A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élőknek kétségeik támadnak, a szinglik viszont sínen vannak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A cél az, hogy az „itt és most”-ra összpontosíts! A problémák, amikkel jelenleg foglalkozol, bizonyos mértékig a jövőddel kapcsolatos aggodalmaiban gyökereznek. Arra fókuszálj, most milyen a kapcsolatod Mr. Biggel és ne arra, milyen lehet. Szingliként se görcsölj rá előre olyan, ami még meg sem történt.

Bika

Ahogy az apró magvakból hatalmas fák nőnek, az apró aggodalmak is óriási problémákká nőhetnek. Milyen magokat tervezel elültetni a héten? Amikor a Nap belép a jegyedbe, érdemes vigyázni, és olyan tervekre koncentrálni, amiknek hosszú távú pozitív következményei lesznek a szerelmi életedben.

Ikrek

Nem könnyű erősnek és határozottnak lenni. Sokkal egyszerűbb visszalépni, és valamilyen ürügyet használni arra, hogy elkerülj egy nehéz helyzetből. Így viszont sosem kapod meg a kapcsolatodban azt, amire vágysz és mindig neked kell engedned. Ha készen állsz ezen változtatni, már a héten megteheted a csillagok támogatásával.

Rák

Ezen a héten, amikor a Nap a Bikába lép, megtörhetsz egy viselkedésmintát, így ezzel villámgyors javulásnak indul a kapcsolatod, vagy szingliként hamarosan betoppanhat a nagy szerelem az életedbe. Hatalmas változások vannak készülőben a szerelmi életedben.

Oroszlán

Ha nem kéred a szerelmedtől azt, amire vágysz, nem is kapod meg. Mi lenne, ha végre kimondanád, mire van szükséged? Könnyen lehet, hogy teljesen más történne és nem az, amire gondolsz. A szingliknek is ezt tanácsolják a csillagok, ha arról van szó, elhívjanak-e valakit randizni vagy sem.

Szűz

Végre úgy néz ki, minden párkapcsolati problémád megoldódik és egy igazán békés, romantikus időszak veszi kezdetét a szerelmeddel. Élvezd, hogy megújul a kapcsolatotok és olyanok lesztek, mint két tinédzser, akik most jöttek össze. A szinglik is kezdhetnek reménykedni, mert úgy néz ki, nem sokáig lesznek már egyedül!

Mérleg

Ne arra várj, mikor nem lesz annyi dolgod és majd akkor romantikázol Mr. Biggel, mert akkor sosem fogtok. Mindig van dolgod Mérleg, ahogy neki is, és nektek így kell megtalálni a lehetőséget, hogy minőségi időt töltsetek együtt. Ráadásul most, ha megosztod vele egy bizonyos problémádat, számíthatsz a segítségére!

Skorpió

Ne ezen a héten akard kideríteni féltékenyítéssel vagy más feszültségkeltő módon, hogy mennyire szeret a pasid és mennyire vagy fontos neki, mert csalódás érhet, Skorpió. Nem azért, mert az derül ki, hogy nem szeret, hanem mert csúnyán összeveszhettek és talán emiatt találkozni sem fogtok.

Nyilas

Bízz jobban az imádottadban, Nyilas, és mert elengedni. Hidd el, ha szeret, hiányozni fogsz neki és újra meg újra visszatalál majd hozzád. Minél jobban szorítod magadhoz, annál jobban igényli majd a szabadságot. Az egyedülállók se teperjenek annyira egy srácért, mert az ellenkező hatást érhetik el vele.

Bak

Nem vagy biztos abban, mennyire szeret a pasid? Vagy úgy érzed, nem értékeli eléggé az erőfeszítéseidet? Ahelyett, hogy trükközni meg játszmázni kezdenél, inkább mondd meg neki egyenesen, mivel vagy elégedetlen. Még az is lehet, hogy meglepetésként fog érni a reakciója.

Vízöntő

A héten túlzásba vihetsz bizonyos dolgokat, Vízöntő. Túlzásokba eshetsz, ha a szerelmed megtartásáról vagy éppen a féltékenyítéséről van szó, de még a szinglik is túlzásba vihetik a flörtölést. Tartsák szem előtt azt a jegy szülöttei, hogy minél jobban erőltetnek valamit, annál inkább az ellenkező hatást érhetik el.

Halak

Ez a hét lehetőséget kínál arra, hogy korábbi tapasztalataidat felhasználva a tetszőleges irányba tereld a szerelmi életedet. Kifejezetten büszke leszel magadra, milyen jól tudod kormányozni a kapcsolatod hajóját vagy szingliként mennyire sikeresen hódíthatod meg a kiszemeltjeidet.