A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők keményen dolgoznak a kapcsolatukon, a szinglik fontos felismeréseket tesznek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Most olyasvalaki tetszhet meg neked Kos, aki korábban kicsit sem mozgatott meg. De az is lehet, hogy egy olyan pasi fogja meg a figyelmedet, akiről ezt ugyancsak elmondhatod. A lényeg: megváltozott az ízlésed. Viszont nemcsak a szinglik, hanem a párban élők szeme is megakadhat egy másik srácon.

Bika

A szinglik rengeteg támogatást, és szeretetet kapnak a barátaiktól, ami segít nekik túllendülni a múlton vagy a pasihiányon. A párban élő Bikák szerelmének most nagy szüksége van a megértésre, és odafigyelésre. Itt a lehetőség, hogy egy kicsit babusgasd őt. Rendkívül hálás lesz érte!

Ikrek

Úgy érzed, megtaláltad Mr. Biget. Egyre több olyan dolgot mond vagy tesz a szerelmed, amiből tudod: ő a te embered. Végtelenül romantikus és meghitt napok várnak rátok, és ahogy meséled a csajoknak az álomba illő kapcsolatodat, mindenki egy kicsit irigy lesz rád.

Rák

Érdemes most egy kicsit jobban odafigyelni az imádottad igényeire. Nagy szüksége van a figyelemre, és a törődésre. Hidd csak el: rendkívül hálás lesz érte! A szinglik nyissák ki a szemüket, és vegyék észre, hogy van valaki, aki epekedik utánuk.

Oroszlán

Megéri dolgoznotok a kapcsolatotokon a szerelmeddel a következő napokban. Töltsetek együtt több minőségi időt, romantikázzatok, és lelkizzetek, mert erre van szükség ahhoz, hogy elmélyüljön a köztetek lévő kötelék. Meg fogsz lepődni azon, mennyit változik néhány nap alatt a kapcsolatotok!

Szűz

Az egészséges kapcsolat felé vezető úton az öngondoskodást is részesítsd előnyben. Minél többet fektetsz a személyes növekedésbe és jólétedbe, annál jobban lesz a kapcsolatod is. Ezt szingliként és párban élőként is érdemes megfogadnod! Törődj többet magaddal, és epekedni fognak utánad a pasik.

Mérleg

A következő napokban a fellegekben érezheted magad. A szerelmed minden igényedet kielégíti, és már-már földöntúli boldogságot okoz a tetteivel, a szavaival. A szinglik pedig hirtelen ráébredhetnek arra: beleszerettek az egyik kollégájukba vagy pasibarátjukba.

Skorpió

A párban élők nem akármilyen döntést hozhatnak a héten: készen állnak a házasságra  vagy a családalapításra. Egyeseknél annak a lehetősége is fennáll, hogy már úton is van a család legújabb tagja. A szinglik pedig egyre inkább látják: milyen pasi az, akire nincs szükségük!

Nyilas

Talán egy korábbi csalódás miatt, de nem mersz megnyílni a pasinak, aki igyekszik meghódítani. Adj neki egy esélyt! A párban élőknél is bizalmi probléma ütheti fel a fejét, amin mielőbb segíteni kell, ha nem akarnak szakítani. Beszéljetek a korábbi és a jelenlegi gondjaitokról.

Bak

Ha valaki randira hív, fogadd el a lehetőséget! A párban élő Bakok pedig nyíljanak meg jobban a szerelmüknek. Most ez kell ahhoz, hogy jobban elmélyüljön a kapcsolatuk. Egy esti borozgatós-lelkizés csodát tenne veled, és a kapcsolatoddal is.

Vízöntő

Érdemes minél többet álmodoznod a számodra tökéletes pasiról, mert nagy az esélye annak: a hétvégén meg is jelenik. A párban élők szervezzenek közös programot, és romantikázzanak többet, mert most erre van szükség ahhoz, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

Halak

Óvakodj attól, hogy meg akarj változni a pasid vagy a kiszemelted kedvéért. A valódi kapcsolat akkor virágzik, ha mindkét fél értékeli egymás egyéniségét, és feltétel nélkül szeretik egymást. Szóval, maradj hiteles mindkettőtök érdekében, akármennyire is nagy a kísértés, hogy szerepet játssz!