A hétvégi horoszkóp szerint a következő napok romantikus meglepetéseket tartogatnak a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos 

A szakítás megnehezítheti a szívedet, különösen akkor, ha osztozkodni kell a közös holmikon. De ha te egy szerencsés Kos vagy, aki épp nem szakít, rád törhet a birtoklási vágy, amivel kissé megnehezíted a szépnek induló hétvégéteket. Ne akard kisajátítani a pasidat!

Bika

Mivel a Hold a jegyedben jár, úgy érezheted, meg kell tenned néhány dolgot magadért. Ehhez hozzátartozik az énidő, akárcsak a minőségi idő töltése a pasiddal. Ugyanakkor vasárnap az Ikrekbe lép a Hold és segít abban, hogy a legnagyobb lazasággal a tudtára add, mire vágysz. 

Ikrek

Kissé féltékenyek lehetnek mások a szerelmi életedre, ezért meg akarod ezt őrizni. Mindent megteszel azért, hogy emlékezetes, romantikus napokban legyen részetek. De ezt kettőtökért tedd, és ne azért, hogy utána elmesélhesd másoknak, vagy legyen mivel villognod az Instán.

Rák

A barátok fontosak, így amikor új kapcsolatban találod magad, vagy próbálsz családias légkört teremteni a szerelmeddel, nehéz megtalálni, hogyan lehet egyensúlyban tartani mindezt. Ne aggódj, Rák, végül sikerül mindenkire elég időt szánni a hétvégén. 

Oroszlán

Akadhat néhány nehézség az ünnepi készülődés közben, de a szerelmed hősként lép fel, és sokszor kihúz a bajból. A napokban olyan lesz számodra, mint egy igazi lovag, aki megmutatja érzékeny oldalát, és elárulja a veled kapcsolatos terveit a jövőre nézve. 

Szűz

A következő napokban az eddigiekhez képest sokkal jobban megértheted a szerelmedet. Az évnek ez az időszaka stresszes lehetett neki, ezért érdemes hagynod, hogy kiöntse neked a szívét. Nagyon hálás lesz ezért, és ezt nem is akárhogy fogja a tudtodra adni. 

Mérleg

El vagy havazva a feladatokkal? Segítségre lenne szükséged? Kérj bátran az imádottadtól. Hidd el, együtt többre vagytok képesek és gyorsabban is végeztek a feladatokkal. A következő napok tökéletesek arra, hogy megerősítsétek a köztetek lévő köteléket. 

Skorpió

Készülj Skorpió, mert megeshet, hogy épp szenteste kerül sor lánykérésre. Az egész hétvégéteket a romantika jellemzi, végig úszol majd a boldogságban, de a szenteste lehet az, ami felteszi a pontot az i-re. Szingliként akár azért, mert biztató üzenetet kapsz a kiszemeltedtől.

Nyilas

Légy türelmes Mr. Biggel. Sokat bakizhat a hétvégén vagy más okokból kifolyólag, de többször is felidegesíthet. Minél megértőbb vagy vele, annál több szeretetet és hálát fogsz érte kapni. Ezzel csak jót teszel a kapcsolatotokkal. A szinglik egy izgalmas ígéretet kaphatnak a jövőre nézve.

Bak

A lelked mélyén tele vagy szenvedéllyel és érzelemmel, mégis megmakacsolod magad, és nem akarsz elérzékenyülni. Pedig nagyon jót tenne a kapcsolatotoknak. Nyugodtan engedd meg magadnak, hogy gyengéd és sebezhető legyél. Gyerünk Bak, nyílj meg!

Vízöntő

Harmónia és a teljesség jellemzi a szerelmi életedet, Vízöntő. Pontosan úgy sikerül a hétvége, ahogy eltervezed és ez nagyon boldoggá tesz. Rég volt már annyira meghitt és kiegyensúlyozott a viszonyoddal Mr. Biggel, mint amennyire a napokban lesz.

Halak

Talán most van az első alkalom, hogy hátradőlsz és nem vársz semmit. Ahogy esik, úgy puffan. Jó ez a mentalitás, mert így végre elengeded és jól érzed magad. Talán ez kell ahhoz is, hogy az imádottad akarjon többet tenni a kapcsolatért. Az egyedülállók olyan üzenetet kaphatnak, amitől meggyógyul a szívük.