A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik szerelmesek lesznek, a párban élők között pedig felébred a régi tűz. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy a szerelmeddel átbeszéljétek a jövőtöket. Mind a ketten nyitottak lesztek arra, hogy őszintén elmondjátok a vágyaitokat, és az derülhet ki: sok dologban ugyanúgy vélekedtek. A szinglik kávézni vagy vacsizni mehetnek valaki olyannal, akihez nagy reményeket fűznek.

Bika

Megismerhetsz valakit a melóhelyeden, aki megdobogtatja a szívedet. Ne várj arra, hogy kezdeményezzen, hanem tedd meg te az első lépést! A párban élők se várjanak a pasijukra, hanem szervezzenek valamilyen izgalmas programot, ha újdonságokra vágynak. Végül Mr. Big is hálás lesz érte.

Ikrek

Készülj Ikrek, mert a lovagod elvisz egy különleges helyre. Talán alkalom is van rá, de az is lehet, hogy csak kedveskedni szeretne. A következő két nap bőven tartogat nektek romantikát, és így sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. A szinglik most az érdeklődési körük kapcsán megismerkedhetnek valakivel.

Rák

Akár buliba mész, akár egy egynapos kirándulásra, megismerkedsz valakivel, akibe azonnal beleszeretsz. Ám minden jel szerint ez egy rövid életű, de annál intenzív szerelem lesz. A párban élők súlyos teherrel néznek szembe: beleszerettek a pasijuk egy barátjába, és úgy néz ki, hogy a dolog nem egyoldalú.

Oroszlán

Nagyon erősen vonzódsz valakihez, pedig tudod, hogy nem kellene. Ez olyan tettekre sarkallhat, amit utána nem fogsz tudni visszacsinálni, szóval gondolkodj, mielőtt cselekszel! Ez nemcsak a szinglikre igaz, most a párban élők szíve is veszélyben van, mert összejöhetnek egy rosszfiúval vagy egy foglalt pasival.

Szűz

Meglehet, a hátad közepére sem kívánsz egy új kapcsolatot, a barátaid mégis mindent megtesznek azért, hogy bepasizz. Talán hagynod kellene nekik, mert még jó dolog is kisülhet belőle! A párban élők viszont elhanyagolva érezhetik magukat. Csendes duzzogás helyett, inkább szervezzenek romantikus programot!

Mérleg

Miért vagy olyan zárkózott, Mérleg? A crushod próbál közeledni feléd, talán még a házasságot is fontolgatja, te viszont elérhetetlennek tűnsz. Mi ennek az oka? Meg kellene nyílnod neki, hogy jobban megérthessen. Ne félj a szerelemtől épp akkor, mikor csodás dolgok vannak készülőben!

Skorpió

A tökéletes, romantikus hétvégéről álmodozol, de már fogalmad sincs, mikor volt utoljára részed benne. Ne csak álmodozz róla! Dobj fel egy ötletet, és a pasid rá fog harapni. Olyan jól alakulnak a dolgok köztetek, hogy a végén bánni fogod, miért nem cselekedtél korábban.

Nyilas

Egész hétvégén küzdesz majd a megosztottsággal. Egyrészt talán a meló miatt nem lehetsz eleget a pasiddal, másrészről a barátokkal is régen lógtál már. Próbálsz mindenkinek megfelelni, mégis sikerülhet összeveszni a szerelmeddel, akit ennek ellenére is hiányolsz majd, mikor épp nem vagytok együtt.

Bak

Mágnesként vonzod a pasikat, kedves Bak, ami persze jól esik az önbizalmadnak, ahogy a pasid féltékenykedése  is. Azért légy óvatos, ne higgye azt, hogy oka van aggódni! A szinglik különösen élvezni fogják a figyelmet, jobbnál jobb pasik próbálják őket meghódítani, és az egyikük egy rendkívül tehetős férfi lesz.

Vízöntő

Intenzív vonzalmat érezhetsz valaki iránt, akiről eddig alig vettél tudomást. Most viszont mindenáron meg akarod hódítani. A párban élők között újra fellobban a szerelem, ami főleg annak köszönhető, hogy minőségi időt töltenek együtt a következő napokban.

Halak

Nagyszerű lehetőségeket kínál ez a hétvége az ismerkedéshez, ezért semmiképpen se maradj otthon, ha az igazit keresed. A párban élők úgy érzik, valami nem stimmel a pasijukkal. Nem érdemes faggatniuk, inkább tartsanak egy kis távolságot, és várják meg, amíg magától megnyílik.