A szerelmi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai taktikázással próbálják meg elérni a céljaikat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvégén elönt a vágy, hogy a kiszemelted tudtára add az érzéseidet. A csillagok arra is biztatnak: tedd meg! Vagy ha van valaki, akit randira hívnál, akkor ugyancsak ajánlott lenne megtenned. De ha párban élő vagy, akkor is érdemes kitárulkoznod a szerelmed előtt, mert ez lehet a kapcsolatotok előrelépésének a titka. Különben is, a pasid is szeretne megvitatni veled egy nagyon fontos dolgot!

Bika

Heves érzelmeket tapasztalhatsz a következő napokban, és nehezen fogod tudni leplezni őket. Az új szerelmed tisztán látja, hogy őrülten szereted, még akkor is, ha úgy teszel, mintha nem is érdekelne. A párban élők kapcsolata gyógyulási időszakon megy keresztül. Megtörténik a továbblépéshez szükséges megbocsátás, felejtés, és a következő napokban helyreáll a harmónia légköre.

Ikrek

Nincs benned túl sok érzelem a mostani kapcsolatodban. De a csillagok azt jelzik, hogy egy beszélgetés a pasiddal sokat változtathat ezen. Azok, akik régóta vannak együtt, problémákat tapasztalhatnak a múlt miatt. Ha nem tudnak túllépni a történteken, az könnyen rámehet a kapcsolatukra. A szinglik legyenek óvatosak, mert átverheti őket a randipasijuk, de legalábbis kiderülhet: nem az, akinek mondja magát.

Rák

Kommunikációs problémáid adódhatnak a napokban, Rák. Ha most kezdtél bele egy új kapcsolatba, akkor lehet, hogy nem vagytok egészen őszinték egymással. A párban élők között pedig kisebb-nagyobb nézeteltérések alakulhatnak ki bizonyos félreértések miatt. A szinglik viszont örülhetnek, mert váratlanul bukkanhat rájuk a szerelem. Egy tanfolyamon vagy a fitneszteremben arra jönnek rá: valakivel kölcsönösen tetszenek egymásnak.

Oroszlán

Ideje felrázni a párkapcsolatodat, Oroszlán! Próbáljatok ki valami új dolgot a szerelmeddel, és meglepő élményben lesz részetek. A  kísérletezések - pláne a szexuálisak - fülledt és izgalmas hétvégével kecsegtethetnek. A szinglik megismerkedhetnek valakivel,  és igazán romantikus estét tölthetnek el, de nem fog azonnal szárba szökkeni a szerelem, mégis célszerű lenne időt és esélyt adni kettejüknek!

Szűz

Ha a közelmúltban gondjaitok voltak a pasiddal, azok most végleg megoldódnak. Végre továbbléptek, és sikerül pozitív irányba terelni a kapcsolatot. Romantikus, meghitt hétvégében lesz részetek. Amennyiben mostanában ismerkedsz valakivel, légy óvatos a trükközéssel. Talán szeretnél titokzatosnak tűnni, vagy más fondorlattal próbálod megnyerni a pasit, de könnyen túlzásba viheted, és akkor épp az ellenkezőjét érheted el.

Mérleg

Ne próbálj meg ködösíteni vagy célozgatni, inkább mondd ki egyenesen, mit szeretnél, akkor meg is  kapod, de legalábbis eléred a célodat. Ez érvényes a párban élőkre, és a szinglikre is. Nagyon bölcsen tennéd, ha nyíltan vállalnád az érzéseidet, a vágyaidat. Valószínűleg ez lehet a sikered titka, ha ismerkedsz, vagy szeretnéd jobban elmélyíteni a kapcsolatodat.

Skorpió

Kapj magadra valami szexit, és irány a nagyvilág! A hétvégén ellenállhatatlan leszel és lazán bepasizhatsz. Ha pedig régóta szemezel valakivel, ideje randizni hívnod. Elhiheted, nem fog nemet mondani! Viszont a párban élőknek szembe kell nézniük egy kis hullámvölggyel. Van valami, ami láthatóan zavarja a pasijukat, aki nem akar beszélni a dologról. Ne is erőltesd a dolgot Skorpió, mert annál rosszabb lesz!

Nyilas

Talán úgy kívánod magadba bolondítani a randipasidat, hogy titokzatosnak és izgalmasnak mutatkozol. Képzeld csak: valószínűleg ő is ugyanezt csinálja, azért nem juttok előrébb. Előbb-utóbb egyikkőtöknek fel kell hagynia ezzel a taktikával. A párban élők viszont rosszul teszik, hogy kerülik a beszélgetést, főleg egy bizonyos témát. Minél tovább húzzák a tisztázást, annál nagyobb éket vernek a kapcsolatba.

Bak

Érdemes részt venned a különböző összejöveteleken, Bak. Érdekes emberekkel ismerkedhetnél meg, és egy személy különösen felkeltené a figyelmedet. Pában élőként szeretsz kompromisszumot kötni, és utálod felborítani a kapcsolat kényes egyensúlyát azáltal, hogy túlságosan önzőnek vagy követelőzőnek tűnsz, de most olyan dolog merülhet fel, amiért muszáj lesz átfogalmaznod az álláspontodat.

Vízöntő

A mostani bolygóenergiák hatására titokzatos, és kissé követhetetlen vagy.  Így kívánsz játszadozni  vagy éppen ismerkedni. Légy ezzel óvatos, mert elriaszthatod a kiszemeltedet. A párban élők viszont azonnali változásokat akarnak végrehajtani a kapcsolatukon. Már a hétvégén összeházasodnának, vagy legalábbis valamilyen módon szintet lépnének. Készüljenek fel arra, hogy minél erőszakosabbak, annál nagyobb csalódás éri őket.

Halak

A hétvégén taktikázással próbálod elérni, hogy a pasi beléd szeressen, megnyíljon neked, megadja neked azt, amire vágysz. Kockázatos játékot űzöl, de végül siker koronázza az erőfeszítéseidet. Eléred, hogy a kiszemelted beléd zúgjon, vagy párban élőként azt, hogy a szerelmed lesse minden kívánságodat. Ez a te hétvégéd Halak, és ha saját magadat nem gáncsolod ki, akkor biztos befutó vagy!