A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők válaszúthoz érkeznek, a szinglik megismerkednek egy hozzájuk hasonlóval. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A párban élők meglepve tapasztalják: mindketten megváltoztak. Az igazság az, már másképp látjátok a jövőtöket, mint mikor összejöttetek. A kérdés az: mennyi benne a közös? Ennek fényében dől el a napokban a kapcsolatotok sorsa. A szingli Kosok élvezik a laza, tét nélküli flörtölgetéseket a Tinderen.

Bika

Úgy érzed, valamilyen erő éppen szétszakít titeket a szerelmeddel. Valóban a hétvégén dől el a kapcsolatotok sorsa. Ne aggódj, még nagyon is megmenthető, de azért keményen kellene dolgoznotok. A szinglik megismerkednek valakivel, aki felvillanyozza őket, mert rengeteg a közös vonzás bennük.

Ikrek

A hétvégén kezdetét veheti egy különleges kapcsolat egy nagyon hosszú és mélyreható beszélgetéssel. Könnyen lehet, hogy az illető meg akar vigasztalni, vagy önbizalmat önteni beléd, és váratlanul komolyra fordulnak a dolgok. Készülj, mert életed legszenvedélyesebb csókjában lehet részed.

Rák

Megismersz valakit, aki csodálja a látásmódodat és a kiváló intellektusodat. Mindenképpen vidd tovább az ismerkedést, még akkor is, ha nem indul szenvedélyes kapcsolatnak, mert hamarosan azzá fejlődhet. A párban élők is meglepve konstatálják azt: még nagyon is tudnak meglepetéseket okozni egymásnak.

Oroszlán

Szingliként semmiképpen se raboskodj otthon a hétvégén, mert nagyon érdekes emberekkel találkozhatsz. Az egyik egy adag napsütést hozhat az életedbe, mivel úgy tűnik, mindkettőtöknek azonos az érdeklődési köre és a felfogása. Párban élőként a lovagod lesz az, akinek sikerül bearanyoznia a napjaidat, és kellemes meglepetéseket okoz!

Szűz

Mostanában fasírtban voltatok Rómeóval? Akkor itt egy jó hír: a hétvégén visszatér a régi tűz és szerelem a kapcsolattokba, újra úgy fogjátok imádni egymást, mint mikor összejöttetek. Az egyedülállók most nagyon bölcsen saját magukba fektetnek, és új rucikkal, kényeztető masszázsokkal jutalmazzák magukat!

Mérleg

Vedd elő a legszexibb ruhádat, a legcukibb vicceidet, és a pengeéles elmédet, aztán irány a buli! Ha mindig is szerettél volna találkozni valakivel, aki ugyanolyan kalandvágyó, szókimondó, spirituális és bolondos, mint te, akkor most valószínűleg megismered! A „probléma” az, hogy ez a párban élőkkel is megtörténhet…

Skorpió

Valószínűleg szakítotok a pasiddal - vagy búcsút intesz annak, akivel ismerkedsz -, de nem fogsz túl sokáig szomorkodni, mert szinte azonnal jön is egy másik. Talán te magad tervezed így, ám az is lehet, hogy meglepetésként fognak érezni az események. Készülj fel az érzelmi hullámvasutazásra!

Nyilas

Megismerkedsz egy nagyon titokzatos, és nagyon izgalmas pasival, akit mindenáron meg akarsz majd hódítani, Nyilas. A párban élők életében most olyan dolgok merülnek fel, amikre korábban sosem gondoltak, mint a házasság vagy a családalapítás. A pasid rendkívül határozottnak bizonyul mindkét kérdésben. Na, és te?

Bak

Hamisítatlan romantikus hétvége vár rád Mr. Biggel. Minden képzeletet felül fog múlni, sokkal jobb lesz, mint azt eltervezed. Ilyenkor érzed igazán, hogy megtaláltad a Nagy Ő-t. A szinglik pedig megismerkedhetnek valakivel, aki megmozgatja a fantáziájukat, és érdemesnek találják arra, hogy időt szánjanak rá.

Vízöntő

Mind a ketten tisztában vagytok azzal, Vízöntő: gondjaitok vannak. Arra szánjátok a hétvégét, hogy elemezzétek ezeket a problémákat, és megpróbáljátok megmenteni a kapcsolatotokat. A következő napokban eldől, mi lesz veletek. A szinglikre is vár egy fontos döntés a szerelmi életükkel kapcsolatban.

Halak

Nagyon mély gondolataid vannak a kapcsolatotokat illetően. Érzed, hogy okkal hozott titeket össze a sors, és meg kell tanulnod bizonyos leckéket a szerelmed által. A napokban vele együtt boncolgathatod a kapcsolatodat, ami közelebb hoz titeket egymáshoz. A szinglik is hasonló helyzetben vannak: azon agyalnak miért kellett összejönniük az exükkel.