A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik randizni mennek, míg párban élők romantikáznak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Hajlamos lehetsz a hétvégén mindent ráhagyni a pasidra. Nem lesz jó, ha hosszú távon háttérbe szorítod a saját vágyaidat, vagy nem állsz ki az igazad mellett. A szinglik bocsánatáért esedezik egy pasi, aki korábban átverte őket. Mit gondolsz, belefér még egy esély vagy leírta magát?

Bika

Tudod, mit csinálsz, Bika? A szőnyeg alá söpröd a pasiddal kapcsolatos problémáidat. Ha ezt így folytatod, lassan totálisan boldogtalan leszel, és idővel ez a kapcsolat halálát is jelentheti. A  szingliket  arra biztatják a csillagok: merjenek sodródni az árral, és legyenek nyitottak azzal szemben is, akinek máskor nem adnának esélyt.

Ikrek

A hétvégén elszánod magad: beszélsz a szerelmeddel, és megmondod, mivel vagy elégedetlen. Nagyon jól teszed, mert így pozitív változásokat érhetsz el. Ha az egyedülállók randizni menjek, csak adják magukat, és ne színészkedjenek. Pont azzal fogják megnyerni a pasit, ha önazonosan viselkednek.

Rák

Valaki ellenállhatatlanul vonz téged Rák, és talán magad sem tudod, miért. Szinte üldözöd az embert, és próbálod megfejteni a titkát, mitől olyan különleges. Mindenáron meg akarod őt hódítani, de ez sokkal nehezebb, mint gondolnád! A párban élők életébe sem ártana az izgalom, ha túl lapos mostanában a kapcsolatuk!

Oroszlán

Zavarba ejtő kérdéseket tesz fel neked a szerelmed, és nem tudod, mi a célja, hova akar kilyukadni. Ugyanígy járhatnak a szinglik is a randipasijukkal. Furcsa érzésed lehet Oroszlán, mintha valami  titok  állna a háttérben. Ettől függetlenül egyáltalán nem lesz romantikaszegény a hétvégéd.

Szűz

Egy különleges személlyel lehet randid, és iszonyatosan parázol, hogy jól sikerüljön, mert úgy érzed: ő a te főnyereményed. A párban élők pedig szeretnék tudni, hol tartanak, és ezért nekiállnak finoman kivallatni a Rómeójukat. Talán jobb lenne elengedni ezt, és csak élvezni a romantikusnak ígérkező hétvégét.

Mérleg

Valakiről, akiről azt hitted, hogy csodálatos ember, és pont olyan, mintha az álmaidból lépett volna  ki, kiderülhet: mégsem az, akinek hitted. Ez elég nagy csalódás lehet számodra. Sajnos a párban élők is hasonló következtetéseket kezdhetnek levonni, de ők még ne hamarkodjanak el semmit!

Skorpió

A napokban sokat agyalsz a kapcsolatod folytatásán, Skorpió, de van egy kis bökkenő: nem látsz tisztán. Alulértékeled vagy éppen túlidealizálod az embert, és hajlamos vagy pusztán az érzelmeidre fókuszálni. Közben pedig a szóban forgó igyekszik kellemes hétvégét varázsolni neked, szóval ne a napokban akarj dönteni a kapcsolat sorsáról!

Nyilas

A hétvégén egy szempillantás alatt összeveszhetsz Mr. Biggel, ha túl makacs vagy, és mindenáron ragaszkodsz az igazadhoz. Ezzel együtt hajlamos lehetsz elővenni minden problémát, amit eddig a szőnyeg alá söpörtél. Ha nem vagy nyitott a másik fél nézőpontjára, akkor eléggé fagyos napok várnak rátok.

Bak

Annyira kimerült vagy az utóbbi időben, hogy az egyetlen vágyad a hétvégén, az a békesség. A legszívesebben csak aludnál és pihennél, hiszen rég volt már igazán időd önmagadra. Csakhogy a pasid meg szeretne veled romantikázni. Elkerülheted a lehetséges összeveszést azzal, ha a tudtára adod a vágyaidat.

Vízöntő

Ez ideje már szemezel egy pasival? Akkor gyerünk Vízöntő, hívd el randira! Minden esély megvan rá, hogy pontosan olyan lesz az estétek, mint amilyenre számítasz. A párban élőknek sem ártana kimozdulniuk, még akkor is, ha nincs sok kedvük hozzá, mert felejthetetlen élményeket szerezhetnek!

Halak

Nagyon szeretnéd elmondani valakinek, hogy mit érzel iránta, ugyanakkor természetes óvatosságod megakadályoz ebben. A csillagok arra biztatnak: légy őszinte! Ugyanezt kellene tenniük a párban élőknek is, ha szeretnének javítani a kapcsolatukon, vagy ha közelebb kerülnének a vágyaikhoz.