A hétvégi horoszkóp szerint néhány párban élő kapcsolata labilissá válik, egyes szinglik pedig távkapcsolatba bonyolódhatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nagyon szerencsésnek ígérkezik számodra a hétvége, mert jó esély kínálkozik arra, hogy megismerj valakit, akivel azonnal egymásba szerettek. A párban élők pedig megoldanak egy hatalmas problémát, és ettől komolyra fordulhat a kapcsolatuk. Talán hamarosan elkezdhet a jegy szülötte menyasszonyi ruhákat nézegetni!

Bika

A viszonzatlan szerelem pokolian fájhat, kedves Bika, de ne feledd, az univerzumnak nagyobb és jobb tervei vannak veled és szerelmi életeddel kapcsolatban. Engedd el, gyógyulj meg, és ne pazarold olyanra az érzéseidet, aki nem viszonozza. Ugyanez a helyzet akkor is, ha esetleg párban élőként szakításra kerül sor.

Ikrek

Fájdalmas dologgal szembesülhetnek egyesek: a pasijuk másba szerelmes. A jobbik esetben magától mondja el, de az is lehet, hogy a jegy szülötte jön rá. A hétvégén minden bizonnyal eldől a kapcsolatotok sorsa. Viszont, ha nem is ez a forgatókönyv valósul meg, akkor más konfliktussal találják szembe magukat az Ikrek.

Rák

A kompatibilitás kulcsfontosságú. Végre meg is találod azt az embert a napokban, akivel úgy érzed: tökéletesen összeilletek. Hasonló érzésük lehet a párban élőknek is a szerelmük tettei és szavai alapján. Minden Rák boldognak, és elégedettnek érezheti magát.

Oroszlán

A szerelem alakítja az identitásodat. Amikor igazán szeretsz, a legjobb formádat hozod, és ezt nem győzi a pasid is megerősíteni benned, aki a napokban ki is mutatja, mennyire hálás azért, hogy te vagy neki. Ha pedig szingliként van valaki, aki tetszik neked, akkor itt az ideje randira hívnod!

Szűz

Szingliként valószínűleg összeismerkedsz valakivel a neten, aki egy másik városban vagy országban él, és ez igencsak lázba hoz! A párban élők kirándulni mehetnek, felfedezhetnek egy másik várost, és nagyon jót fog tenni a kapcsolatuknak, hogy végre kimozdulnak.

Mérleg

Ha van valaki, akivel régóta ismerkedsz a neten, akkor ne habozz: hívd randira! A hétvége tökéletes minden randizáshoz, így a párban élőknek sem ártana kimozdulniuk, és felfrissíteniük a kapcsolatokat. Egy duplarandi a barátokkal, vagy meghitt romantikázás egy másik városban jó hatással lenne rájuk!

Skorpió

Nem érdemes tartogatni a haragodat, Skorpió, mert az tényleg rossz tanácsadó. Bosszú helyett inkább bocsáss meg és lépj tovább. A megbocsátás az a balzsam, ami meggyógyítja a szíveket. Ha erre képes vagy, és nem történt szakítás, talán sikerül újrakezdeni a kapcsolatot, és még jobb lehet!

Nyilas

Felmerülhet a távkapcsolat lehetősége. A friss kapcsolatoknál ez sok izgalmat hozhat, de a párban élőknél komoly bizalmi problémák merülhetnek fel. Ha igazán szeretitek egymást, akkor a távolság nem lehet akadály köztetek. De nagyon fontos, hogy lefektessétek a szabályokat!

Bak

Az empátia a kulcs a kapcsolatodban. Mutasd meg a gyengéd oldaladat az imádottadnak, és figyeld meg, hogy az együttérzés csodát fog tenni a kapcsolatotokkal. Ugyanakkor merj egy kicsit te is megnyílni, és engedd be a szerelmedet a világodba. Meglepően sokat erősödhet a napokban a köztetek lévő kötelék!

Vízöntő

Szingliként részesítsd előnyben az öngondoskodást. A magabiztosság szexi, neked meg most arra van szükséged, hogy magadat szeresd! A párban élő Vízöntőknek sem ártana néha egy kis időt tölteniük egyedül, aminek következtében a kapcsolatuk is felfrissülhetne. Szórakozz a csajokkal egyik este, a másikon pedig romantikázz Mr. Biggel!

Halak

A kor csak egy szám, Halak. Soha nem vagy túl öreg az újrakezdéshez, még akkor sem, ha úgy gondolod, hogy az életed rossz irányba alakult. Éppen ezért szingliként épp itt az ideje elfogadni a randimeghívást, vagy ami még jobb: hívd el te a kiszemeltedet! Párban élőként pedig vedd fontolóra, biztos a pasid mellett akarsz-e maradni.