A hétvégi szerelmi horoszkóp szerint kísérteni kezdi a múlt - főleg az exek - a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvégén egyre jobban nyilvánvalóvá válik a köztetek lévő összeférhetetlenség. Ha most nem sikerül megoldani a gondjaitokat, nagy az esélye a szakításnak. Az is közrejátszik, hogy szeretnél inkább a  karrieredre  fókuszálni, míg a pasid talán féltékeny erre, vagy elhanyagolva érzi magát. A szingliket pedig erőteljesen kísérti a múlt, főleg egy bizonyos ember.

Bika

Sok kedves emléket idézhet fel benned a hétvége. Lehetőséged van arra, hogy felvedd a kapcsolatot az exeddel vagy a régi szerelmeiddel. Még egy egészen elfeledett, de ismerős arc is felbukkanhat a múltból, aki édes érzéseket ébreszt benned. Ne hagyd figyelmen kívül ezeket az érzéseket, de azt se feledd, miért ért véget a korábbi kapcsolatod!

Ikrek

Hirtelen kedved támad átpörgetni a telefonodban a számokat, vagy átnézd a régi fényképeket, amiket az exeidről vagy a régi szerelmeidről őrizgetsz. Egy múltbeli arc arra késztethet, hogy újragondold a kapcsolat befejezésének okát. Lehet, ideje újra találkozni, és megnézni, változott-e valamit, vagy változhat-e a jövőben.

Rák

A hétvégén összekaphattok a pasiddal a karrier és a  párkapcsolat felborult egyensúlya miatt. A nyilvános és közösségi imázsod is problémát okozhat köztetek, és féltékeny lehet a szerelmed. Ezt úgy lehet leküzdeni, ha csak átbeszélitek a gondjaitokat, és meghallgatjátok egymást. Csak a megfelelő nézőpontra van szükség, és a megértés győz.

Oroszlán

A hétvégén nagyon erős vágy él benned Oroszlán, hogy rendbe tedd a kapcsolatodat, és felszedj mindent, ami a szőnyeg alá lett söpörve. Meglehet, ez konfliktust szül, de ennek segítségével közelebb kerültök egymáshoz. A következő napokban fontos döntéseket kell meghoznotok, de igazából kellemes változásra számíthattok.

Szűz

Úgy érzed, Szűz, több probléma is van, amely megnehezíti a kapcsolatotokat, és ezek most nyomasztani kezdenek. Mivel a pasid nem szívesen hozza fel őket, neked kell kezdeményezned a megoldásukat. Hidd el, nyitott lesz rá! A szinglik rengeteget agyalnak azon, hogy felhívják az exüket, akire mostanában sokat gondolnak, de mielőtt megtennék, jusson eszükbe, miért ért véget a kapcsolat.

Mérleg

Kénytelen leszel igazat adni egy bizonyos dologban a pasidnak. Bűntudatod lehet egy korábbi esettel kapcsolatban, ezért is igyekszel most a kedvére tenni. De ha egy békés környezetben átbeszélitek a történteket, azzal elősegítheted a kapcsolat gyógyulását. Az egyedülállók életében felbukkanhat az exük vagy egy régi szerelmük.

Skorpió

Készen álltok a pasiddal arra, hogy továbblépjetek, és magatok mögött hagyjátok a fájó múltat. Eljött a megértés, a megbocsátás és a gyógyulás ideje. Érzelmekkel teli napok várnak rátok, de sokat javulhat a kapcsolatotok. Az egyedülállók életében hirtelen előkerül az ex-partner, és igencsak fejtörést okoz számukra, adjanak-e még egy esélyt neki vagy sem.

Nyilas

Úgy tűnik, hogy a múlt túlnyomórésze megjelenik a jelenedben. Nemcsak azért, mert sóvárogni kezdesz utána, hanem talán amiatt is, mert meg is jelenik valaki belőle! Ez a személy talán fel is forgatja a párban élők életét, de a szinglik lába alól is hirtelen kicsúszik a talaj. Most aztán igazán kiderül, milyen erős a párok kapcsolata!

Bak

Az előrejelzések szerint, a múlt kellemes érzésekkel és nosztalgiával tér vissza, és egy régi szerelmed vagy volt pasid felveszi veled a kapcsolatot. Ha szingli vagy, ezt kimondottan pozitívan fogadod, hiszen a jelek szerint sokat változott az exed, és talán így még lehet is köztetek valami. Ám ha párban élő vagy, az illető miatt nem kis dráma alakulhat ki a szerelmi életedben, Bak.

Vízöntő

A hétvége főleg arról fog szólni, hogy rendbe tegyétek a kapcsolatotokat. Végre sikerülhet megbeszélni azokat a problémákat, amiket korábban nem tudtatok, és úgy döntötök: szeretnétek helyrehozni a dolgokat. Ezt a folyamatot könnyű elindítani, mivel sok jóindulat van körülötte. A szinglik pedig úgy döntenek: ismét összejönnek egy volt pasijukkal.

Halak

A hétvégén az egyik kedvenc hobbidnak hódolhatsz Halak, ami a mély és tartalmas beszélgetést jelenti. Ezt most főleg a pasiddal teszed, akivel tiszta vizet öntötök a pohárba egy olyan múltbeli problémával kapcsolatban, amely mindkettőtöket kísértett. Valószínűleg így még szorosabbá válik a kapcsolatotok. Közben a szinglik sokat agyalnak a korábbi kapcsolataikon, hogy rájöjjenek, miért nem működtek.