A hétvégi horoszkóp szerint extra romantikus napok elé nézhet néhány állatövi jegy. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Könnyű belekényelmesedni egy kapcsolatba, ezért a hétvégén egy kicsit több erőfeszítést kell tenned, hogy megfűszerezd a dolgokat. Légy egy kicsit stratégiai a szerelmi életed kezelésében. Mi lenne, ha beiktatnátok pár izgi programot, esténként pedig romantikáznátok? Ideje lenne új dolgokat kipróbálnotok!

Bika

Túlgondolod a dolgokat, és emiatt önvédelemből kicsit visszahúzódhatsz. De ahelyett, hogy magadban tartanád az érzéseidet, fejezd ki azokat, máskülönben nem fognak megoldódni a párkapcsolati aggályaid. A szinglik is óvakodjanak attól, hogy félelemből bezárkózzanak.

Ikrek

Az átélt nehézségek után fényt látsz a sötét alagút végén, Ikrek. Szingliként megismerkedhetsz valakivel, aki visszaadhatja a szerelembe vetett hitedet. A párban élők pedig fellélegezhetnek, mert végre maguk mögött tudhatják a gondokkal és nehézségekkel teli időszakot. Visszatér a régi szerelem az életükbe!

Rák

A szerelmi életed újjászületik, kedves Rák. Teljesen új megvilágításban látod a dolgokat. Remek hétvége ez a romantikázáshoz, és ahhoz, hogy felfrissítsétek a kapcsolatotokat. Ha egyedülálló vagy, meglepő élményben lehet részed, mert visszatérhet a régi nagy szerelmed!

Oroszlán

Rájössz, hogy nem kell mindig az erősnek lenned a szerelemben. Kész vagy a pasidra támaszkodni a szükség idején, amikor nem vagy jó passzban, és már nem félsz kimutatni neki az érzéseidet, ez pedig közelebb vihet titeket egymáshoz.

Szűz

Lehet, ez a hétvége nem tartozik a zökkenőmentesek közé, de valójában csodálatos napok várnak rátok, mert együtt sokkal többre vagytok képesek, mint gondolátok, és meg tudjátok oldani a gondjaitokat. Így még szorosabb lesz a kapcsolat köztetek, és még új dolgokat is megtudhattok a másikról.

Mérleg

Befejezed a harcot az apróságok miatt. Rájössz Mérleg: egyes csaták nem érik meg a háborút, és készen állsz arra, hogy félretedd az egódat, és kompromisszumokat köss a szerelmeddel. Együtt, képesek vagytok minden olyan problémát megoldani, ami veszélyezteti a kapcsolatotokat.

Skorpió

Van egy probléma, amiről nagyon szeretnél beszélni, de nem könnyű megtalálni a megfelelő szavakat. Mégis érdemes kicsit megerőltetni magad, mert a szerelmed csupa fül lenne. A szinglik viszont kínos szituban találhatják magukat: elég rosszul viseli a randipasijuk az elutasítást, és jelenetet rendezhet, vagy kellemetlenséget okozhat.

Nyilas

Végre feladod Nyilas, hogy meg akard menteni, vagy megpróbáld megváltoztatni a pasidat, és elengeded a dolgot. Ha nem is feltétlenül szakítasz vele, de hagyod, hogy innentől kezdve a maga útját járja, és nem próbálsz belefolyni a dolgaiba. Szingliként sem üldözöd tovább a férfiakat, hanem egyszerűen kivárod, amíg téged akar valaki meghódítani.

Bak

Az utóbbi időben csak te dolgoztál a kapcsolatért. Nem panaszkodsz, de érzed a nehézséget a szívedben. Ma talán rájössz, hogy nem akarod folytatni, és szeretnéd, ha a szerelmed is segítene. A szinglik pedig feladhatják a teperést az iránt, akit már hosszú ideje próbálnak meghódítani.

Vízöntő

A zűrzavar elmúlt. Tudod mit akarsz és miért. Kellett egy kis birkózás, de végre rájöttél, mire van szükséged, és mire vágyik a szíved. Sokkal jobban fogod érezni magad, amint ezt a (randi)pasid tudomására hozod, akár megkapod tőle, amit szeretnél, akár nem.

Halak

Nem könnyű szakítani valakivel, akiről tudod: nem akar véget vetni a dolgoknak. Eleinte félhetsz a (randi)pasid reakciójától, de egyenesnek kell lenned mindkettőtökkel. Végül az számít, hogyan érzed magad, amikor a tükörbe nézel. Ne ragadj bele kényelemből vagy félelemből egy kapcsolatba.