A hétvégi horoszkóp szerint azok, akik dolgoztak a kapcsolatukon vagy önmagukon, most learathatják a babérokat, akik viszont nem, azoknak jön a feketeleves. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Leszáll a rózsaszín köd a szemedre, és azon keresztül csodálod a szerelmedet, de valószínűleg nem ok nélkül. Romantikus gesztusokat tehet feléd, és megmutatja egy másik oldalát, amitől teljesen másként látod őt, meg az egész kapcsolatotokat. Most a szingli Kosok is szerelembe eshetnek.  

Bika

Egy tisztázó hétvége vár rátok, Bika. Ha eddig nem került szóba a jövőtök, most szinte biztosan sor kerül rá. A jó hír az, hogy valószínűleg mindketten ugyanúgy képzelitek a jövőt, és ez téged, és Mr. Biget is megnyugtatja. A szinglik a legmeglepőbb helyen cserélhetnek elérhetőséget egy szexi pasival.

Ikrek

A hétvégén nagy esélye annak, hogy bevállalsz egy titkos viszonyt, akár te leszel a szerető, akár a te kapcsolatodban jelenik meg az a bizonyos harmadik fél. Ám azért is lehet titkos a viszony, mert más okból kifolyólag nem vállalhatjátok fel, például azért, mert egy kollégával melegedsz össze.

Rák

Tudod, mihez tökéletes ez a hétvége, Rák? Az elengedéshez. Hogy elengedd az exed emlékét vagy a szerelmedet, ha már nagyon nem működik a kapcsolat. Most a csillagok még a dolgodat is megkönnyítenék, ezért érdemes erőt venni magadon, és megtenni ezt a nehéz lépést.

Oroszlán

Néha a dolgok nem működnek egy kapcsolatban, és olyankor kell valamin változtatni. A hétvége javulást hoz a szerelmi életedben, mert az imádottaddal meglelitek annak a módját, amivel jobbá tehetitek a kapcsolatot. A szingli Oroszlánok is rájönnek arra, min kellene változtatniuk ahhoz, hogy megtalálják az igazit.

Szűz

Hirtelen olyan érzésed van Szűz, mintha egy álomból ébrednél, a valóság pedig nem annyira mámorító. Tisztán látod a pasid hibáit, és mindazt, ami nem működik a kapcsolatban. De ne aggódj, megérkezik a türelem, az erő és a kitartás ahhoz, hogy javíts a helyzeten.

Mérleg

Vajon tényleg meg kell tenned mindezt? Ezen töprengsz a hétvégén, hogy megérdemli-e a pasid mindazt, amit érte teszel vagy legalábbis, biztos szükség van-e erre a sok erőfeszítésre. Lehet, sokkal boldogabb lennél, ha kicsit visszavennél, és talán így motiválhatnád a szerelmedet, hogy tegyen többet kettőtökért.

Skorpió

Most nincs olyan dolog, amit ne tennél meg Mr. Bigért. Számodra most a kapcsolatotok a legfontosabb. Szerencsére nem egyoldalúak az erőfeszítéseid, és ő is tenni fog kettőtökért. A szingli Skorpiókat nem kis meglepetés érheti, ugyanis olyanba szerethetnek bele, aki korábban egyáltalán nem jött be nekik.

Nyilas

Sok időt és energiát fektettél a kapcsolatodba, hogy működjön. A hétvégén végre élvezheted is gyümölcsét. A szerelmedből előbújik az az ember, akire mindig is vágytál, és olyan boldogságot érezhetsz, amire rég volt már precedens. Az egyedülálló Nyilasok élvezik a plusz figyelmet, amit a napokban kapnak.

Bak

Kétszer is gondold meg Bak, hogy hazudsz-e a pasidnak vagy sem. Lehet, hogy nem akarod megbántani vagy a konfliktust szeretnéd elkerülni, de ha utána kiderül - amire megvan a lehetőség -, akkor az komoly törést okozhat a kapcsolatotokban. Szingliként most hajlamos lehetsz összejönni valakivel azért, hogy ne legyél egyedül.

Vízöntő

Talán a munkahelyi stressz miatt, de eléggé feszültek lehettek az imádottaddal. Jót tenne, ha kimozdulnátok otthonról és legalább egy adventi vásárba ellátogatnátok vagy elmennétek korcsolyázni, mert sokat dobna a kapcsolatotokon. Az egyedülállók se maradjanak otthon, mert forró flörtök várnak rájuk!

Halak

A szerelmed tükörként szolgál, és segít felfedezni azokat a dolgokat, amiket tudnod kell magadról. Ez a folyamat támogat abban, hogy azzá válj, akiről tudod, hogy válni szeretnél. A szinglik éjszakába nyúlóan csetelhetnek egy sráccal, akit a napokban ismernek meg.