A hétvégi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai felülnek az érzelmi hullámvasútra. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvégén lehetőséged nyílik megváltoztatni életed bizonyos területeit, főleg a szerelmi életedet. Kalandot fogsz keresni, és meg is kapod, akár párban élő, akár szingli vagy! Mindkét esetben egy olyan új perspektívát fedezel fel, ami egy teljesen új világot nyit meg előtted.

Bika

Párban élőként sokat javulhat a következő napokban a kapcsolatod, amennyiben hajlandó vagy elárulni a lovagodnak, mire is vágysz igazán. A szinglik viszont kínos helyzetbe kerülhetnek a randijukon. Meglehet, szó nélkül lelép a randipasijuk vagy eljátssza, hogy nincs nála pénz, és a Bikának kell mindent fizetnie.

Ikrek

Nagy szükséged lenne a változásokra. Ám ahelyett, hogy a csodára várnál, neked kellene kezdeményezned! Ideje fejest ugrani a kapcsolatba, amin eddig csak gondolkodtál, vagy szintet léphetnétek a pasiddal a kezdeményezésedre. A napokban teljesen új irányt vehet a szerelmi életed!

Rák

Úgy érzed, mintha egy szakadék szélén egyensúlyoznál. Éppen egy olyan fázisban vagytok, amikor  szakítás  vagy házasság lehet a dolog vége, és ez rendesen próbára teszi az érzelmeidet. Mi lenne, ha nem a pasid döntésére várnál, hanem most az egyszer megmondanád, mit szeretnél?

Oroszlán

Feszülten vágtok neki a hétvégének, aztán szó szót követ, és villámgyorsan összeveszhettek. Mi több: meglehet, hétfőre annyira megromlik a kapcsolatotok, hogy a szakítás mellett döntötök. Ám ezzel még nincs vége: hétfő estére vagy legkésőbb keddre már ki is békültök.

Szűz

Általában túl udvarias vagy ahhoz, hogy megemlíts bizonyos problémákat, Szűz. Most azonban kénytelen leszel beszélni gondjaidról, ha nem akarsz tovább szenvedni. Nem kell jelenetet csinálni, csak mondd el őszintén, min szeretnél változtatni, azután hallgasd meg a pasidat is!

Mérleg

Késztetést érzel arra, hogy felforgasd a szerelmi életedet. Kész vagy odamenni ahhoz, aki tetszik, és ezt bevallani neki. De párban élőként ugyanígy megjön a bátorságod beszélni arról, mivel vagy elégedetlen. Nem kell agresszívnak lenned, de hasznodra válna, ha elmondod a véleményedet!

Skorpió

Neked és egy barátnődnek ugyanaz a pasi tetszik, szóval valószínűleg versenyt rendeznek, és a győztesé lesz a pasi. Jó eséllyel nyerhetsz, ha határozottnak tűnsz anélkül, hogy pimasz vagy kétségbeesett lennél. Hajrá, Skorpió!

Nyilas

Használd ki a körülötted lévő pozitív érzelmi energiát, hogy rendezd a párkapcsolati problémáidat. Ez egy kiváló hétvége az őszinte beszélgetésekhez, és ez kell ahhoz, hogy végre meglépjétek a következő szintet. Szingliként pedig az exeddel kellene beszélned, és megbocsátani neki a továbblépéshez.

Bak

Bár általában csendes és visszafogott vagy, szakíthatsz ezzel a szokásoddal, és hirtelen rámenőssé, nagydumássá válsz. Ez is el is nyeri a pasik tetszését, élvezni fogod a flörtöt velük, ám mivel ez nem te vagy, ne lepődj meg, ha másnapra köddé válik ez a fajta bátorság.

Vízöntő

Egy izgalmas, érdekes helyre kirándulhattok a Rómeóddal. A cél nem más, mint feltámasztani a tüzet a kapcsolatotokban. Egy darabig nagyon jól szórakoztok, de aztán olyan események történhetnek, amik nem felszítják a tüzet, hanem váratlanul kioltják.

Halak

Kifejezetten jól indul a hétvégéd a szerelmeddel. A romantikus élmények segítenek közelebb kerülni egymáshoz. Majd váratlanul az embered olyat tesz vagy mond, ami kiveri nálad a biztosítékot. Olyat kérhet, ami nagyon nem fér neked bele, vagy olyat mond szex közben, ami totál felháborít.