A hétvégi horoszkóp szerint változékony hangulatban lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az egyik percben szerelmes, szenvedélyes vagy, a következőben meg eltávolodsz a pasidtól, aki természetesen nem érti, mi lehet a baj. Mi a probléma, Kos? Biztos van valami a lelked mélyén, ami nem engedi, hogy maximálisan átadd magadat a szerelemnek, holott sok kellemes pillanatot töltötök együtt az embereddel.

Bika

Ha van valami, amit el kell mondanod a pasidnak, akkor itt a megfelelő alkalom. Viszont abba a hibába eshetsz, hogy túl sokat vársz el tőle, pedig így is a maximumot nyújtja, de most neked semmi sem elég. Emiatt pedig feszültségekre számíthatsz, holott romantikus hangulatban is telhetne a hétvége.

Ikrek

Ügyelj arra Ikrek, hogy ne állíts magadról valótlant a randipasidnak, mert hamar ki fog derülni, hogy nem is vagy olyan! A párban élők is kissé össze vannak zavarodva, mivel állandóan megváltoztatják a véleményüket, a hangulatukat, amit nem tud követni a pasijuk. Kár lenne ezzel elrontaniuk az egyébként kellemesnek ígérkező hétvégéjüket.

Rák

Ne csak álmodozz a kiszemeltedről, hanem hívd el randizni. Nincs mit veszítened! A párban élők is csak pasijuk javított változatáról álmodoznak és csalódottak amiatt, hogy a valóságban nem azt kapják, mint akire vágynak. Talán itt lenne az idő, elmondani a Rómeójuknak, mire lenne igényük!

Oroszlán

Nagyobb sikereket érhetsz el a randevúzások során, ha nem veszel fel túl kirívó ruhát. Mutatkozz szerénynek, és visszafogottnak, és így legalább nem fogsz amiatt szomorkodni, hogy mindenki csak ágyba akar vinni. A párban élők sincsenek biztonságban, a hétvégén a pasijuk elárulhatja, mivel elégedetlen.

Szűz

Ha a kapcsolatod jelenleg virágzik, akkor számíts rá, hogy a napokban még közelebb kerültök egymáshoz. Amennyiben most találkoztál egy különleges személlyel, akkor az derülhet ki, sokkal jobban akarjátok egymást, mint azt hittétek volna, és felgyorsulhatnak a dolgok köztetek.

Mérleg

Rendkívül vonzó vagy mások számára, Mérleg, és többször is a figyelem középpontjába kerülhetsz. Ha van olyan személy, akit szívesen lenyűgöznél, itt a lehetőség, hogy megtedd! Párban élőként viszont kellemetlen helyzetben találhatod magad: olyan dolgora bukkanhatsz a pasid telefonjában, ami totál kiakaszt.

Skorpió

Késztetést érzel arra, hogy eláruld a kiszemeltednek vagy a pasidnak, mit érzel, és nagyon jól teszed! Ez segíthet elindítani vagy éppen megerősíteni a kapcsolatotokat. Ennek köszönhetően hirtelen felforrósodnak a kedélyek, és egy igazán vad és romantikus hétvége vár rátok.

Nyilas

Úgy érzed, készen állsz egy következő szintre a szerelmeddel. Azt fogod tapasztalni, hogy a dolog kölcsönös, így meglepő élményekben lehet részed a következő napokban. A szingliket is érik meglepetések, és olyan keresheti meg őket a múltból, akire a legkevésbé számítanak.

Bak

A hétvégén komolyan fontolóra veszed a kapcsolatod folytatását. Ha úgy érzed, nem lehetsz önmagad a pasid mellett, és ez nem fog megváltozni, akkor valószínűleg  szakításra  adod a fejed. A szingliket egy kollégájuk próbálja felcsípni, és élvezi is a jegy szülöttje a vele való flörtölést.

Vízöntő

Ha vannak bizonyos dolgok, amiket meg kell beszélned a lovagoddal. Légy őszinte, és alaposan gondoljátok, van-e értelme ennek a kapcsolatnak, és ne raboljátok feleslegesen egymás idejét. A szinglik se áruljanak zsákbamacskát, és ne hitegessék a pasikat, akikkel ismerkednek.

Halak

Tetszik valaki, Halak? Akkor légy bátor és hívd el randizni! Igazán nincs miért aggódnod, mert te sem vagy közömbös a pasinak! A párban élők is romantikus programokon törik a fejüket, amik végül sokkal jobban sülnek el, mint azt gondolták volna. Romantikából, szenvedélyből nem lesz hiány.