A hétvégén a legtöbb csillagjegynek bőven lesz lehetősége ismerkedni és elmélyíteni a meglévő kapcsolatát a  szerelmi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

A hétvége tökéletes a különböző páros tevékenységekhez - igen a  szexhez  is -, és ahhoz, hogy a szinglik randizni menjenek. Mindkét esetben az mondható el: könnyen egymásra találnak a párok, és élvezni fogják az együtt töltött időt. Az egyedülállók bátran tárulkozzanak ki, véletlenül se áruljanak zsákbamacskát! Nincs miért aggódniuk, remek randipartnert fogtak ki!

BIKA

A következő napok lehetőséget kínálnak arra, hogy jobban elmélyítsd a kapcsolatodat. Olyan beszélgetéseket folytatsz majd a pasiddal, amelyek közelebb vihetnek titeket egymáshoz. Ugyanez igaz azokra, akik régóta ismerkednek valakivel. Váratlanul komolyra fordulhat közöttük a dolog. Az egyedülállók viszont legyenek türelmesek, és ne akarják elkapkodni az ismerkedést!

IKREK

Egy kellemes találkozás után azt gondolhatod, megismerted a lelki társadat, Ikrek. Talán egy bulin vagy baráti összejövetelen következik be, úgyhogy szingliként semmiképp se maradj otthon! A párban élőket arra intik a csillagok: nyugtassák meg a pasijukat. Valószínűleg, valamiért bizonytalan a helyzetével kapcsolatban, és ezen csak a jegy szülöttei segíthetnének.

RÁK

Meglepően  romantikus  és emlékezetes  randiban lesz részed, Rák! Tényleg olyan lesz, mint egy tökéletesen megrendezett hollywoodi film, így nem kétséges a folytatás! A párban élők életében felmerülhet a házasság gondolata, de legalábbis valamilyen formában szeretnék szorosabbra fűzni a kapcsolatukat. Meglepő változások előtt áll a szerelmi életetek!

OROSZLÁN

Talán buliban vagy egy baráti összejövetelen megismerkedsz valakivel, aki mellett nem tudsz csak úgy elmenni. Az illető rendkívül érdekesnek tűnik, és mindenáron meg akarod ismerni. A párban élőkben felmerül a vágy, hogy egy következő szintre emeljék a kapcsolatukat. Valószínűleg ennek semmi akadálya, csak meg kellene osztaniuk a vágyukat a pasijukkal, szóval hajrá!

SZŰZ

A csillagok arra intenek, légy gyengédebb és türelmesebb a szerelmeddel szemben. Csak így érhetsz célt nála. Érdemes lehet neki több teret hagyni, és kivárni, amíg ő keresi a társaságodat. A szingliknek is ezt a módszert kellene alkalmazniuk a kiszemeltjükkel szemben, vagy ha már az aktív ismerkedési fázisban vannak. Néha épp az elengedéssel váltható ki az ellenállhatatlan vonzalom!

MÉRLEG

Nagyon könnyed és egyúttal romantikus hangulat uralkodik mostanában közted és a pasid között. Remekül sikerülnek a közös programok, és újabban kifejezetten azt érezheted: egy hullámhosszon vagytok. A szinglik rengeteget bulizhatnak, és ezáltal ismerkedhetnek a napokban, de hibába várják a nagy szerelmet, sajnos nem talál rájuk a hétvégén. Talán majd a következőn!

SKORPIÓ

A bolygóállások lehetővé teszik, hogy megismerkedj azzal, akit régóta csodálsz, de legalábbis jó ideje szemezel vele. Akik pedig már ismerkednek, arra döbbenhetnek rá: jóval ígéretesebb az illető, mint amennyire elsőnek tűnt. A kapcsolatban élők is kellemesen csalódhatnak a pasijukban, és rá kell jönniük, sokkal jobb embert fogtak ki, mint ahogy azt hitték. Egyszóval, ez a meglepetések hétvégéje lesz!

NYILAS

Ne hagyd, hogy az aggodalmaid, a félelmeid bármiben is megakadályozzanak. Mondd el nyugodtan a pasidnak, mire vágysz! Ha pedig szingli vagy, kapj magadra egy csini rucit, és kezdeményezz bátran. Menj társaságba, ahol temérdek lehetőséged lesz ismerkedni, és találkozhatsz egy olyan személlyel, akit lenyűgöz az egyedi és eredeti stílusod. Most mondd meg, hát nem éri meg ezért legyőzni a démonaidat?!

BAK

A mostani bolygóenergiák lehetőséget adnak az ünneplésre. A kérdés persze mi az: mit fogtok ünnepelni a szerelmeddel? Talán az eljegyzést vagy a családalapítást? Netán sikerül megvásárolni álmaitok otthonát? Hamarosan megtudod! A szingliket pedig váratlanul meglepik egy szerelmi vallomással. Ajánlott lenne megfontolni a komoly kapcsolat lehetőségét az illetővel!

VÍZÖNTŐ

Ha valamit nem mondasz el egészen világosan, komoly gondokat okozhatsz a szerelmi életedben. Amennyiben párban élő vagy, vállald őszintén a gondolataidat, a vágyaidat, máskülönben könnyen félreérthet a szerelmed. A szingliknek is meg kellene fogadniuk ezt a tanácsot ahhoz, hogy ne kerüljenek kínos helyzetbe, vagy ne érjen véget váratlanul az ismerkedési szakasz a randipasijukkal.

HALAK

A jelenlegi bolygóenergiák lehetőséget kínálnak arra, hogy egy új érdeklődési terület révén megismerkedj valakivel. Talán a sors egy jobb agyféltekés rajztanfolyamon vagy a főzősuliban hoz titeket össze. A párban élők is úgy döntenek, ideje megfűszerezni az életüket - nem csak szexuális értelemben  -, és elkezdhetnek közösen sportolni vagy ők is beiratkoznak egy izgalmas tanfolyamra, amit együtt végezhetnek el.