A hétvégi horoszkóp szerint a szinglikre rálelhet a szerelem, a párban élők pedig romantikázhatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ha valaki más esküvőjéről vagy eljegyzéséről hallasz, akkor egy-két felismerésre juthatsz a szerelmi életeddel kapcsolatban. A hétvége arra ösztönöz téged és a pasidat, hogy fontolóra vegyétek a hosszú távú elköteleződés lehetőségét.

Bika

Szereted a meglepetéseket, de megdöbbenhetnek a hétvégi események, különösen, ha keresed az igazit. Lehet, a szerelem első látásra áldozata lehetsz, Bika. A párban élők kapcsolata kezd helyrerázódni, és véget ér a viharos időszak az életükben. A napokban beköszönt a gyengédség és romantika korszaka.

Ikrek

Nagyon szerencsésnek érezheted magad, Ikrek. Csodálatos, gondoskodó, pasid van, aki csak a legjobbat akarja neked, és a hétvégén is lehozza neked a csillagokat. De talán ez neked probléma, mert túl sok jót kapsz tőle, ami számodra unalmas. Jön is valaki - egy hamisítatlan rosszfiú -, aki újfajta izgalmat hoz magával, és elbizonytalanít téged.  Akár szingliként, akár párban élőként ismered meg: légy óvatos!

Rák

Az emberek a legfurcsább dolgokat teszik meg a szerelemért. Ez a hétvégén különösen nyilvánvaló lesz. Ha valaki üldöz a szerelmével, és nem fogadja el a nemet, készülj fel néhány nagyon szokatlan taktikára. Nem fogja feladni, és a lehető legváratlanabb helyeken és időben bukkanhat fel.

Oroszlán

Furcsának tűnik a pasid, olyan, mintha egy másik bolygóról származna. Ennek semmi köze a kinézethez, sokkal inkább a gondolkodásához, a jelleméhez, ami valahol imponál számodra. Ugyanez  történhet a szinglikkel is, akik a hétvégén ismerkedhetnek egy hihetetlen pasival, akihez foghatóval még nem találkoztak.

Szűz

A napokban új dolgokat próbáltok ki a szerelmeddel, ami nemcsak a kapcsolatotokat, hanem a nemi életeteket is felrázza. Valószínűleg az egész hétvégét átromantikázzátok és szexszelitek, ami különösen jót tesz nektek. Már rég nem érezted magadat ilyen boldognak. Annyira egymásra vagytok hangolva, hogy még a másik gondolataiban is olvastok.

Mérleg

A hétvége némi káoszt hozhat a szerelmi életedbe, kedves Mérleg. Valami nincs rendben, bár lehet, nem tudod pontosan, mi a baj. Ha az elhidegülés időszakát élitek át, nem biztos, hogy azonnal megjelenik a megoldás. Azonban előrelépés az, ha egyáltalán próbáltok meg megoldást találni. A szingliknek is érdemes lenne elgondolkodniuk azon, vajon, miért kerüli el őket a szerelem.

Skorpió

A hétvégén a figyelem középpontjában találod magad. Többen is rád írhatnak azzal a szándékkal, hogy szeretnének veled randizni. Vajon kinek fogsz esélyt adni, Skorpió? A párban élők sem üldögélnek otthon, igazán kellemes napok elé néznek, és különösen üdítő lesz a kapcsolatukra nézve az a sok program, amit beterveztek maguknak.

Nyilas

A hétvége okozhat néhány meglepetést: felbukkanhat az exed, és sikeresen visszakönyörögheti magát. Talán valóban érdemes még egy esélyt adnod neki, szóval alaposan gondold át a dolgod! Az viszont már kellemetlenebb, ha épp van pasid, és úgy bukkan fel. Olyan döntéshelyzetbe kerülhetsz, amibe egyedül neked van beleszólásod.

Bak

Izzik közted a pasid között a levegő. Igazán forró, és egyúttal romantikus napokat tölthettek el. Amennyiben szingliként az igazira vársz, a hétvégén megjelenhet. Azonnal meglesz köztetek az összhang, és mindketten meglepve konstatálhatjátok: megtaláltátok a tökéletes partnert!

Vízöntő

Általában szereted pszichológiailag elemezni a potenciális pasijaidat Vízöntő, mielőtt összejönnél valakivel, hogy lehetőleg biztosra menj. A hétvégén nem kapod meg ezt a lehetőséget, mivel a szerelem a derült égből, villámcsapásként csap beléd. A párban élők kapcsolata kissé le van ülepedve, nem ártana ezen tudatosan segíteniük és tenni az ellen, hogy kihűljön a szerelmük lángja.

Halak

Találkozol valakivel, aki többet lát benned, mint te önmagadban, és ez elvarázsol téged. A különleges személytől értékes leckéket kaphatsz. Hogy komoly szerelem is kibontakozik-e ebből, az csak rajtatok múlik! A párban élők valószínűleg otthon töltik a hétvégét, szerelmesen összebújva, méghozzá a legnagyobb romantikában vagy éppen békességben.