Ez a mostani lehet a szerelem hétvégéje a szerelmi horoszkóp szerint. A párban élők számíthatnak arra, hogy a pasijuk kész mindent megadni nekik! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

A jelenlegi bolygóállás békességet és rózsaszínködöt ígér. Nem kell semmi tenned azért, hogy minden jól alakuljon köztetek! Vagyis, de, egy valamit mégis: engedd meg magadnak végre a lazulást, és élvezd, ami van! Légy nyitott mindenre, ami csak történhet, ne próbáld befolyásolni az eseményeket. Nyugodtan tárd ki a szívedet anélkül, hogy aggódnál a várható következmények miatt. 

BIKA

Ne ijedj meg, de a hétvégén jön el annak az ideje, hogy rájöjj: túl fontos lett számodra a pasid. Engedd, hogy a felszínre törjön az érzés, és mondj igent a szerelemre, meg a srácra is! Ha lehetséges, teremts ehhez csodálatos hangulatot gyertyákkal meg mindennel, és vallj neki színt egyik nap. Nincs miért aggódnod: olyan választ kapsz, amitől leesik az állad!

IKREK

Észre sem veszed, hogy elmegy a hétvége, és hétfőre már kapcsolatban lehetsz! Találkozol valakivel, aki nagyon pozitív kisugárzású, és gyakorlatilag olyan, mint te. Úgy tűnik, hogy remekül kiegészítitek egymást, és olyan módon is megértitek a másikat, ami már-már túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. Ne parázz, ez most tényleg az, aminek látszik!

RÁK

Nehezen tudod visszafogni az indulataidat a partnereddel kapcsolatban. Egyszerűen nem tudsz már kedves és nyugodt maradni, így ráeresztheted az elfojtott haragodat. Bölcsen teszed, ha adsz egy kis szünetet magatoknak, mert jelen állás szerint nem sok jóra számíthattok.

OROSZLÁN

Akár a szerelmedet, akár a randipasidat szeretnéd magadba bolondítani: megteheted! Sikeresen lehengerelheted a főzőtudományoddal vagy más képességeiddel. A legromantikusabb verzió történhet meg veletek a hétvégén: kaja, pia, gasztroszex. De szinte biztosan azt az eredményt fogod kapni, amiben reménykedsz. 

SZŰZ

Valósággal olvasol a szerelmedben vagy a randipasidban a hétvégén, és ez óriási segítséget jelent a számodra. Gyakran egészen bonyolult szitukat oldasz meg így, máskor pedig pont azt adod a pasinak, amire vágyik. Olyan érzésed van, mintha szabályosan súgnának neked, mi legyen a következő lépés. Élvezd a hatalmat, és hódíts!

MÉRLEG

Minden lehetőség adott, hogy valóra váljon a szerelmeddel vagy a kiszemelteddel kapcsolatos álmod. Ehhez többek között annyi a dolgod, hogy nyíltan kifejezed a vágyadat, az érzéseidet. Ez persze nem könnyű neked, mert félsz a csalódástól, de elhiheted, nem véletlenül javasolják ezt neked a csillagok Mérleg, szóval, hajrá!

SKORPIÓ

Megéri buliba, fesztiválra menned, ha szingli vagy, ugyanis igazán romantikus légkör alakulhat ki közted és egy jóképű idegen között. De akkor sincs ez másképp, ha a pasiddal mész szórakozni. Ebben az esetben feszegesd bátran a határaidat, adj bele mindent a hódításba, mert a jutalmad nem más lesz, minthogy minden kérésedet boldogan teljesíti.

NYILAS

Ha eddig bizonytalan voltál a szerelmeddel kapcsolatban volt egy kis összezörrenésetek, most megnyugodhatsz. A hétvégén minden visszaáll a régi kerékvágásba. Ne hagyd, hogy félelmeid, aggodalmaid akadályozzanak a boldog kapcsolat megélésében! Felejtsd el a gondjaidat, a megpróbáltatásaidat, és összpontosíts a szerelmedre!

BAK

Csípd ki magad Bak, ha randizni mész! Most sokkal többet nyom latba a külsőd, mint azt gondolnád. Ne aggódj, természetesen a belső értékeid is, de az első benyomás kulcsfontosságú lehet! Lehetőséged lesz megismerni egy igazán különleges személyt! A párban élőkre ráférne a randi, és az, hogy feldobják a kapcsolatukat, szóval tessék elhagyni a lakást!

VÍZÖNTŐ

A jelenlegi bolygóenergia arra biztat: légy nyugodtan optimista! Talán nem hiszel magadban, de igenis sikerülhet meghódítani a kiszemeltedet, vagy végre részt vehetsz egy normális randin! Ugyanilyen kellemes csalódás érheti a párban élőket is. Egyszóval: ezen a hétvégén csak sikert érhetsz el, úgyhogy ne légy pesszimista, és véletlenül se maradj otthon! 

HALAK

Habár nagy kalandok most nem várnak rád, de békés, meghitt napokat tölthetsz el a szerelmeddel. Gyakran még a szenvedély is elragad titeket egy-egy forró szeretkezés erejéig. Szingliként most az ismerkedést is lassúnak érezheted, de ez nem a gyors sikerek ideje. Légy türelmes, és örülj annak, ami éppen van, például egy kellemes vacsorának, amihez jó társaság is társul! 

Maradj még és olvasd el ezeket is:

3 csillagjegy, akivel a legnehezebb kijönni

Melyik Bridgerton karakter vagy a csillagjegyed alapján?

Hogyan dolgozzák fel a csillagjegyek a szakítást?