A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők egymáson vezetik le a feszültséget, a szinglik meglelhetik a Nagy Ő-t. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egy társasági összejövetel teljesen megváltoztathatja a szerelmi életedet. Meglehet, ezen a hétvégén találkozol az igazival. A párban élők között puskaporos lesz a hangulat, és minden apróságon képesek összeveszni.

Bika

A párban élők úgy érzik, megromlott a kapcsolatuk. Nem azt kapják a szerelmüktől, amihez hozzá vannak szokva, és sokat aggódnak a jövőjük miatt. A szinglik nagyon elégedettek lesznek önmagukkal, hiszen mágnesként vonzzák a pasikat, és kedvükre flörtölgethetnek.

Ikrek

Nagyon zabos leszel a hétvégén, magad sem tudod mi miatt, és minden érzésedet a pasid nyakába boríthatod, aki nem tud velük mit kezdeni, így a végén legfeljebb csak összevesztek. A szinglik a feszült hangulatuk miatt inkább messzire elkerülik a társaságot.

Rák

Egy igazán különleges pasira vágysz? Minden jel szerint, hamarosan találkozol vele! Járj nyitott szemmel az összejöveteleken, ahol megfordulsz. A párban élők nagyon fáradtak és lestrapáltak lehetnek, így a napokban inkább csak csendesen összebújnak, és a túlélésre hajaznak.

Oroszlán

Fantasztikus randiban lesz részed Oroszlán egy kivételes pasival. Meglehet, ő lesz életed szerelme, mert pont olyan, akire mindig is vágytál. A párban élők sokat fognak lelkizni a hétvégén, ami két irányba terelheti a kapcsolatukat: megerősíti vagy véget vet neki.

Szűz

Szingliként megismerkedsz valakivel, aki teljesen levesz a lábadról, és a legszívesebben már az esküvőtöket terveznéd. Csak türelem, ne kapkodj el semmit! A párban élőket a lelkük mélyén zavarhatja, hogy a pasijuk még nem kérte meg a kezüket, és ez okozhat némi feszültséget a kapcsolatukban.

Mérleg

Ne kapkodd el a dolgokat, Mérleg! Ha valaki nagyon rád hajt, és érdekel a pasi, hadd küzdjön érted, utána annál jobban fog értékelni téged! A párban élők beszéljenek az esetleges problémáikról, mert a követező napokban megoldást találhatnak rájuk.

Skorpió

Elő a fekete szexi ruciddal Skorpió, mert egy nagyon vonzó pasi randira hív téged, aki minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak. Csak nem a Nagy Ő az? A párban élőknek sem ártana veszekedés helyett inkább vascsizni menniük.

Nyilas

Megismerkedsz valakivel egy összejövetelen, akit ugyanazok érdekelnek, mint téged, és még a felfogása is olyan, mint a tiéd. Csak nem az álompasi az? A probléma az lehet, hogy párban élőként is ezt tapasztalhatod!

Bak

Buliba mész, Bak? Akkor számíts arra: több pasit is lazán felcsíphetsz, nemigen fognak tudni ellenállni neked. A párban élők viszont összeveszhetnek emiatt, mert a jegy szülöttének pasija nem akar menni, és talán azt sem akarja, hogy a szerelme elmenjen…

Vízöntő

Eléggé türelmetlenek lesztek vagytok Mr. Biggel. Állandóan kötekedtek egymással, folyton beszóltok a másiknak. Amíg egyikőtök nem enged ebből, addig meglehetősen borús és feszült hangulatban telnek a napjaitok.

Halak

A hétvégén hatalmi harc alakul ki közted és a pasid között. Mindketten mást akartok, és azon lesztek, hogy rávegyétek a másikat. Nem ez a legbölcsebb megoldás, de most nagyon makacsok vagytok az józan gondolkodáshoz.