A hétvégi horoszkóp szerint rezegni kezd a léc a párkapcsolatok alatt. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvégén feldobhatsz egy robbanásveszélyes témát, amivel csak azt éred el: jól összevesztek, és egy darabig nem beszéltek. Megéri ez neked? Szerencsésebb lenne egy másik dologra fókuszálnod, amit régóta halogatsz, pedig tudod, hogy meg kellene tenned. Tessék, most jött el az ideje!

Bika

Kétféle módon kezelheted a kialakult kapcsolati válságot: veszekszel és duzzogsz, vagy megpróbálod kulturáltan megbeszélni a dolgokat a pasiddal, és megoldást találni a gondjaitokra. De persze, homokba is dughatod a fejedet, mint szoktad, ám akkor egy hét múlva megint előjöhet ugyanez a baj.

Ikrek

Próbálod megérteni a pasidat, aki furcsán viselkedik, és nem mondja el miért, de bármennyire is igyekszel megértő lenni, kezd az idegeidre menni a dolog. Bármennyire is nehéz, most ki kell várnod, amíg megnyílik neked. A szinglik is legyenek türelmesek, adjanak időt annak, akivel ismerkednek.

Rák

Légy óvatos, ha randizni mész! Ha nyugtalanító jeleket érzékelsz, ne hessegesd el őket, hanem vess véget mielőbb a randinak. A párban élők kapcsolata egyre feszültebb, és minden apróságon képesek összeveszni, de legalább gyorsan ki is békülnek! Valószínűleg a felszín alatt húzódik egy komolyabb probléma.

Oroszlán

Nagyszerű randiban lesz részed, sőt, akár össze is melegedhettek a pasival, de egy komoly probléma áll az utatokban. Valószínűleg foglalt, és nem tudjátok, mi legyen így veletek. A párban élők is randizni mehetnek, akik úgy érzik, egyre jobb és jobb lesz a kapcsolatuk. Mégis van valami, ami miatt bizonytalanok.

Szűz

Meg kell hoznod egy fontos döntést a hétvégén, kedves Szűz. Ha elégedett vagy a jelenlegi kapcsolatoddal, minden bizonnyal örülni fogsz, hogy a pasid (akár a leendő) utal arra: szeretne egy következő szintre lépni. Más esetben viszont komoly kihívást jelent az, hogyan kerüld el a dolgot.

Mérleg

Kicsit nehéznek találhatod ezt a hétvégét. Nagy reményeket fűztél hozzá, de a randi eléggé unalmasan sikerül. Párban élőként ez odáig vezethet, hogy össze is vesztek a szerelmeddel. Az igazság az: valami nem működik a kapcsolatotokban, de amíg nem beszéltek róla őszintén, nem várható javulás.

Skorpió

A csillagok segítenek összemelegedni a kiszemelteddel. Érzitek: egymásnak vagytok teremtve. Ez a párban élőkre is igaz, akiknek sikerül elmélyíteni a kapcsolatukat. Minden Skorpióra romantikus, meghitt napok várnak, és nagyon elégedettek lesznek azzal, ahogy a kapcsolatuk halad.

Nyilas

Szingliként sikerül valakinek heves érzéseket ébresztenie benned, és annyira megijedsz a szerelem lehetőségétől, hogy menekülőre fogod, ami nem a legbölcsebb dolog a részedről! A párban élőknél is hasonló lehet a szitu: kezd komolyra fordulni a kapcsolat, és ez megrémíti őket. Beszélj Nyilas az érzéseidről!

Bak

Eléggé feszült a szerelmed a hétvégén, ezért legalább te légy bölcs, és igyekezz elkerülni minden lehetséges veszekedést. Ha nem teszed, durván összeveszhettek, és napokig egymáshoz sem fogtok szólni. A legjobb lenne, ha olyan dolgokat csinálnátok, amik pozitív hatással vannak a hangulatotokra!

Vízöntő

Eléggé összerúghatjátok a port. Utána adjatok magatoknak egy kis időt, és csak akkor beszéljetek a dologról, ha már képesek vagytok hideg fejjel kommunikálni. Csak így van esélye annak, hogy kibéküljetek, máskülönben továbbra is fasírtban lesztek, sőt, a kapcsolatotok is veszélybe kerülhet.

Halak

Nagyon nehezedre esik megemészteni Halak: egy közeli barátod, heves érzelmi reakciókat vált ki belőled. Érdemes lenne fontolóra venned, hogy ti akár egy pár is lehetnétek! Ez egyedül akkor kellemetlen, ha éppen párban élő vagy, akkor ugyanis nehéz döntés vár rád.