A hétvégi horoszkóp szerint sikeresen megjavítják, és felturbózzák a kapcsolatukat a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Lehetőséged lesz tisztázni a problémáidat a pasiddal. Csak őrizd meg a nyugalmadat, és diplomatikusan közelíts felé. Amint minden gondot orvosoltatok, jöhet a  vacsora és szex, hogy megünnepeljétek a szerelmeteket! Ha még szingli vagy, akkor érdemes beleásni magadat a hobbidba vagy bármely más kedvenc tevékenységedbe, ugyanis ez segíthet megismerni az új szerelmedet.

Bika

Egy kissé feszültek a dolgok mostanában köztetek a pasiddal, és előfordulhat, hogy össze is rúgjátok a port a hétvégén. Ha nem értesz egyet a nézeteivel, akkor is próbálj higgadt maradni, ugyanis egyedül a kompromisszum segíthet megoldani a kialakult szituációt. Ha egyedülálló vagy, mostanában komoly nehézségeket okozhatnak az elvárásaid. Senki sem tökéletes, és mindenki megérdemel egy esélyt!

Ikrek

Ragadd meg az alkalmat, és mondd el a pasidnak, mit jelent számodra! Tökéletes ez a hétvége egy kiadós romantikázáshoz, és ahhoz, hogy felfrissítsétek a kapcsolatotokat. Újíts be egy szexi fehérnemű szettet, és kápráztasd el az ágyban. Hidd el, hálás lesz érte! Ha szingli vagy, akkor ne ülj otthon a csodára várva, hanem menj, és ismerkedj bátran! Például hívd el randizni a kiszemeltedet!

Rák

Keresve sem találhatnál jobb hétvégét arra, hogy visszahozd a tüzet a kapcsolatodba. Több szép pillanatban is lesz részetek, mikor kifejezetten azt érezheted: ő az igazi. Minden tökéletes. Amennyiben szingli vagy, tudd, a jelenlegi hozzáállásod semmit sem tesz a szerelmi életedért. Próbálj meg nyitottabb lenni az iránt, aki érdeklődik irántad, és adj esélyt neki!

Oroszlán

Szerelmi életed egy sokkal nyugodtabb időszakba lép, amelyben a pároddal való kommunikációd kitűnő lesz, Oroszlán. Bármi is zavar, beszélj róla bátran, mivel a szerelmed hajlandó változni az irányodba. Most együtt bármilyen problémát képesek vagytok megoldani. Amennyiben szingli vagy, ne kapkodj el semmit, mert most megvan az esélye annak, hogy beleugorj egy rossz kapcsolatba.

Szűz

Vannak dolgok, amik zavarnak a pasiddal kapcsolatban, de legjobb, hogy a hétvégén beszélgettek ezekről a problémákról. Mi több: közösen sikerül is megoldanotok őket. Ezért kellene teljesen őszintének lenned, és elmondani, mi bánt! De persze légy nyitott a szerelmed kéréseire is. Ha még mindig egyedülálló vagy, akkor a napokban ez könnyen változhat, ugyanis mágnesként vonzod magadhoz az udvarlókat!

Mérleg

A párkapcsolatodban még korántsem egyértelműek a dolgok, Mérleg. Használjátok ezt a hétvégét arra, hogy tisztázzátok, hányadán álltok, vagy mi a gond köztetek, és mivel tehetnétek jobbá a kapcsolatot. Így legalább te is megnyugszol, és nem fogsz aggódni amiatt, hogy esetleg nincs jövőtök. Ha egyedülálló vagy, készülj fel, mert a napokban sok érdekes emberrel ismerkedhetsz meg!

Skorpió

A hétvégén sikeresen átértékeled a párkapcsolatodat, Skorpió! Olyan események bontakoznak ki, amelyek segítenek megérteni, hol hibáztál. Ezeknek a hibáknak a kijavítása valóban segít közelebb kerülni a pasidhoz. Mi több: ő maga is nyitott arra, hogy változzon az irányodba. Ha egyedülálló vagy, még a napokban találkozhatsz életed szerelmével! Micsoda öröm lesz!

Nyilas

Kapcsolatod jelentős javuláson mehet keresztül, ha úgy döntesz, nem problémázol feleslegesen mindenen, és több minőségi időt töltesz a kedveseddel. Semmi okod arra, hogy olyan gondokkal terheld a kapcsolatot, amelyeknek semmi közük hozzá. Ha szabad vagy, szexinek és elevennek érzed magad, és ez rendkívül vonzóvá tesz mások számára. Adj esélyt azoknak, akik megérdemelnek egyet, mert biztosan vannak ilyenek!

Bak

Ezen a hétvégén számottevő javulásnak indul a szerelmi életed. Sokat segít az őszinte, meghitt beszélgetés a szerelmeddel, valamint az, hogy lépéseket tesztek a nemi életetek felfrissítéséért. Kedvetek támad kipróbálni valami új dolgot, így elmerülhettek a BDSM világában, vagy más izgalmas szexjátékot vettek be. Amennyiben egyedülálló vagy, lehet nem most ismered meg az igazit, de az önbizalmadnak jót tenne a flörtölés!

Vízöntő

Ez egy jó hétvége ahhoz, hogy időt és energiát fektess a kapcsolatod javításába. Beszélj nyíltan minden aggályodról a partnereddel. Ha nyíltan felvállaljátok az érzésiteket, meg a gondjaitokat, sokkal könnyebb lesz előrehaladást elérni, plusz az őszinte vágyak kifejezése segít újra fellobbantani köztetek a lángot. Ha szingli vagy, menj el szórakozni, kikapcsolódni a napokban a barátaiddal, nem bánod meg!

Halak

A napokban sokkal erősebbé válik a párkapcsolatod, és pont olyan lehet, mint amilyenre vágysz. Egyszerűen csak nyílj meg, és avasd be gondolati, és érzelmi világodba a pasidat, majd ünnepeljétek meg a szerelmeteket esti romantikázással és szexszel! Ha egyedülálló vagy, és még keresed az igazit, hamarosan felbukkan valaki, és elűzi az unalmat az életedből! Sok izgalmat és örömet fog okozni.