A hétvégi horoszkóp szerint az év utolsó napjai romantikusra sikerednek és még meglepetés is vár a zodiákus tagjaira. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bárhol is jársz a hétvégén, mágnesként vonzod a tekinteteket, így simán előfordulhat az, hogy bepasizol az év utolsó napjaiban. A párban élők napjai is jól alakulnak, és romantikus hangulatban várják majd az új évet. Akár kettesben, akár a barátaikkal teszik, élményekből nem lesz hiány!

Bika

Akár meglepetésként ér, akár nem, de rád ír az exed, és az is lehet, hogy szeretné veled tölteni az év utolsó napjait. Ez nem biztos, hogy bölcs dolog lenne, ezért kétszer is gondold meg, mit teszel! A párban élők kapcsolata sokat javulhat egy alapos lelkizésnek köszönhetően, ami bizony helyrebillenti a kapcsolatuk egyensúlyát.

Ikrek

Egy jó barátod bemutathat egy nagyon jó kiállású pasinak. Még az is lehet, hogy vele töltöd az év utolsó napjaid, de talán a jövő évet is! A párban élők életében adódhat némi a feszültség, ha Mr. Big és az Ikrek családja nem jönnek ki jól egymással, de ezt leszámítva jó hangulatban telik az év utolsó hétvégje.

Rák

Légy óvatos Rák, ha valamilyen hirtelen felindulás hatására átlépnél egy határt egy kollégával vagy közeli baráttal. Az ilyen fellángolások kockázatosak lehetnek. Amennyiben foglalt a szíved, számíthatsz arra, hogy a szerelmed elkápráztat egy romantikus meglepetéssel.

Oroszlán

Találkozol valakivel, aki minden kritériumodnak megfelel. Bizony Oroszlán, akár ő lehet az igazi, szóval ne szalaszd el a lehetőséget, hogy közelebbről is megismerd! A párban élők akár a barátaikkal buliznak, akár a kanapén összebújva, meghitt pillanatokra és meglepő szerelmi vallomásokra számíthatnak.

Szűz

Valaki randira hívhat a hétvégén. Érdemes lehet adni neki egy esélyt, nem bánnád meg! A párban élőket kellemes meglepetés éri, mivel a szerelmük jó hírt oszthat meg velük. Ha ez nem lenne önmagában is elég, még egy különleges ajándékot is kaphatnak, ami lehet tárgyi jellegű, de akár gesztus is.

Mérleg

Keményen dolgozol, és megteszed azokat a dolgokat, amikről tudod, hogy meg kell tenned önmagad fejlesztéséhez. Ez a hozzáállásod - és persze eredményeid -, segítenek új embereket bevonzani. A párban élők szerelmi élete sokat fejlődhet néhány nap alatt, talán azért is, mert végre tisztázzák az érzéseiket.

Skorpió

A szerelem ott talál, ahol vagy. Elképesztően szerencsés időszak ez az életedben, ha egyedülálló Skorpió vagy. Ám a párban élőknek sem lesz okuk szomorkodni. A következő napokban meghitt romantikázásra számíthatnak, ami segít abban, hogy jobban megismerjék egymást a szerelmesek.

Nyilas

Ugye milyen jó érzés Nyilas, ha akarnak, szeretnek és dédelgetnek? A pasid látványosan kimutatja irántad való érzéseit, ami nagyon boldoggá tesz téged. Akár a barátokkal buliztok, akár meghitten bekuckóztok, új élményekből nem lesz hiány. Arra is tökéletes a következő pár nap, hogy megtervezzétek a jövőtöket.

Bak

A napokban végre látni fogod: ugyanazon az oldalon álltok Mr. Biggel. Mind a ketten ugyanazt akarjátok a jövőre nézve. Ha visszagondoltok az elmúlt időszakra, rá fogtok jönni, hogy sokat változtatok mindketten, és maga a kapcsolatotok is, ez pedig csak még jobban összehoz titeket.

Vízöntő

Egy kicsit ma alatt lehet a pasid, de végül sikerül felvidítanod. Az is sokat segítene, ha őszintén beszélnél neki az érzéseidről. Az egyedülállók legyenek óvatosak, ha ismerkednek, mert elronthatják az esélyüket a kiszemeltjüknél egy rossz viccel.

Halak

Fektess be a kapcsolatodba, de saját magadba is. A következő napokban végre jut időd önmagadra, de a szerelmeddel is sikerül minőségi időt tölteni, ami lehetőséget teremt arra, hogy romantikus hangulatban beszélgessetek a jövőről. A szinglik a barátnőik társaságában összeismerkedhetnek egy sráccal, de ne számítsanak kalandnál többre az illetővel.