A hétvégi horoszkóp szerint egyesek romantikázni fognak, mások pedig szélnek eresztik a pasijukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ha eddig nem merted, akkor itt az ideje kifejezni a pasidnak, mit érzel. Nem gondolnád, de valószínűleg ő is pont úgy vágyik a megerősítésre, mint te. Ez segíthet nektek közelebb kerülni egymáshoz. A szingliknek is megéri most merésznek, rámenősnek lenniük!

Bika

Megéri időt, és energiát fektetni a kapcsolatodba, mert a pasid nagyon hálás lenne érte. Akár komoly szerelmi vallomásokat is halhatnál tőle, meg ódákat a szépségedről, a csodás természetedről. Szingliként viszont keményen meg kell dolgoznod a kiszemelt pasiért, mert nem adja könnyen magát.

Ikrek

Itt lenne az ideje, hogy magad mögött hagyd a múltat. Még mindig túl sokat gondolsz az exedre, és közben nem veszed észre a jelenben lévő lehetőségeket. Pedig van valaki, aki nagyon vágyik a figyelmedre. Ez a párban élőkre is igaz: ha furcsán viselkedik a pasi az azért van, mert elhanyagolva érzi magát.

Rák

Gyerünk Rák, nyisd ki a szíved! Most az egyik barátod többet szeretne barátságnál, és valójában remek párost alkotnátok, ha hajlandó lennél őt észrevenni. A párban élőknek is észre kellene venniük, hogy mostanában a pasijuk nincs jó passzban, és ráférne egy kis törődés, lelkizés.

Oroszlán

Ne elégedj meg egy olyan kapcsolattal, ami nem vezet sehova. Bármennyire is vágysz már arra, hogy párban élő legyél, ne érd be kevesebbel! Viszont azok, akiknek már van szerelmük, egyre kevésbé érzik magukat jól a kapcsolatban. Mielőtt hirtelen szakításra adnák a fejüket, beszéljenek a pasijukkal.

Szűz

Ülj vissza a nyeregbe, és menj el randizni. Fogadd el a meghívásokat, és ismerkedj! Még az is lehet, hogy szerencséd lesz! A párban élők viszont legyenek óvatosak, mert a pasijuk féltékeny lehet más srácokra. Lehet, csak kedvesek akarnak lenni a jegy szülöttei, de a szerelmük ezt félreértelmezheti.

Mérleg

Mérleg, keress olyan társat, aki osztja a nézeteidet. Noha az ellentétek vonzhatnak, de hosszú távon nem fogsz tudni velük jól kijönni. Meglehet, párban élőként épp ezt tapasztalod: túlságosan mások vagytok a szerelmeddel. Ha úgy érzed, semmi közös nincs bennetek, és a jövőt is máshogy képzelitek el, gondolkodj el a kapcsolat sorsáról.

Skorpió

Valaki keményen dolgozik azért, hogy meghódítson téged. A kérdés az, észreveszed-e. A párban élők kapcsolata néhány nap alatt gyökeres változásokon mehet keresztül, és hétfőre szakítanak vagy eljegyzik egymást, de az biztos: hatalmas fordulatot vesz a sorsuk.

Nyilas

Nyisd meg szívedet a szerelem előtt. Az elköteleződés nem jelenti az identitásod feláldozását, a megfelelő személy mellett a kiteljesedés vár rád. Ugorj fejest egy új kapcsolatba! Ez a párban élőkre is igaz, akik nem merik kimutatni az érzéseiket, és hátradőlni a kapcsolatban.

Bak

Mostanában mintha eltávolodtál volna a szerelmedtől, és ezt ő is érzi. Ha ennek nincs különösebb oka, akkor nyugtasd meg, de ha valójában már fél lábbal kint vagy a kapcsolatból, akkor légy egyenes és beszélj vele. Neked sem tesz jót, ha túl sokáig húzod a dolgokat.

Vízöntő

Tudod mihez tökéletes a hétvége? A meghitt vacsorákhoz, a romantikus kirándulásokhoz. Mutasd meg Mr. Bignek, mennyire nagyra értékeled, és ünnepeljétek meg a kapcsolatotokat. Szingliként pedig megismerkedhetsz egy rokonlélekkel, aki olyanokat mondhat, amitől dobsz egy pár hátast.

Halak

Ha még eddig nem tetted, akkor tökéletes a hétvége a pasid bemutatásához a családodnak vagy a barátaidnak. A tartós kapcsolatban élők kihívásokkal találják szembe magukat, de ne ijedjenek meg: sikerül minden próbatételt kiállniuk, és a kapcsolatuk erősebb lesz, mint valaha.