A hétvégi horoszkóp szerint kellemes meglepetésre vagy csalódásra számíthatnak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Néhány érdekes fejlemény történhet veled a melóhelyeden, ahol a jelek szerint megismered az új pasidat. Más szingli Kosok viszont a neten ismerkednek egy külföldön élő fickóval, aki nyomban elcsavarja a fejüket. A párban élők vigyázzanak, mert ezen a hétvégén valaki más lophatja el a szívüket!

Bika

Valaki ma különleges - és valószínűleg drága - ajándékot ad neked Bika, és tanácstalan lehetsz, hogyan reagálj rá. Valójában minden attól függ, viszonzod-e az illető érzéseit, vagy esélytelen, hogy egy pár legyetek. De ha ez a párban élőkkel történik, most ők is sokkot kaphatnak.

Ikrek

Furcsán a viselkedik a pasid, és ez nyugtalanít. Túl kedves lehet a szokottnál, túlságosan igyekszik. Mielőtt megcsalást sejtenél és kiakadnál, légy türelemmel, mert kiderülhet: valami teljesen más oka van annak, amiért hirtelen álompasiként viselkedik. A lényeg: kellemesen csalódhatsz!

Rák

Készülj fel Rák, mert a pasid vagy valaki, akinek nagyon tetszel, elszántan fog küzdeni azért, hogy meghódítson téged. A párban élőket ez rendesen összezavarja, mert mostanában elég hullámzó volt a pasijuk kedve. Itt a lehetőség tiszta vizet önteni a pohárba, és ezzel megoldhatjátok a kimondatlan gondjaikat.

Oroszlán

A szingli Oroszlánok gondban lehetnek, mert nehezükre esik kifejezni az érzésieket annak, aki tetszik nekik, pedig pont itt lenne az ideje ezt megtenni! A párban élők is hasonló helyzetben vannak: szeretnének beszélni a gondjaikról, de nem tudják hogyan. Csak vágjanak bele a közepébe!

Szűz

Valami baj van, Szűz? A hétvégén másképp viselkedhetsz, mint általában, és aggodalom ébredhet a szerelmedben, hogy esetleg vele van bajod. Bármi is álljon a háttérben, beszélj vele, mielőtt szétaggódja magát! A szingliket is zaklatni kezdheti az, akivel a neten ismerkednek, ha hirtelen eltűnnek!

Mérleg

Tudod jól, hogy valamiben nincs (teljesen) igazad, mégis makacsul ragaszkodsz hozzá, és ezzel azt éred el: jól összevesztek a pasiddal. El is juthattok arra a pontra, hogyha nem olyan fontos neked, akkor lazán szakítasz. Ha viszont szereted, légy engedékenyebb!

Skorpió

Olyan érzésed van, mintha a pasid kerülne. Ne aggódj, Skorpió, nincs veled baja, csak egy kis magányra, nyugalomra vágyik. De hiába, valószínűleg megsértődsz azon, hogy mellőz téged. Most a szinglik is rossz néven veszik, ha visszautasítják őket. Nyugi, ettől még nem vagy kevésbé szexi!

Nyilas

A hétvégén összeáll a kép egy újabb darabka segítségével, és rájössz, mi nyugtalanított a kapcsolatodban az elmúlt napokban, csak talán nem bírtad megfogalmazni. Nyomozni kezdhetsz, hogy megtudd, igazad van-e. Jobb lenne, ha inkább egyből a pasidhoz fordulnál válaszokért!

Bak

Feszültség forrása lehet a pénz közted és Mr. Big között. Marakodás helyett próbáljátok meg higgadtan megbeszélni a gondokat, és megoldást találni rájuk! Az egyedülálló Bakokat sorra érik a csalódások a Tinderen, de azért ne adják fel a keresést, meg fogják találni az igazit!

Vízöntő

Megismersz valakit egy buliban, és hirtelen annyira összemelegedtek, hogy a lelki szemeid előtt már látod az esküvőtöket. Valóban többet kaphatsz tőle, mint amire számítasz, de azért ne rohand le a vágyaiddal! A párban élőkre is várnak kellemes meglepetések, mivel felfedezik egymás új oldalát, és ez üdítő hatással lesz a kapcsolatukra.

Halak

Lehetséges, hogy a pasid (a jelenlegi vagy akivel randizol) olyan meglepetést tartogat számodra, ami megváltoztathatja az életedet. Ez arra késztethet, hogy időt és kérj, és átgondold az egész kapcsolatotokat. Végül olyan döntést hozol, ami mindkettőtöket boldoggá tesz.