A heti szerelmi horoszkóp szerint a szinglikre rámosolyog a szerencse, a párban élők szintet lépnek vagy szakítanak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Készen állsz kilépni a kapcsolatodból, amennyiben már nem működik. De ugyanekkora bátorsággal mondhatsz igent az együttélésre, vagy a házasságra is, ha minden jól alakul köztetek. Most minden Kos jelet kaphat az univerzumtól azzal kapcsolatban, mihez kellene kezdenie a szerelmi életével.

Bika

Te mindent megtettél, Bika. Ha így sem működik a kapcsolat, az nem rajtad múlik. Sajnos egy fájdalmas szakítás előtt állsz, de megérdemled, hogy olyan ember mellett legyél, aki tényleg boldoggá tesz. A szinglik viszont megismerkedhetnek valakivel, aki pont olyan, mintha az álmaikból lépett volna elő.

Ikrek

Ezen a héten öntsetek tiszta vizet a pohárba a pasiddal. Mindketten ugyanarra vágytok vagy nagyon másképp képzelitek el a jövőt? Annak fényében döntsetek az előrelépésről vagy arról, hogy elengeditek egymást. A szinglik a gyógyulás útjára lépnek, és újra ismerkedni kezdhetnek.

Rák

Hatalmas átalakuláson mentél keresztül az utóbbi időben, kedves Rák. Éppen ezért, ha úgy tapasztalod, hogy a kapcsolatod nem tart sehova, akkor ultimátumot adhatsz a pasidnak. A szinglik viszont bátran belevetik magukat az ismerkedésbe, és már a napokban érheti őket kellemes meglepetés.

Oroszlán

Most kalandok, és szenvedélyes élmények helyett komoly és meghitt kapcsolatra vágysz. Szeretnéd, ha a szerelmed biztos pont lenne az életedben, akire alapozhatsz. Tisztázd vele, hogy ezt megkaphatod-e tőle! Az egyedülállók úgy döntenek: elég volt a komolytalan kapcsolatokból, jöhet az igazi!

Szűz

Óriási meglepetés érhet, mivel váratlanul ledobja a bombát rád Mr. Big azzal: házasságra vagy családra vágyik. A nagy kérdés az, hogy te mit szeretnél? A lelked mélyén valószínűleg készen állsz a nagy lépésre, csak eddig bizonytalan voltál a szerelmeddel kapcsolatban.

Mérleg

Bízol az univerzumban, így nem kapkodod el az ismerkedést. Tudod, hogy a megfelelő helyen és időben meg fogsz ismerkedni a Nagy Ő-vel, és ez így is van! Párban élőként új korszakba léptek a szerelmeddel, akivel komolyra fordulhatnak a dolgok köztetek, és készen álltok  meghozni egy nagy döntést.

Skorpió

Csalódottan konstatálod a napokban: megint sikerült ugyanazt a típust bevonzanod. Most már igazán érdemes utánajárnod annak, mi lehet ennek az oka. Ha a párban élők előrelépésre vágynak a kapcsolatban, vagy legalábbis arra, hogy jobb legyen: sokkal nyíltabban kellene kommunikálniuk az igényeiket.

Nyilas

Már tisztán látod, hogyan irányítja az önértékelésedet a szerelmi életedet. Éppen ezért, ha az utóbbi időben azt tapasztaltad, hogy a pasid csak lehúz, és nem vagy önazonos mellette, akkor most könnyen búcsút inthetsz neki. A szinglik pedig kifejezetten figyelnek arra, hogy olyannal jöjjenek össze, aki tényleg értékeli őket.

Bak

Különleges hét előtt állsz, Bak. Szingliként egy új kapcsolat, párban élőként pedig a beteljesülés küszöbén állsz. Végre úgy érzed, megtaláltad a Nagy Ő-t, aki nemcsak boldoggá tesz, hanem mellette jobb emberré válhatsz, és megszabadulhatsz a múltban szerzett sebektől.

Vízöntő

A napokban elgondolkodsz azon, mennyire érzed magadat teljesnek, szabadnak a szerelmed mellett. Ennek fényében dönthetsz a kapcsolatotok sorsáról. A szinglik viszont rábukkanhatnak egy olyan srácra, aki már-már tökéletesnek tűnik, mert szinte mindenben passzolnak!

Halak

Szeretnéd, ha egyensúlyban lenne az adok-kapok köztetek. Úgy érzed, ha ezt sikerül elérned, akkor van még jövőtök, ehhez viszont fontos lenne egy tisztázó beszélgetésre Mr. Biggel. Az egyedülálló Halak még sokszor visszatekint a múltba, ami jelentős megnehezíti azt, hogy a jelenben találjon rá a szerelemre.