Jelenleg minden asztrológiai hatás arra késztet, hogy a hosszú távú céljaidra összpontosíts a szerelem és a párkapcsolat terén. Szóval ne add fel a vágyad, ha házasságra vagy gyerekre vágysz, hanem beszélj róla a pasiddal, aki viszont ha továbbra sem vevő egyikre sem, el kellene gondolkodnod a kapcsolatok sorsáról.

Mérleg

Ha az aktuális szerelmed nem tudja tiszteletben tartani az igényeidet, és nem az az ember, akire igazán vágysz, az univerzum valaki máshoz irányít, aki megadhatja minden vágyadat. Vagyis lesznek olyan Mérlegek, akiknek a szívét elrabolja egy másik pasi, aki miatt fontolóra veszik a szakítást. A héten az egyedülállók életébe is berobbanhat egy új szerelem.

Skorpió

Készülj egy romantikus kezdetre, akár a meglévő, akár egy teljesen új párkapcsolatban. Minden megváltozik, ahogy azt előre érezted. A Jupiter retrográd a Bikában arra ösztönöz, hogy a kapcsolatod alapjaira összpontosíts, és egyensúlyba hozd az adok-kapokot, miközben pozitív változásokat hajtasz végre a jövőért.

Nyilas

Sokat agyalsz azon, hogyan tehetnéd jobbá a szerelmi életedet Mr. Biggel. Az lenne a legjobb, ha ezen vele együtt agyalnál. Ha szeretnétek folytatni, akkor mind a kettőtöknek keményen kell dolgoznia. Jó esély van arra, hogy a szerelmed hajlandó új szintre emelni a kapcsolatotokat, miközben a szinglik is rálelhetnek az igazira.

Bak

Be kell látnod: pusztán akarattal nem tudsz egy kapcsolatot működtetni. Ha az embered nem hajlandó ugyanannyit beletenni a kapcsolatba, el kellene gondolkoznod a folytatáson. Az egyedülállók a munkahelyükön megismerkedhetnek valakivel vagy elmélyíthetik a köteléküket egy kollégájukkal.

Vízöntő

Egy kicsit tartasz attól, hogy a múlt megismétli önmagát, ezért nem mered átadni magadat egy új szerelemnek, vagy egyszerűen azt látod a jelenlegi kapcsolatodban, hogy az előző sorsára fog jutni. A kulcs a héten a bátorság. Szingli Vízöntőként merj kezdeményezni, párban élőként pedig öntsd ki a szívedet az imádottadnak.

Halak

Az elengedés soha nem könnyű, de mindig szükséges egy új kapcsolathoz, vagy akár egy új szintre emeléshez a meglévőn belül. Ahelyett, hogy az elengedésre összpontosítanál, tekintsd esélynek arra, hogy sokkal jobb lehessen a viszony köztetek a szerelmeddel, vagy ha nem mellette, de más oldalán megtalálhasd a boldogságot.