A hétvégi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai civakodós hangulatban lesznek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvégén verseny alakulhat ki közted, és az egyik barátnőd között, akivel ugyanazt a pasit akarjátok meghódítani. Csak ne engedd a játékot odáig fajulni, hogy riválissá váltok. A párban élőknek is óvatosnak kell lenniük, mert valaki kitartóan a pasijukra pályázik, hiába kapott már elutasítást.

Bika

Jól indul a hétvége, aztán mégis sikerül összerúgni a port az embereddel. Ne söpörjétek a gondot a szőnyeg alá, most már beszéljetek meg egyszer s mindenkorra, így többé nem jönne elő ez a kérdés. Így legalább azt is elkerülhetitek, hogy feleslegesen raboljátok egymás idejét, ha az jönne le: összeférhetetlen a véleményetek.

Ikrek

Készen állsz kitörni a kapcsolatból, ami eddig nem sok örömöt okozott vagy egy ideje úgy érzed: korlátoz. Lehet, csak szünetet kellene tartanotok, de az biztos: a jelenlegi formájában nem működhet tovább. A szingliknek is rá kell döbbenniük, hogy olyannal ismerkedtek, aki nem passzol hozzájuk.

Rák

Szedd össze magad Rák, és tudasd a kiszemelteddel, hogy tetszik neked, nem bánod meg! A párban élők most leginkább sodródnak az árral. Együtt főzőcskéznek, filmet néznek, buliznak, és nem gondolkodnak a jövőn. Jól is teszik, ennek köszönhetően most élvezhetik a békét és a meghittséget.

Oroszlán

Két lehetséges probléma merülhet fel a pároddal. Az egyik, hogy túl sokat vagytok mostanában együtt, és emiatt egymás idegeire mentek. Vagy túl keveset, és alig töltötök időt egymással. Ennek fényében kellene megtámogatni a kapcsolatotokat, mielőtt tönkre megy, mert kár lenne érte!

Szűz

Konfliktusok, bizalmi problémák adódhatnak a szerelmi életedben. Mindketten úgy érzitek, hogy ki kell mondanotok a véleményeteket. Az egyetlen gond az: nem aggódtok eléggé amiatt, hogyan teszitek. Csúnyán megsérthetitek egymást, és egész hétvégére beállhat a mosolyszünet.

Mérleg

Nem vagy elégedett a szerelmeddel? Akkor még most tedd meg magatoknak az a szívességet, hogy beszélsz a gondjaidról. Ha nem teszed, később sokkal rosszabb lesz, és szenvedni fogsz a kapcsolatodban. Amennyiben most ismerkedsz olyannal, akiről érzed, nem ő az igazi, ne adj kettőtöknek feleslegesen egy esélyt!

Skorpió

Meg kellene mutatnod a Rómeódnak, hogy mennyire fontos neked, és törődsz a szükségleteivel. Szervezz romantikus programokat, tölts vele minőségi időt, és csodát teszek a kapcsolatotokkal. A szinglik váratlanul összemelegedhetnek a barátnőjük exével. Nem ártana erről beszélni a barátnőddel is, Skorpió!

Nyilas

Szingliként túl sok vasat tartasz a tűzben, és ennek most az lehet az eredménye: váratlanul az összes kicsúszik a kezeid közül. A párban élők megcsalást sejtenek vagy azt, hogy már nem szereti annyira a pasija, mint régen. Semmiképpen se dugják a fejüket a homokba, hanem beszéljenek erről!

Bak

A lovagodnak is feltűnt: mostanában mindennel elégedetlen vagy, és sokat panaszkodsz. Úgy tűnik, a hétvégén eléred a robbanási pontodat, és egy óriást fogtok veszekedni. Benne van a pakliban, hogy szakítással végződik vitatkozás. Az szingliket most többen is ostromolják, de igazán senki sem tetszik nekik.

Vízöntő

A párok életében kitörhet a féltékenység. Mr. Biged félreért egy bizonyos helyzetet, és emiatt iszonyatos haragra gerjed. Szerencsére sikerül megbeszélnetek a dolgot, és elcsitul a féltékenységi rohama. A szinglikre sajnos egy pocsék randi vár, de ne legyenek maguk alatt, legalább lesz egy jó témájuk a következő randira.

Halak

Mindketten feszültek vagyok a szerelmeddel, és emiatt hajlamosak vagytok vitákat kezdeményezni. Minden apróságon összeveszhettek. Jót tenne nektek egy külön töltött idő, hogy levezethessétek a feszültségeteket. Amint ez megtörténik, teljesen másképp álltok egymáshoz, és még akár egy romantikus estét is eltölthetnétek.