A heti szerelmi horoszkóp szerint adódhatnak feszültségek, de a legtöbb esetben a szerelem és romantika fog győzni a párban élők életében. És mi újság a szinglikkel? Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Rengeteg örömödet leled a héten a párkapcsolatodban. A pasid mostanában kifejezetten igyekszik boldoggá tenni téged és ez eléggé meglep. Amennyiben épp ismerkedsz egy sráccal, jó esély van arra, hogy komolyra forduljanak a dolgok köztetek. Még az egyedülállókra is rámosolyog a szerencse a napokban.

Bika

A párban élők életébe beköszönt a boldogság és egy új fejezet veheti kezdetét az életükben. A héten szinte minden nap éri őket valamilyen kellemes meglepetés, de a hét vége felé valami olyan csodás dolog történhet velük, amire nem számítanak. A szinglik is készüljenek arra, hogy végre bekopogtat hozzájuk a szerelem.

Ikrek

Ez a hét kihívások elé állítja a szerelmi életedet. Az első néhány nap feszültségekkel teli lehet, de utána hirtelen megváltozik a helyzet. Bizonyos pozitív fejleményeknek köszönhetően visszatér a békesség és a szerelem a kapcsolatotokba. A szinglik legyenek bátrak, mert most könnyen meghódíthatják a kiszemeltjüket.

Rák

Ez a hét szinte csak örömöt és boldogságot hoz nektek. Tökéletesen megértitek egymást a napokban Mr. Biggel. Mind a ketten dolgoztok azért, hogy jobb és izgalmasabb legyen a kapcsolatotok, aminek meg is lesz az eredménye. Az egyedülálló Rákok végre megtalálják azt a személyt, akit régóta kerestek.

Oroszlán

A szerelmi életedben egyre csak nő a boldogság és a kölcsönös szeretet. Nagyon kedvező időszak áll előttetek, mikor még komolyabbra fordulhat a kapcsolatotok, egyesek számára azért is, mert családalapítás előtt állnak. Szinte biztosan ér titeket valami olyan, ami ünneplésre ad okot.

Szűz

Ez a hét kihívásokat hozhat. Felszínre kerülhetnek a korábbi gondjaitok, bizalmi problémáitok adódhatnak vagy egyszerűen csak túl érzékenyek lesztek, emiatt könnyen felkapjátok a vizet. Szerencsére ez átmenetinek bizonyul, és a hét második felében helyreállhat a béke köztetek, ha tesztek is érte, Szűz.

Mérleg

Végre látni, tapasztalni fogod, hogy megérte annyit küzdeni és dolgozni a kapcsolatotokon. Ugyanakkor a hét elején olyan kedvezőtlen hírek érkezhetnek, amik megviselhetnek titeket, de a hét második felében kölcsönös szerelem győzedelmeskedik. A szinglik is elégedettek lehetnek, mert többen is megpróbálják meghódítani őket.

Skorpió

Bizalmi problémák léphetnek fel a kapcsolatotokban, de leginkább benned. Pedig a szerelmed mindent megtesz azért, hogy bízz benne, miközben próbál megfelelni az elvárásaidnak. Sokat segítene a kapcsolatotokon, ha hinnél kettőtökben, és egy kicsit kevesebbet várnál tőle.

Nyilas

Ez a hét kihívásokat hozhat a szerelmi életedben, Nyilas. Komoly nézeteltéréseitek támadhatnak Mr. Biggel. Amikor már lehiggadtatok, beszéljetek a problémákról és addig ne hozzatok elkapkodott döntéseket. Ha nem a megoldásokra törekedtek, akár egészen váratlanul véget is érhet a kapcsolatotok.

Bak

Egyre szerelmesebbnek érzed magad, miközben a kapcsolatotok is egyre szorosabbá válik. Az imádottad váratlanul elő is rukkolhat a házasság ötletével. A szingliket is érheti meglepetés, mert kiderülhet, hogy valaki egészen eddig titokban csodálta a jegy szülötteit. Mit lépsz erre, Bak?

Vízöntő

Nagyon szerencsés leszel a szerelemben, Vízöntő. Az imádottad kellemes meglepetésekkel készül, hogy javítson a kapcsolatotokon. Sőt, egyeseknek akár azt a bizonyos kérdést is feltehetik. Az egyedülállók összetalálkozhatnak egy régi szerelmükkel, aki esetén felmerül az újrakezdés lehetősége.

Halak

Nagyon fontos, hogy semmilyen döntést se kapkodj el, Halak. Bármilyen probléma vagy lehetőség is merüljön fel a szerelmi életedben, gondold át alaposan. A szinglik erőfeszítéseit siker koronázza, ugyanis a jelek szerint sikerült meghódítaniuk a kiszemeltjüket.