A hétvégi horoszkóp szerint rezeg a léc a párban élők kapcsolata alatt. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Fontos döntést hozol a hétvégén: ideje új szintre emelni a kapcsolatodat. Ez történhet összeköltözéssel vagy akár eljegyzéssel is. Fel is dobod a labdát a pasidnak, aki valószínűleg nyitott lesz rá. Csodálatos napok várnak rátok, hiszen lelkesen tervezni is kezdetitek a részleteket!

Bika

Több lehetőséget is kínál a hétvége arra, hogy beszélj a szerelmeddel az érzéseidről. A probléma az: valamiért félsz megtenni. Talán attól tartasz, hogy ezzel mindent elrontasz köztetek. Pedig meg kellene ezt tenned a lelki békédért, Bika! Szingliként is hasonló lehet helyzet: valld be bátran az érzéseidet annak, aki tetszik.

Ikrek

Szingliként azt érzed, még egy darabig egyedül kell lenned, és valószínűleg ez így is van. Amíg párban éltél, nem jutott elég időd önmagadra, most pedig rengeteg a pótolni valód! A párban élőknek viszont baljós érzésük támadhat: azt sejtik, hogy a pasijuk eltitkol előlük valamit. Előbb csak puhatolózzanak, mielőtt letámadják, de legalábbis indokolják meg az érzéseiket.

Rák

Kissé feszülten alakulhat a párban élő Rákok hétvégéje, ugyanis a nagy szerelmük több szabadságra vágyik, de közben nem képes megadni azt, amire a jegy szülöttei vágynak. Ebből persze nagy vita kerekedhet, amit csak egymás megértésével és kompromisszumokkal lehet orvosolni. Vagy szakítással.

Oroszlán

Egy kicsit döcögősen megy az ismerkedés. Olyan érzésed van, mintha a pasik tesztelnének téged, neked pedig ehhez nincs türelmed. Még a párban élők között is felütheti fejét a bizalmatlanság, és az Oroszlán Mr. Bigje aggódhat a kapcsolatukért. Meg kellene nyugtatni, és akkor igazán romantikus hétvégét tölthetnétek el!

Szűz

Az utóbbi időben az érzed: eltávolodtatok egymástól a lovagoddal. Talán egy bizonyos probléma dolgozik a felszín alatt. Ne kerüljétek el a lehetőséget, hogy beszéljetek róla! Ha sikerül megoldani ezt a gondot, még lazán helyrejöhet a kapcsolatotok, csupán dolgoznotok kell rajta.

Mérleg

Eléggé eltávolodtatok egymástól Rómeóval. Ha magadba nézel, látni fogod, hogy  erről mind a ketten tehettek. Még nem kell mindjárt szakítani, de amennyiben meg akarjátok menteni a kapcsolatot, akkor mielőbb cselekednetek kell, és ne várjatok a csodára! A szinglik se várják a sült galambot, hanem merjenek kezdeményezni!

Skorpió

Ezen a hétvégén megismerkedsz vagy közelebb kerülsz egy pasihoz, aki valószínűleg idősebb nálad, de ez egy pillanatig se zavarjon, mert ahhoz túl páros vagytok együtt. Csodálatot ébreszt benned, és lenyűgöz az intelligenciájával. Benne van a pakliban, hogy felgyorsulnak köztetek a dolgok a következő napokban.

Nyilas

Szingliként egyáltalán nincs kedved az ismerkedéshez, totálisan jegeled ezt a kérdést, mert most szeretnél csak magaddal törődni. Jól is teszed! Ám nemcsak náluk, hanem a párok között is fagyos lehet a hangulat, egy a felszín alatt megbúvó probléma miatt. Terítsék ki a lapjaikat csendes puffogás helyett.

Bak

Egy kissé mogorva vagy a napokban, kedves Bak, amit annyira nem díjaz az embered, főleg azért, mert nem tudja, mi a baj. Célravezetőbb lenne vele őszintén beszélned az érzéseidről, még akkor is, ha vele kapcsolatosak. Sokkal rosszabb, ha játszmázol vagy jéghegyként viselkedsz egész hétvégén.

Vízöntő

Komoly, építő jellegű beszélgetést folytatsz az imádottaddal a napokban. Elérted azt a pontot, amikor vagy  szakítotok  vagy helyrehozzátok a dolgokat. Mivel az utóbbit választod, így kész vagy beleállni a gondokba, hogy megoldásokat találjatok rájuk. Minden attól függ, mennyire vagytok őszinték és elszántak.

Halak

Ha a jelenlegi kapcsolatod hibája, eddig rejtve maradt, akkor ma fény derülhet rá. A kérdés az, most mit kezdesz vele, Halak? Dönthetsz úgy: figyelmen kívül hagyod, remélve, hogy előbb-utóbb el fog tűnni, vagy felvállalod és megoldást keresel rá a pasiddal együtt. A szingliknek is sajnos kellemetlen felismerésben lesz részük.