A hétvégi horoszkóp szerint kapcsolatrengető veszekedések várhatók. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valamiért félreértitek egymást a pasiddal. Ebben közrejátszhat némi makacsság is, mivel mindketten mereven ragaszkodtok az álláspontotokhoz, de ez nem visz közelebb titeket a megoldáshoz. Ez a kérdés csak akkor oldódik meg, ha mindketten hajlandóak vagytok igazán meghallgatni egymást.

Bika

Azon tűnődsz, vajon bölcs dolog-e elmondani legújabb szerelmednek egy bizonyos titkot, amit rejtegetsz. Nem vagy teljesen biztos benne, mennyire bízhatsz benne, ebben a szakaszban. A bolygók szerint konfliktusveszély várható. A szinglik is, ha ismerkednek: kétszer is gondolják meg, mit mondanak.

Ikrek

A bolygók jelenleg arra ösztönöznek: kockáztass egy bizonyos kapcsolattal, ellenben te nagyon félsz. Szingliként attól tartasz, hogy elveszíted a kiszemeltedet. Párban élőként pedig nem mersz a lelked mélyén ultimátumot adni, nehogy visszafelé süljön el a terved, és elhagyjon a szerelmed.

Rák

A hétvégén szinte bármit megtehetsz, amit szeretnél, de ügyelj arra, hogy ne légy túl  önző  a Rómeóddal. Hajlamos lehetsz abba a hibába esni: tudod, mi a jó neki, és meg sem kérdezed. Ugyanígy kellene tenned a randipartnereddel is. Jó, hogy határozott vagy, csak ne légy diktatórikus!

Oroszlán

A napokban jóváteheted egy korábbi ballépésedet, és ennek köszönhetően kibékülhetsz a szerelmeddel vagy kiengesztelheted. A csillagok is segítenek, és a megfelelő szavakat adják a szádba ahhoz, hogy újra dúlhasson köztetek a love. De ehhez otthon kell hagynod a büszkeségedet!

Szűz

Mostanában azt gondolod: rendben van, hogy csak akkor foglalkozol a pasiddal, amikor akarsz. Épp emiatt robbanhat ki a háború köztetek, mert úgy érzi, nem veszed figyelembe az érzéseit. Ha fontos neked, akkor nyitottnak kell lenned, és engedni a kérésének, különben nem tart sokáig ez a kapcsolat.

Mérleg

Mindent megtettél azért, hogy meghódíts valakit, de nem  akar összejönni a dolog. Talán itt lenne az ideje elengedni. Legyen méltóságod, és ne vállalj be mindent azért, hogy megszerezd! A párban élőkre is vár egy tanulság, és rá kell jönniük: a pasijuk  féltékenyítésével  az ellentétes hatást érik el.

Skorpió

Bár úgy tűnhet, az imádottad figyelmen kívül hagy téged, biztos lehetsz benne: ez nem szándékos. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben elhanyagolt, ennek valójában teljesen ártatlan okai vannak. Hamarosan hatalmas meglepetést fog okozni neked, és összeáll a kép!

Nyilas

A bolygó energiák arra ösztönöznek: tégy néhány nagyon  merész  lépést a kapcsolatodban. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy kissé megváltoztatod a nézőpontodat. A szinglik viszont óvakodjanak a hirtelen hozott döntésektől, mert később nagyon megbánhatják őket!

Bak

Nagyon valószínű, hogy találkozol a lelki társaddal egy kis összejövetelen, amin részt veszel. Azonnali vonzalom támad köztetek. Rengeteg megbeszélnivalótok van, és mégis úgy érzitek: ezer éve ismeritek egymást. Párban élőként pedig újjáéled a szerelem köztetek, amit egy őszinte beszélgetésnek is köszönhettek.

Vízöntő

Légy óvatos Vízöntő, mert a hétvégén veszélyes vizekre evezel. Nem gondolnád, hogy baj lehet abból, ha más férfival is táncolsz vagy akár beszélgetsz egy összejövetelen, de a pasidnál mégiscsak elszakadhat a cérna, és féltékenységi rohamot kaphat. A  szinglik  is legyenek elővigyázatosak, mert megtéveszthetik őket.

Halak

Lehet, nem könnyű elmondani a Mr. Bigednek, hogy mennyire fontos neked, de épp abból lehet baj, ha nem teszed. A hétvégén fejezd ki az érzéseidet, mert ezzel érheted el, hogy a lovagod megnyugodjon, és egyúttal megerősödjön a kapcsolatotok. Ne féltsd túlságosan a szívedet!