A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők a jövőjüket tervezik, a szinglikre romantikus találkozások várnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Tervezz hangulatos pikniket a szabadban a szerelmeddel, vagy a randipasiddal. Vagy varázsold el egyik este a főzőtudományoddal! Ez a hétvége tökéletes a kapcsolatok elmélyítéséhez, a gyengéd érzelmek bevallásához, ahogy a tartós kapcsolatban élőknél ahhoz is, hogy szót ejtsenek a jövőjükről.

Bika

Sokat beszélgettek a hétvégén a pasiddal a jövőről, és azzal együtt a kapcsolatotokról is. Most olyan titkokat tudhatsz meg a róla, amik meglephetnek. Ha úgy érzed, készen állsz rá, viszonozd azzal, hogy te is beavatod a titkaidba. A szingli Bikák egy izgalmas programon ismerkedhetnek meg egy szexi idegennel.

Ikrek

A következő napokban úsztok a rózsaszín ködben a szerelmeddel. Rég volt már annyira kiegyensúlyozott, és meghitt a kapcsolatotok, mint amilyen a hétvégén lesz. A szinglik bátorsága kifizetődik, merjenek nyugodtan kezdeményezni, és akkor leszervezhetnek egy randit.

Rák

Nagy szükséged lenne arra, hogy a hétvégén kicsit többet foglalkozz a saját igényeiddel. Hajlamos vagy minden figyelmedet a szeretetedet és a pasidra szánni. Még jót is tehet nektek egy kis külön töltött idő. A szinglik legyenek óvatosak, mert megrohamozhatják őket az érzésiek, és kedvük támadt ráírni az exükre.

Oroszlán

Ha korábban gondjaitok voltak a szerelmeddel, akkor a hétvégén kibékültök, de legalábbis elsimulnak a problémák köztetek. Nemhogy minden olyan lesz, mint régen, de sokkal jobban alakulhatnak a dolgok. Előtör a párod romantikus oldala, és kellemes meglepetéseket okozhat.

Szűz

Engedd meg a barátnődnek Szűz, hogy kerítőt játszon, nem bánod meg! Olyan vakrandit vagy duplarandit hozhat össze, amit utána sokáig fogtok emlegetni, mert összehozhat életed nagy szerelmével. A párban élők sem fognak unatkozni, mert romantikus filmbe illő randi vár rájuk.

Mérleg

Akármilyen meglepő is legyen, de a munkádnak köszönhetően ismerheted meg életed szerelmét. Talán egy céges összejövetel vagy továbbképzés ad majd lehetőséget erre. A párban élők kapcsolata is virágzik, végre őszintén mernek beszélni az érzéseikről, és a titkos vágyaikról.

Skorpió

Egy egészen új oldaláról ismerheted meg Mr. Biget, és nagyon be fog jönni neked! Hirtelen az állad is leesik, és még jobban fogod szeretni. A romantikus kirándulások, és városnézés közepette azon kaphatjátok magatokat, hogy egyre inkább stimmel a jövővel kapcsolatos elképzeléseitek.

Nyilas

Félsz belevágni egy új kapcsolatba? Légy őszinte magaddal, Nyilas, mert éppen ez a félelem akadályozhat meg abban, hogy randizni menj, vagy a következő szintre lépjetek a crushoddal. A párban élőkben is vannak aggodalmak, nekik sem ártana magukba nézniük, miért nem mernek hátradőlni a kapcsolatukban.

Bak

Kezd egy kicsit agyadra menni a lovagod, vagy simán egyedüllétre vágysz? Akkor mondd meg, neki, hogy szükséged lenne egy kis magányra. Bármilyen problémád is legyen vele, megéri őszintének lenned. Nem gondolnád, de sokkal nyitottabb és megértőbb lesz, mint gondolod!

Vízöntő

Azok a Vízöntők, akik nemrég szakítottak, végre úgy érzik, begyógyulnak a lelki sebeik, és talán még regisztrálnak is egy társkeresőre. A párban élők különböző programokon vesznek részt, és miközben új élményeket szereznek, a kapcsolatuk is elmélyül. Rég volt már ekkora egyetértés közöttük, mint amilyen mostanában lesz!

Halak

Itt a lehetőség, hogy közelebbről is megismerkedj a kiszemelteddel, vagy akivel nemrég beszélgetni kezdtél a neten. Találkozzatok, aztán majd meglátjátok, hogy alakulnak a dolgok! A párban élők romantikus wellneszezésre vagy kirándulásra számíthatnak, ami a vártnál sokkal jobban elsülni!