A legtöbb kapcsolatban kisebb zavar várható, és a szingliknek sem megy most gördülékenyen a pasizás a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez most egy olyan időszak, amikor keményebben kell dolgoznod a kapcsolatodon. Ne tarts távolságot, még akkor sem, ha az tűnik könnyebbnek. Tégy erőfeszítéseket azért, hogy a kommunikáció folyamatos legyen, és a dolgok helyrejöjjenek köztetek. A szinglik a hétvégén inkább pihennek, most nincsenek párkereső hangulatban.

Bika

Szingliként ügyesen igyekszel kiválogatni a számodra legmegfelelőbb pasikat. Az egyetlen problémád az, hogy igazából még mindig az exedhez hasonlítgatsz másokat, emiatt nem lelsz egy alkalmas pasira. A párban élők heves érzelmi viharokat élhetnek át, hol könnyek, hol dührohamok közepette adják vágyaikat és elégedetlenségüket a szerelmük tudtára. 

Ikrek

Nem úgy alakulnak a dolgok körülötted, ahogyan azt elképzelted. Hol a menyekben, hol a pokolban érzed magad a pasid mellett. Néha már a szakítást fontolgatod, de hiba lenne ilyen elhamarkodott döntést hozni. A szinglik sem lesznek most túl boldogok, mivel a randijuk nem éppen úgy sikeredik, mint rémélik, és egy tragikomédia főszereplőjénk érezhetik magukat.

Rák

Kimondottan romantikus napok várnak rád, és a pasiddal együtt, mindketten arra a döntésre juthattok: ideje összebútorozni vagy összeházasodni. Egész hétvégén a fellegek felett jársz. Ha egyedülálló vagy, kellemes randiban lehet részed, csak éppen nem érzed azt, hogy az illető lesz a jövendőbelid. 

Oroszlán

Érzed, meg kell hoznod egy bizonyos döntést, és ezt nem lehet tovább halogatni. Ezen már egy ideje gondolkodtál, és az elmúlt évben történt különféle események mind hozzájárultak ehhez. Most már csak a helyes döntést kell meghoznod. A párban élőknél ez a döntés erőteljesen befolyásolni fogja a kapcsolatukat. A szinglik pedig készek változtatni a randizási szokásaikon.

Szűz

Kezded azt érezni, tart valahová a kapcsolatod a pasiddal, és ez igazolást is nyer a hétvégén, kedves Szűz. Olyan meglepetés érhet, amire nem számítasz. A szingliknek pedig körbe kellene nézniük, mert sokkal közelebb van hozzájuk az új kedves, mint azt hinnék. Váratlanul érhet a felfedezés: jóval többet jelent neked, mint azt gondoltad volna.

Mérleg

Nem is olyan régen, de végre elengedted magad Mérleg, úgy voltál vele, nem görcsölsz a kapcsolaton, erre hirtelen azon kapod magad: valami nem stimmel. Nem tudod eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz, és hogy mire számíthatsz. A legjobb, ha agyalás helyett beszélsz erről a pasiddal. Az egyedülállók azt érzik, cserbenhagyták őket a képességeik, és nem tudják felismerni a megfelelő pasialapanyagot.

skorpió

Eddig úgy tűnt, hogy minden jól megy, erre hirtelen akadály támadt a kapcsolatban. Te is tudod: okkal jött létre. Ne felejtsd el, hogy semmi sem történik véletlenül. Ezt észben tartva beszélgess a szerelmeddel, és rá fogsz jönni, hogy milyen probléma állhat közétek. Szingliként bölcsen teszed, ha nem erőlteted azt, hogy összejöjj a kiszemelteddel!

Nyilas

Nagyon éretten viselkedsz, miközben szem előtt tartod az önbecsülésedet. Meg kell hoznod néhány bölcs döntést. Lehet, hogy a közelmúltban történtek kivégezték néhány elképzelésedet, emiatt a hétvégén alaposan átgondolod, van-e értelme a kapcsolatnak. A szinglik pedig arra juthatnak, hogy nem sietik el a pártalálást, és inkább más területekre fókuszálnak.

BAk

Elégedetlen vagy a kapcsolatodban. Úgy érzed, mostanában több a probléma, mintsem az öröm, és nincs kedved már megoldani őket. Pedig a csillagok arra intenek: ne add fel! A szingliknek is ezt üzenik, vagyis ne hagyjanak fel a hódítással, a párkereséssel. Ez csupán egy átmeneti időszak, ezért érdemes türelmesnek lenni, nehogy később megbánd a döntésedet!

Vízöntő

Mostanában minden jól alakul a kapcsolatodban, és kezdesz hajlani arra, hogy megtaláltad az igazit. Csakhogy előáll a pasid egy furcsa szexuális kéréssel vagy ötlettel, amivel hirtelen nem tudsz mit kezdeni. Ne feledd: csak olyanba menj bele, amit te is szeretnél! Az egyedülállok pedig erőteljesen kacérkodnak az egyéjszakás kaland lehetőségével.

Halak

Igencsak fontolgatod a kapcsolatod sorsát. Most valóban a gondolkodás és a mérlegelés a legjobb dolog, amit tehetsz, Halak. Éppen ezért talán igyekszel egyedül tölteni a napjaidat, máskülönben azt érzed, a pasid megint eléri, hogy meggondold magad. A szinglik pedig óvakodjanak attól, hogy csak szánalomból adjanak esélyt valakinek, mert meg fogják bánni.