A hétvégi horoszkóp szerint berobban a szerelem a zodiákus tagjainak életébe. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Semmi sem az, aminek látszik, és ebbe beletartozik egy bizonyos romantikus találkozás is. Az, akivel megismerkedsz, elbűvölően titokzatosnak tűnhet. Vigyázz Kos, nehogy összetörje a szívedet! De a párban élők is óvakodjanak attól, hogy elhamarkodottan hozzanak döntéseket, mert félreértelmezhetnek bizonyos körülményeket.

Bika

Szingliként erőteljes jelzéseket kaphatsz egy kollégádtól. Ha nincs nálad esélye, ezt add egyértelműen a tudtára, máskülönben kellemetlen helyzetben találhatod magad. A párban élők is meggyőződhetnek a szerelmük érzéseiről, aki nemcsak szavakban, hanem tettekben is kifejezi magát.

Ikrek

Egy közeli barátod, hirtelen annak jeleit mutathatja annak, hogy még közelebb szeretne kerülni hozzád, és valójában többre vágyik barátságnál. Ha nyitott vagy rá, adj magatoknak egy kis időt, nehogy elhamarkodjátok a dolgot, és rámenjen a barátságotok!

Rák

Nehezedre esik tisztán látni. Hajlamos vagy most a jófiú helyett a rosszfiút választani, mert nem látod benne azt, amit mindenki más, és abban bízol: majd megjavul melletted. A párban élőknek sem ártana kinyitniuk a szemüket, mert könnyen lehet, hogy a  pasijuk  nem az, akinek hiszik.

Oroszlán

Maximális romantikában telik a hétvégéd, Oroszlán. Úgy érzed, megtaláltad azt az embert, aki kihozza belőled a legjobbat, és ebben a környezeted is megerősít. A következő napokban korlátlanul élvezheted a pasid szeretetét, és figyelmét, aki meg újra meg újra meglep azzal: milyen jó ember.

Szűz

Szabályosan berobban az életedbe a szerelem. Párban élőként a szerelmed eléri, hogy újra belészeress, aki nem győz a figyelmével, szeretetével elhalmozni, és talán még ajándékokkal is meglep. Szingliként pedig megtapasztalhatod a szerelem első látásra élményét.

Mérleg

Igazán meghitt napok várnak a szerelmeddel. Napközben karácsonyi vásárokban andalogtok, este pedig gyertyák között, forralt borozva beszélgetek vagy filmet néztek. Semmi sem árnyékolja be a hétvégéteket, ahogy a szinglikét sem, akikre könnyed, laza  flörtök  várnak.

Skorpió

Valószínűleg mély érzelmi kötődés alakul ki a Mr. Bigeddel. Minden egy meglehetősen mély beszélgetéssel kezdődhet, aminek nagyon gyakorlati következményei lehetnek. Igen, a hétvégén megbeszélhetitek, hogy  összeházasodtok  vagy családot alapítotok.

Nyilas

Van egy pasi, aki nagyon vonz téged, de magad sem tudod megmagyarázni, miért. Érdemes ezt a kérdést alaposan megvizsgálni, mert könnyen lehet, hogy valójában csak érdekből vonzódsz hozzá. A párban élőknek sem ártana tanulmányozniuk a motivációjukat. Miért akarják mindenáron magukhoz láncolni a pasijukat?

Bak

Nagyon valószínű, hogy találkozol a lelki társaddal egy kis összejövetelen, amin részt veszel. Azonnali vonzalom támad köztetek. A párban élőknek rengeteg megbeszélnivalójuk van, és nemcsak az ünnepekkel, hanem a jövőjükkel kapcsolatban is, aminek eredményeként fontos döntéseket hoznak.

Vízöntő

A hétvégén váratlanul megismerheted életed nagy szerelmét, aki valószínűleg jóval fiatalabb nálad. Nem tudod figyelmen kívül hagyni őt, ahhoz túlságosan egy hullámhosszon vagytok. A párban élők legyenek óvatosak, mert akarva-akaratlanul  féltékennyé  tehetik a párjukat, és abból oltári nagy veszekedés lehet.

Halak

A szinglik ellenállhatatlanul vonzzák a pasikat, de egyik sem fogja meg őket igazán, de az  önbizalmuknak  jót tesz a figyelem. A párban élők viszont kellemetlen szituban találják magukat: beleszerettek a pasijuk barátjába, és meglehet, hogy az érzés kölcsönös. Nincs mese Halak, valószínűleg választanod kell!