A hétvégi horoszkóp szerint lehetőségük lesz a párban élőknek feltuningolniuk a kapcsolatukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Használhatod a hétvége energiáját arra, hogy felfrissítsd a párkapcsolatodat. Jobb, ha nem vársz a csodára, különben ki fog hűlni köztetek a szerelem. Randizzatok, lepd meg egy romantikus vacsorával, masszírozd meg az imádottadat. Használd a fantáziádat!

Bika

A hétvége gyermeki lelkesedést hoz a szerelmi életedbe! Hozd ki a legtöbbet ebből a kalandos légkörből. Menjetek, és csináljatok valamit a pasiddal, ami felrázza a kapcsolatotokat, és mondjuk próbáljatok ki valami olyat, ami máskor nem mertetek volna!

Ikrek

Ha vártad, hogy az a különleges személy jöjjön az életedbe, akkor más szemszögből kell szemlélned a helyzetedet. Minél előbb tanulod meg egyedül is élvezni az életet, annál hamarabb megtalálod az szerelmet! A párban élők kapják össze magukat, és turbózzák fel a kapcsolatukat, mert nagyon le van ülepedve!

Rák

A hétvégi bolygóállások arra késztetnek, hogy színt vigyél a szerelmi életedbe, kedves Rák! De jobban teszed, ha megvitatod, mire vágysz, máskülönben úgy alakulhatnak a dolgok: a romantikázásból veszekedés lesz és ugrottak a szép reményeid. A szingliknek sem alkalmasak a következő napok az ismerkedéshez, most csak mellé nyúlhatnak, ezért inkább lógjanak a barátaikkal!

Oroszlán

Egy kis versengés alakulhat ki közted és pasid között. Lehet, egyikőtök úgy érzi, többet ad a kapcsolatba, és ennek bizonyítására törekszik. Az igazság valószínűleg az, hogy mindketten egyformán adtok egymásnak, csak éppenséggel nem becsülitek meg a másikat kellően. Igazán változtathatnátok ezen, Oroszlán!

Szűz

Érdekes események várnak rád, Szűz. Valaki a múltadból újra belép az életedbe, és a jelenlegi szeretődnek nehéz lehet megbirkózni azokkal az érzésekkel, amelyeket egykor egymás iránt éreztetek. Sok megnyugtatásra és talán egy intenzív beszélgetésre is szükség lehet ahhoz, hogy elhiggye: már semmi sincs köztetek. Érdekes módon akár meg is kedvelhetik egymást!

Mérleg

Visszatér a játékosság a szerelmi életedbe. A következő napokban rengeteget fogtok szórakozni a te Mr. Bigeddel. Hagyd, hogy kiélje gyermekies hajlamait, ettől csak még boldogabb lesz! A szinglik viszont kiakadnak és olyan érzésük van: nincs egy rendes pasi a világon. Valószínűleg nem a hétvégén találják meg álmaik szerelmét!

Skorpió

Ahelyett, hogy a megszokott kritikus hozzáállásodat használnád, mikor eldöntöd, valaki megfelelő társ-e vagy sem, inkább a gyermeki csodálattal próbálod nézni. Megfigyelsz valakit és aktívan keresni fogod a pozitívumait. Hiszed vagy sem, de ez tényleg jó ötletnek bizonyul! A párban élőknek is ezt kellene tenniük ahelyett, hogy non-stop kritizálják a pasijukat.

Nyilas

A napokban rendkívül merésznek érzed magát, amikor meg kell tenned az első lépést egy új kapcsolat felé. Úgy érzed, nem tudod tovább elviselni a várakozást. Most vagy soha! A párban élők is ezt érezhetik: képtelenek tovább várni, ezért már a hétvégén a Nagy Ő elé tarják azt, hogy pontosan mire vágynak.

Bak

A következő napokban olyan érzésed van: nem hagy élni a pasid, és állandóan veled akar lenni. Légy vele megértő, hiszen szeret, és valószínűleg úgy érzi, kevés minőségi időt töltötök együtt. A szinglik igazán élvezik a hétvégéjüket, mert kedvükre vannak a könnyed flörtök, de most épp ezt a tét nélküli szórakozást élvezik a legjobban.

Vízöntő

Mozgalmas hétvége elé nézel, Vízöntő! A bolygóállások az izgalom és a verseny légkörét teremtik meg. Benne van a pakliban, hogy a barátnőddel ugyanaz a pasi tetszik nektek, és úgy döntötök: azé, aki meghódítja! Viszont a párban élők esetén egymás között merül fel a versengés egy tevékenység kapcsán, de remélhetőleg nem felejtik el: ez csak játék. Máskülönben hamar össze fognak veszni!

Halak

Ha van valami, amit nagyon szeretnél megbeszélni a Rómeóddal, akkor itt a lehetőség, hogy megtedd. Most szinte akármit elérhetsz nála, csupa fül lesz rád, Halak! Ahogy a szinglik is sikeresen hódíthatnak, mert természetes bájukkal, jó humorukkal most bárkit képesek levenni a lábukról.